Įkraunama...
Įkraunama...

Emilis

Grazus Emilis vardas, bet as norejau retesnio, tad tapo Kamilis ax.gif wub.gif svelniu veido bruozo, tad jam labai tinka. wub.gif
Atsakyti
Emilissss wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2010 01 15, 20:57)
kas idomu apie ta ir klausiu...O jus matyt kai paaiskint negalit, tai klausimu i klausima atsakot  smile.gif

beje, kai jau papostinau klausima, pagalvojau, kad "atsakymas" bus toks koki pateikete  biggrin.gif

tai kam uždavinėjate klausimus, jei iš anksto žinote atsakymus?
O Jūs nežinote, kodėl būna sausa oda? Gali būti išsausėjusi vasarą nuo saulės, žiemą nuo šalčio, gali būti odos liga - priežasčių daug
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 01 16, 14:38)
tai kam uždavinėjate klausimus, jei iš anksto žinote atsakymus?
O Jūs nežinote, kodėl būna sausa oda? Gali būti išsausėjusi vasarą nuo saulės, žiemą nuo šalčio, gali būti odos liga - priežasčių daug

cituoju dali savo posto "beje, kai jau papostinau klausima, pagalvojau, kad "atsakymas" bus toks koki pateikete" - paryskintas tekstas reiskia, kad pradzioje uzdaviau klausima, ir beje aiskaus atsakymo is jusu as taip ir negavau, tik klausima i klausima.

Jus matyt jau pamirsote apie ka mes cia...priminsiu...jus pritaret minciai, jog Emiliai t.b. su sausa oda ... Tai as TIESIOG paklausiau KODEL?
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2010 01 16, 16:02)
Jus matyt jau pamirsote apie ka mes cia...priminsiu...jus pritaret minciai, jog Emiliai t.b. su sausa oda ... Tai as TIESIOG paklausiau KODEL?

Todėl, kad man šis Emilio vardas asocijuojasi su tokiu vaizdu ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 01 16, 17:01)
Todėl, kad man šis Emilio vardas asocijuojasi su tokiu vaizdu ir tiek  smile.gif

na pagaliau, susisnekejom smile.gif
Atsakyti
Gražus vardas 4u.gif švelnaus ir šelmiško vyro vardas... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2007 06 21, 15:40)
As turiu Emiliuka wub.gif Pats vardas svelnus, bet jo reiksme-"verzlus nepralenkiamas", tai visai nesaldu, kaip cia pasakius, kaip tik neperminksta ir neperagresyvu  thumbup.gif Pats tas viduriukas, todel ir rinkomes. O kas del populiarumo, tai jeigu grazus vardas, naturalu, kad kazkiek to vardo nesiotoju yra. Kad butu vienintelis vardas, tai turetu buti koks nors nesamoningas, ar naujadaras isvis. Bet Emilis tikrai nera nuvalkiotas vardas, pvz as nepazistu nei vieno daugiau g.gif Siaip ar taip, Tomu, Luku, Mariu ir t.t  zymiai daugiau smile.gif
Vnz balsuoju UZ EMILI  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Pats gražiausias vardas berniukui wub.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas Emilis,bet vyrui nepatinka,pries kategoriskai g.gif
Atsakyti
O man grazus, nes tai mano meiles vardas wub.gif
Atsakyti
patinka, gražus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
liuksiškas vardas thumbup.gif
Atsakyti