Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasirenkamos šypsenėlės"

QUOTE(Masako @ 2005 03 18, 18:40)
o man labai truxta laugh.gif ir mad.gif pirmam lape

man irgi situ truksta. Netgi sakau, kad galima butu keisti i viena is siu sad.gif verysad.gif , bet vis tiek nepakeicia cry.gif
Atsakyti
Man labai truksta pirmame lape va sitos laugh.gif

O va unsure.gif ir verysad.gif tai panasios, galima butu vietoj kurios nors ax.gif
Atsakyti
Vikšreli, o įmanoma kažkaip pasidaryti, kad kai kurios dūšiai mielos šypsenėlės veiktų pokalbių kambaryje. Pvz. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ir t.t.

Na ten jų tikrai daug yra, bet pagalvojau...sakau gal dar daugiau galima biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 08, 09:36)
Vikšreli, o įmanoma kažkaip pasidaryti, kad kai kurios dūšiai mielos šypsenėlės veiktų pokalbių kambaryje. Pvz.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ir t.t.

Na ten jų tikrai daug yra, bet pagalvojau...sakau gal dar daugiau galima biggrin.gif ?

Nebent pati adminė juos sutvarkytų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 04 04, 18:43)
Vat niekaip man nedaeina, kam reikalingos šitos šypsenėlės  spam.gif  ban.gif  banned2.gif  quiet.gif  poster_ban.gif

Tokių ir aš niekada nenaudoju, čia gal labiau moderatoriams tiktų ax.gif.

Man labiausiai visos naudotinos ir reikalingiausios pirmam lape išskyrus: sad.gif smile.gif unsure.gif cool.gif ; iš vis nenaudojau dry.gif protest.gif 000059.gif sleep.gif construction.gif poster_dont.gif
Atsakyti
stupid.gif
man sitas smailiukas gerulis toks

siaip tai net nezinojau kad daudiau ju yra tik reik paspaust rodyti visus umn.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(vivaflame @ 2005 05 28, 13:13)
stupid.gif
man sitas smailiukas gerulis toks

siaip tai net nezinojau kad daudiau ju yra tik reik paspaust rodyti visus umn.gif

patys mieliausi butu : 4u.gif ax.gif blush2.gif thumbup.gif clap.gif wub.gif nono.gif friends.gif vacation1.gif nestuke.gif o visi kiti tik siaip sau.,net nenaudoju. schmoll.gif
Atsakyti
[quote=mamuks!,2005 04 04, 21:47]
Man labai truksta pirmame lape va sitos laugh.gif

va sita pirmame lape tai butu thumbup.gif
o apskritai, negalima ju daugiau pirmam lape padaryt?
Atsakyti
O kaip jums šitas??? user posted image
Man tai labai juokingas blush2.gif

Dar yra tokių:
user posted image
user posted image
user posted image

šaltais žiemos vakarais
user posted image

dabar mums aktualus (dukrytė jau be pampersų)user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita02: 27 liepos 2005 - 09:13
o galima padaryti koki nors veiduka su issieptais dantimis su gelezais ant ju listen.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 08 07, 17:27)
o galima padaryti koki nors veiduka su issieptais dantimis su gelezais ant ju  listen.gif

Tokius?
user posted image user posted image
Tik fonas baltas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 08 07, 18:01)
Tokius?
user posted image user posted image
Tik fonas baltas doh.gif

is kur cia trauki?
Atsakyti