Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasirenkamos šypsenėlės"

QUOTE(Skeveldra @ 2007 02 17, 22:05)
Kažin ar kada bus įgyvendintas šis projektas? mastau.gif

user posted image

Skeveldra šaunuolė flirt.gif globaliai pažiūrėjo į šį reikalą ir pavadino projektu !
Ir išlupo superinę žydrą šypsenėlę (nemoku tokių įdomių išpešti). Ta šypsenėlė tokia iškalbinga,kad nereikia ir aiškint daug.

Išvada: šypsenėlės pasako daugiau , nei galim tikėtis !
Atsakyti
šitie įdomesni su įvairesnėm emocijom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciocia: 01 kovo 2007 - 17:10
šitie dideli bet vistiek geri
user posted image-alkani vaikai
user posted image - švarus vaikas
user posted image -sportas
user posted image- alkanas vyras
Atsakyti
QUOTE(ciocia @ 2007 03 01, 18:35)
šitie dideli bet vistiek geri
user posted image-alkani vaikai
user posted image - švarus vaikas
user posted image -sportas

alkanas vyras - jėga ikonėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
labiausiai patinka sitie :

bigsmile.gif 4u.gif blink.gif g.gif schmoll.gif lotuliukas.gif nestuke.gif rolleyes.gif thumbup.gif unsure.gif wub.gif doh.gif mirksiukas.gif laugh.gif happy.gif cray.gif blush2.gif

o kitus is pagrindinio saraso beveik nenaudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 02 18, 06:25)
Išvada: šypsenėlės pasako daugiau , nei  galim tikėtis !

aš irgi taip manau drinks_cheers.gif Kartais kiti pyksta,kad į atsakymą atsakoma vien balionėliu.Nematau nieko tame blogo,nes jei žmogus taip nori taip ir atsako.Bežodinis padėkojimas thumbup.gif

QUOTE(ciocia @ 2007 03 01, 17:35)

doh.gif lotuliukas.gif nu nors krisk iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausios, kurių norėtųsi labiau "po ranka" bye1.gif mega_shok.gif fool.gif yahoo.gif swoon.gif bebe.gif karsta.gif mastau.gif flirt.gif hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Alkanas vyras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O mano dažniausiai naudojamos smile.gif 4u.gif ax.gif blush2.gif g.gif mirksiukas.gif rolleyes.gif thumbup.gif wub.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipsė @ 2007 04 23, 16:39)
Mano mėgstamiausios, kurių norėtųsi labiau "po ranka"  bye1.gif  mega_shok.gif  fool.gif  yahoo.gif  swoon.gif  bebe.gif  karsta.gif  mastau.gif  flirt.gif  hihihi.gif  irnesakyk.gif

visos, kurių ir aš pasigendu, dar priedo aciuks.gif ir gun_bandana.gif...
bet jų esu išmokus kodus, tai surašau ir viskas, bet jau norėtųsi kažkokių permainų ir tame langelyje po kaire...
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2007 02 17, 12:10)
Aš siūlyčiau vietoj šitų smile.gif biggrin.gif tongue.gif cool.gif kurias galima paprastai klaviatūra sutinkti, pakeisti kitomis PVZ aš daznai naudoju šitą hihihi.gif Galėtų būti arčiau (at)(pa)sisveikinimo bye1.gif  Galėtų šitas arčiau būti friends.gif  ir šitas irnesakyk.gif

100% sutinku notworthy.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausios: 4u.gif ax.gif g.gif mirksiukas.gif thumbup.gif verysad.gif wub.gif clap_1.gif assa.gif
Atsakyti
Mano megstamiausi: 4u.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif wub.gif thumbup.gif sunglasses2.gif cry.gif
Atsakyti