O ką rimtai baldai pabrangs nuo liepos 1
Labai jauku, ypač kai taip gražiai apšviečia saulytė
Tada vadinasi mes labai suspėjome, nes visam butui baldus užsakinėjom ir jau laukiam kada atveš
Tai belieka tik įsivaizduoti kaip būtų kirtę per kišenę jei nuo tokios sumos dar + 30 proc
Vikuliuk labai grazus baldai
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 06 27, 10:32)
na štai kaip atrodo daugmaž svetainė. tiksliau noriu parodyt, kaip atrodo tie mūsų langai + balkono durys. į baldų išdėstymą prašau nekreipt dėmesio. jie kol kas kaip "bomžai", be tikslios gyvenamosios vietos.
QUOTE(vikuliukas @ 2007 06 27, 10:37)
na štai kaip atrodo daugmaž svetainė. tiksliau noriu parodyt, kaip atrodo tie mūsų langai + balkono durys. į baldų išdėstymą prašau nekreipt dėmesio. jie kol kas kaip "bomžai", be tikslios gyvenamosios vietos.

Vau, va cia tai erdve
Vikuliuk, o kaip tą vamzdį slėpsit?
QUOTE(vikuliukas @ 2007 06 27, 10:12)
niu įdedu tada dar mūsų virtuvėlę, nes mane jau atakuoja per až
tik įdedu ir tai, kas turi būt paminėta:

tik įdedu ir tai, kas turi būt paminėta:

Musu kedes tokios tik juodos
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 06 27, 10:40)
taip tik atrodo
QUOTE(jovana @ 2007 06 27, 10:42)
kol kas negaliu pasakyt tiksliai. meistrai sakė turi ten kažkokį variantą. ar tai lentynėlę ar kažką
šiaip, būtų labai įdomu užeit pas ką nors iš mūsų kvadratūros ir pažiūrėt, kaip jie viską išsidėlioję ir paslėpę
mes įsirenginėjom patys. pinigėlių turim tik ant ribos, tcakant
Neskubant viską susitvarkysit daug geriau
O erdvė tikrai nemaža
QUOTE(mamusiuka @ 2007 06 27, 10:53)
nu dėkui, kad nenusmerkiat manęs
QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 27, 11:48)
made in Jysk
QUOTE(vikuliukas @ 2007 06 27, 11:49)
šiaip, būtų labai įdomu užeit pas ką nors iš mūsų kvadratūros ir pažiūrėt, kaip jie viską išsidėlioję ir paslėpę
nes girdėjau, kad kiti viryklę statė kitur, ir kriauklės vietą lygtais keitė. gal jei būtumėm į vidurį statę viryklę, būtumėm gartraukį kitokį dėję. o kadangi ji stovi pačiame gale, tai visai nebūtų žiūrėjusis ta triūba tokia (žinai, ką turiu omeny
)
todėl mes kursimės ilgai ilgai ilgai.... tiesiog norėjom iš to nuomojamo 34kv. buto kuo greičiau pabėgt į savus namučius
todėl viskas taip neišbaigta 
Tai va ir man įdomu....
Maskva irgi ne iškart pasistatė
QUOTE(jovana @ 2007 06 27, 11:08)
niu bent mūsiškės tai ne iš JYSK'o
mums nupirko dukrytės kūma iš Fredotelos, berods
Papildyta:
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 27, 11:11)
Labai gražu, Vikuliuk. Aš irgi vis pergyvenu, kad pas kitus tai jau super viskas, o pas mus gal nieko gero, bet svarbu patiems gerai.
ir mane ta pati problema kankina