Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

QUOTE(Aikutė @ 2007 06 27, 12:11)
Labai gražu, Vikuliuk. Aš irgi vis pergyvenu, kad pas kitus tai jau super viskas, o pas mus gal nieko gero, bet svarbu patiems gerai.

Visų skoniams neįtiksi, o gyvensite jųs o ne kas kitas, todėl svarbiausia kad patinka jums mirksiukas.gif Ir visai neturi reikšmės ar tai kataloginis interjeras ar paprastutis bet už tat labai jaukus wub.gif Kiti gali būti padaryti ir labai jau krūtų dizainerių bet tokie šalti kad nesinorėtų juose ilgiau užsibūti schmoll.gif

Mes irgi jau laukiam nesulaukiam kada visi daiktai savo vietas atras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2007 06 27, 11:12)

pas mus sudėtas sendintos pušies laminatas. šiaip, tikrai begalo gražus. bet priežiūros reikalauja  doh.gif  kol sėdžiu su vaiku namie, tai galiu cackintis. o paskum žiūrėsim  biggrin.gif

Truputį OT, bet gal nieks nesupyks. blush2.gif
Vikuliuk-1.Ar laminatas pats lygus, ar su faktūra?
2. Kokia jo klasė?Atsparus?
3.Kur pirkot?Kiek mokėjot?
Klausiu kaip cekava zosė, bet man tai aktualu.Virtuvė, valgomasis ir svetainė pas mumi bus vienoj erdvėj, šildomų grindų nebus, galvojam apie laminatą. :ax:Nes plytelių nemyliu visiškai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 06 27, 11:43)
Truputį OT, bet gal nieks nesupyks. blush2.gif
Vikuliuk-1.Ar laminatas pats lygus, ar su faktūra?
            2. Kokia jo klasė?Atsparus?
            3.Kur pirkot?Kiek mokėjot?
Klausiu kaip cekava zosė, bet man tai aktualu.Virtuvė, valgomasis ir svetainė pas mumi bus vienoj erdvėj, šildomų grindų nebus, galvojam apie laminatą. :ax:Nes plytelių nemyliu visiškai.  schmoll.gif

parašiau tau až, kad nekalbėt OT ax.gif
Atsakyti
vikuliukas labai labai grazi tavo virtuve. O stalvirsis tai super jauciu kad ant jo nesimato jokiu trupinuku. Ir isviso labai grazus tavo butas o jau langai svetaineje rolleyes.gif
Atsakyti
Vikuliuk 4u.gif Tikrai labai grazu, miela ir jauku pas jus! thumbup.gif O ypac kai reikia sutilp i turima ir ribota pinigeliu suma, visad atsiranda galvos skausmas kaip tai padaryt doh.gif O jums tai puikia pavyko thumbup.gif As pati dabr suku galva kaip tilpt i "maza pinigu maiseli", kai nusimato grand darbai doh.gif
Sekmes gyvenant jaukiose namuciose wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 27 birželio 2007 - 12:01
QUOTE(jufka @ 2007 06 27, 11:57)
vikuliukas labai labai grazi tavo virtuve. O stalvirsis tai super jauciu kad ant jo nesimato jokiu trupinuku. Ir isviso labai grazus tavo butas o jau langai svetaineje  rolleyes.gif

aciuks.gif
šiek tiek matosi trupinukai. o ypač dulkės, kai vakare (saulutė į tą pusę atsisuka apie 17h) nušviestas visas kambarys doh.gif
bet man malonu valyt... tai valau valau ir valau hihihi.gif
o lanagai tai čiotki... kol nebuvo jokių baldų, tai ant palangės ir pusryčiaudavau ir pietaudavau biggrin.gif
tik tiek, kad priešais penkiaaukščiui mes kaip ant delno, tai ir vėpso visi per langus doh.gif bet man dzin rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Elis@a @ 2007 06 27, 12:00)
Vikuliuk 4u.gif Tikrai labai grazu, miela ir jauku pas jus! thumbup.gif O ypac kai reikia sutilp i turima ir ribota pinigeliu suma, visad atsiranda galvos skausmas kaip tai padaryt doh.gif O jums tai puikia pavyko thumbup.gif As pati dabr suku galva kaip tilpt i "maza pinigu maiseli", kai nusimato grand darbai doh.gif
Sekmes gyvenant jaukiose namuciose wub.gif  drinks_cheers.gif

dėkinga už gražų žodį 4u.gif
jei reiks kokio praktiško patarimo, kreipkis 4u.gif nes viską darėm savomis rankomis (aišku, išskyrus baldus) pirmąkart gyvenime. kol kas dar niekas nesugriuvo (3* tphu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2007 06 27, 13:03)
aciuks.gif
šiek tiek matosi trupinukai. o ypač dulkės, kai vakare (saulutė į tą pusę atsisuka apie 17h) nušviestas visas kambarys  doh.gif
bet man malonu valyt... tai valau valau ir valau  hihihi.gif
o lanagai tai čiotki... kol nebuvo jokių baldų, tai ant palangės ir pusryčiaudavau ir pietaudavau  biggrin.gif
tik tiek, kad priešais penkiaaukščiui mes kaip ant delno, tai ir vėpso visi per langus  doh.gif bet man dzin  rolleyes.gif
Papildyta:

dėkinga už gražų žodį  4u.gif
jei reiks kokio praktiško patarimo, kreipkis  4u.gif  nes viską darėm savomis rankomis (aišku, išskyrus baldus) pirmąkart gyvenime. kol kas dar niekas nesugriuvo (3* tphu)  biggrin.gif

drinks_cheers.gif wub.gif Savom rankom ir labai neprastai gavosi.
Beje, ačiū. notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2007 06 27, 11:57)
parašiau tau až, kad nekalbėt OT  ax.gif

tai kad ir mane labai domina, dar domina kiek kainavo ir kur pirktoe, panasu kad krastietes, tai rasiu ta pacia parduotuve lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 06 27, 15:22)
tai kad ir mane labai domina, dar domina kiek kainavo ir kur pirktoe, panasu kad krastietes, tai rasiu ta pacia parduotuve  lotuliukas.gif  blush2.gif

niu kraštiete, kū aš tau galiu pasakyt g.gif biggrin.gif
pirkom ne iš parduotuvės, o iš pardavėjo, kuris pats užsiveža šitų grožių. iš pirmų rankų, tcakant cool.gif biggrin.gif už kvadratą mokėjom po 33lt. jei imant jų tuos žymėjimus, tai yra 22 klasės, t.y. vidutinio intensyvumo patalpoms namie ( svetainėms, valgomiesiems, koridoriams). storis 7mm. Ėmėm žalią 5mm paklotą (norėjom 7mm, bet tuo metu negavo). bet ir šitas super duper thumbup.gif

o šiaip, paprašyk Caca26, kad tau persiųstų mano jai rašytą žinutę 4u.gif ten parašiau daugiau ax.gif o dabar neprisimenu, ko ten priplepėjau blush2.gif biggrin.gif
arba klausk, jei dar kas domina 4u.gif
Atsakyti
domina berniuko, kuris viska veza tiesiogiai, kontaktai 4u.gif
Atsakyti
kazkaip man cia ne taip skamba ta 22 klase g.gif arba kazkaip skirtingai mes tas klases suprantam atba labai jau prasta dejot g.gif nes mum statybininkai pasake pirk laminata ne zemesnes kaip 33 klases,sake kad zemiau jau yra sudas...
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 06 27, 22:40)
kazkaip man cia ne taip skamba ta 22 klase g.gif arba kazkaip skirtingai mes tas klases suprantam atba labai jau prasta dejot g.gif nes mum statybininkai pasake pirk laminata ne zemesnes kaip 33 klases,sake kad zemiau jau yra sudas...

na nemanau kad sudas iki 33 kalses, na nebent jusu statybininkai liuxinem medziagom daro tai tikraijeims atrodo kad sudas,
as turiu susidejus 31 ir pries tai bandem smugiams ar atsparus, tai ne menkiausio ibrezimo, ziuresim kaip laiko atzvilgiu bus,

vikuliukas labai grazi virtuve, o smulkmenos ir visi paslepimai atsiras su laiku smile.gif
man pvz kai akis neigudus tai tavo virtuve atrodo superine, gal yra mamytes kurios labai jau ten nusimano jose, bet manau tokiu nedaug, tad kartais ne kainoje esme 4u.gif

beje ir as siandien uzsisakiau virtuve po menesio turetu buti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti