Įkraunama...
Įkraunama...

Siūtos namų interjero smulkmenos

sveikos 4u.gif
esu visiškai žalia siuvėja, bet labai norėčiau papsiūti savo mažiui maišą žaislams. Kad būtų su dugnu, ne minkštomis sienelėmis (na, kad stovėtų) ir užrišamu viršum. Gal galėtumėt man padėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2010 07 29, 13:17)
sveikos  4u.gif
esu visiškai žalia siuvėja, bet labai norėčiau papsiūti savo mažiui maišą žaislams. Kad būtų su dugnu, ne minkštomis sienelėmis (na, kad stovėtų) ir užrišamu viršum. Gal galėtumėt man padėti?  ax.gif

i vidu galima ideti sintepono keleta sluoksniu ir bus standesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 30, 22:56)
i vidu galima ideti sintepono keleta sluoksniu ir bus standesnis  mirksiukas.gif

Būtų gerai bent minimalus detalių piešinukas ax.gif Juk sakiau - esu visiškai žalia blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos smile.gif

Norėjau pasiteirauti, gal kuri esate siuvusi virtuvines pirštines ir puodkėles? Ka dedat į vidų, kad būtų storesnės ir nenudegtumėte pirštukų? Kiek suprantu sintepono dėt negalima, juk jis sintetinis.. g.gif Ar yra kokių naturaus pluošto paminštinimų? Būčiau dėkinga už informaciją wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2010 08 02, 11:13)
Sveikos, supermamos smile.gif

Norėjau pasiteirauti, gal kuri esate siuvusi virtuvines pirštines ir puodkėles? Ka dedat į vidų, kad būtų storesnės ir nenudegtumėte pirštukų? Kiek suprantu sintepono dėt negalima, juk jis sintetinis..  g.gif  Ar yra kokių naturaus pluošto paminštinimų? Būčiau dėkinga už informaciją wink.gif

yra medvilninis, mišrus ir vilnonis vatinas
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2010 07 31, 18:52)
Būtų gerai bent minimalus detalių piešinukas ax.gif  Juk sakiau - esu visiškai žalia  blush2.gif

dugnas apskritimas,- sonas - staciakampis - virsuj palieki "tuneliuka" raistelio iverimui
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2009 11 11, 21:52)
Mano dekoratyvine pagalve: user posted image

gal galima gauti butu chema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 12 01, 20:35)
gal galima gauti butu chema smile.gif

Pasižiūrėk ŠTAI ČIA
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2010 12 02, 16:25)
Pasižiūrėk  ŠTAI ČIA

aciu lb clap_1.gif
Atsakyti
ar ruosiates velykom,gal turit kokiu ideju ne tik virtuvei papuost per svente,bet ir kambarius 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kuom kemšate pagalvėles ir kur perkate kamšalą?
Atsakyti
sinteponu arba kokia pigia pagalvele randu maximoj
Atsakyti