Įkraunama...
Įkraunama...

Siūtos namų interjero smulkmenos

va tokia ideja visi smulkus daiktai randa savo vieta , ypac siuveju reikmenys mat cia yra adatine, breziniam susideti kisene, zirklem reikiama isidet kisene ir t.t.

user posted image
cia va daugiau variantu kur galite tokias kisenes pritaikyti flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 23 birželio 2009 - 09:18
Labai sauni tema thumbup.gif As irgi megeja pasiuti retkarciais, kas liecia namus, tai esu siuvusi romanetes, kruva pagalviu, dovanu krepseliu. Taciau siuo metu kraustomes i naujus namus, tai siuvimo masina supakuota. Taciau turiu ideju busimo kudikio kambariui. Bus "safari" tema, zirafos, zebrai ir t.t., tai manau kazka pasiusiu ir cia pasirodysiu.
Beje labai patiko man tie katinai, kur kazkuri buvo idejusi nuoroda. Manau noreciau trejeta tokiu pasigaminti wub.gif
Atsakyti

! 
Necituokite nuotraukų !!!
Atsakyti

i 
Ši tema skirta siūtoms interjero SMULKMENOMS

Žinutės, susijusios su širmomis, perkeltos į šią temą : Širmos, pasigaminkime pačios ! mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal galite patarti ka galima pasidaryti is kilimu skaiuciu?
turiu gal kokia 10 skaiuciua A4 formato ir galvoju gal ka ant sienos iseitu pasidaryti bet nelabia ka randu nete...
Atsakyti
Merginos, gal kas mokate, ar zinote nuorodu kaip pasigaminti is medziagos roze, bet ne is juosteles, o is atskiru ziedlapiu g.gif
Atsakyti
perziurejau ne viena tema, bet niekur neradau tai kas mane domina verysad.gif gal kas pagelbes ... Noreciau pasiuti braskiu ir obuoliu, gal kas turetu iskarpele ? is anksto dekoju aciuks.gif
Atsakyti
Čia yra obuolių iškarpos http://www.tindirind...php?id=7299&p=1
Atsakyti
Mano dekoratyvine pagalve: user posted image
Atsakyti
mano katinukas user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 05, 13:30)

Gaila, kad nuoroda jau neveikia; įdomu būtų pamatyti.
Atsakyti
Minkšta pintinė-lopšys:

user posted image

Dėžutė-namukas:

user posted image

Maišelis batams:

user posted image

Dėžutė skalbinių segtukams:

user posted image

Nuorodos, kaip pasigaminti, schemos čia. 4u.gif
Atsakyti