Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

QUOTE(jovana @ 2007 06 27, 08:35)
Vikuliuk, dėk savo foto ant stalo.. nes man labai aktualu... gi mūsų tikriausiai panašūs butai...  (kiek kainavo ir kur gaminot?)

nepykit, išėmiau. juk rašiau, kad trumpam pasirodom.
patikėkit, pas mus laaaaabai paprastutis ir kuklutis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2007 06 27, 09:33)
nepykit, išėmiau. juk rašiau, kad trumpam pasirodom.
patikėkit, pas mus laaaaabai paprastutis ir kuklutis  rolleyes.gif

bet labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2007 06 27, 09:34)
bet labai grazu  mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif

Jovana, darėm mes pas meistrus vietinius ir sumokėjom 3600lt. 4u.gif bet laukėm 4 mėnesius doh.gif
Atsakyti
Gal gali meilu atsiųst? jovita02@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 06 27, 09:37)
Gal gali meilu atsiųst?  jovita02@gmail.com

tuoj 4u.gif
Atsakyti
Aš tai spėjau Vikuliuko virtuve pažiūrėti. bigsmile.gif
Man ji labai jauki, paprasta, patogi naudoti. thumbup.gif
Vikuliuk, labai gražiai nuotraukoje grindys atrodo. wub.gif Kas ten?Parketas, lentos ar laminatas? ax.gif
Atsakyti
niu įdedu tada dar mūsų virtuvėlę, nes mane jau atakuoja per až 4u.gif
tik įdedu ir tai, kas turi būt paminėta:

mikrobangė atkeliavo iš buto, kuriame gyvenome anksčiau. kol kas nėra už ką, o ir nematome reikalo (nes puikiai veikia) keist į sidabro spalvos.
gartraukio vamzdį paslėpsime vėliau. dabar yra svarbesnių dalykų biggrin.gif mes tik prieš mėnesį įsikūrėme šitame bute.
stalviršio būtent tokio ir norėjome biggrin.gif
tai tiek.
sakiau, pas mus paprastas virtuvinis. į jokius žurnalus nepretenduojam mirksiukas.gif
darėm dėl savęs ir mums laaaaaabai patinka wub.gif
user posted image

user posted image

QUOTE(caca26 @ 2007 06 27, 10:06)
Aš tai spėjau Vikuliuko virtuve pažiūrėti. bigsmile.gif
Man ji labai jauki, paprasta, patogi naudoti. thumbup.gif
Vikuliuk, labai gražiai nuotraukoje grindys atrodo. wub.gif Kas ten?Parketas, lentos ar laminatas? ax.gif

dėkui labai bigsmile.gif
pas mus sudėtas sendintos pušies laminatas. šiaip, tikrai begalo gražus. bet priežiūros reikalauja doh.gif kol sėdžiu su vaiku namie, tai galiu cackintis. o paskum žiūrėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2007 06 27, 11:12)
niu įdedu tada dar mūsų virtuvėlę, nes mane jau atakuoja per až  4u.gif
tik įdedu ir tai, kas turi būt paminėta:

mikrobangė atkeliavo iš buto, kuriame gyvenome anksčiau. kol kas nėra už ką, o ir nematome reikalo (nes puikiai veikia) keist į sidabro spalvos.
gartraukio vamzdį paslėpsime vėliau. dabar yra svarbesnių dalykų  biggrin.gif  mes tik prieš mėnesį įsikūrėme šitame bute.
stalviršio būtent tokio ir norėjome  biggrin.gif 
tai tiek.
sakiau, pas mus paprastas virtuvinis. į jokius žurnalus nepretenduojam  mirksiukas.gif
darėm dėl savęs ir mums laaaaaabai patinka  wub.gif
user posted image

user posted image
dėkui labai  bigsmile.gif
pas mus sudėtas sendintos pušies laminatas. šiaip, tikrai begalo gražus. bet priežiūros reikalauja  doh.gif  kol sėdžiu su vaiku namie, tai galiu cackintis. o paskum žiūrėsim  biggrin.gif

Tikrai labai grazus kpmplektukas ir grindys man sendintos pusies labai wub.gif as tokias galvojau i svetaine det blush2.gif
Atsakyti
grazu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2007 06 27, 10:16)
Tikrai labai grazus kpmplektukas ir grindys man sendintos pusies labai  wub.gif as tokias galvojau i svetaine det  blush2.gif

aciuks.gif mes visame bute sudėjom tokias grindis. šiaip, miegamuosiuose tai gali ir savaitę nevalyt, nieko nesimato. o vat svetainėje yra 4 dideli langai, tai taip apšviečia kiekvieną trupinėlį ar mano plauką, kad ojojoij doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2007 06 27, 11:19)
aciuks.gif mes visame bute sudėjom tokias grindis. šiaip, miegamuosiuose tai gali ir savaitę nevalyt, nieko nesimato. o vat svetainėje yra 4 dideli langai, tai taip apšviečia kiekvieną trupinėlį ar mano plauką, kad ojojoij  doh.gif  biggrin.gif

Tai imesk ir svetaines foto ax.gif zinai gi cia kaip visos laukiam nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti
as noreciau kuo daugiau stalu nuotrauku bigsmile.gif virtuvini jau uzsisakem, bet del stalo kol kas nieko nezinom... nei kur pirkti, nei koki pirkti.
Atsakyti