Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

[quote=Elis@a,2007 07 01, 23:06]
Su Alno programa thumbup.gif
Nuorodos neikelsiu, ejau per google, ieskojau alno paieskos sistemoje.

http://kitchenplanner.alno.de/
Atsakyti
c@stell, ten prie šaldytuvo kaip suprantu indaplovė integruota? Ar yra koks tarpas tarp šaldytuvo ir indaplovės? Ar jie visai vienas šalia kito?
Gal kas žino , ar nekenkia buitinei technikai kai jas statome šalia viena kitos-pvz. šaldytuvą šalia indaplovės? g.gif Beje, tiek šaldytuvas, tiek indaplovė įmontuojamos bus. Aš irgi projektuoju savo virtuvinį, ir dėlioju taip, kad prie buitinės technikos būtų kokia spintelė ar stalčiai, tik tada jos visur gaunasi labai siauros, netalpios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurta @ 2007 07 02, 00:25)
Gal kas žino , ar nekenkia buitinei technikai kai jas statome šalia viena kitos-pvz. šaldytuvą šalia indaplovės?  g.gif  Beje, tiek šaldytuvas, tiek indaplovė įmontuojamos bus.

Jei įmontuojama, tai nekenkia.
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 07 01, 16:18)
user posted image]
Norejau isgirsti jusu komentarus. Ka tureciau pakoreguoti?  P.S i spalvas nekreipkit demesio, pirma noriu baldus sudelioti.  ax.gif

O kriauklę darysit pačiame kampe g.gif Jei tik yra vietos, kelk truputį į šoną, nes mūsų kitaip netilpo yra pačiame kampe, laaaabai nepatogu, nes sunku indus plauti įsibrivus į kampą doh.gif
Atsakyti
Atveža mums šiandien virtuvinį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Negaliu, kaip laukiu, bet jaučiu visą dieną užtruks, kol surinks, ech....jau svajoju, kaip vakare dėliosiuos viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 07 02, 08:46)
O kriauklę darysit pačiame kampe  g.gif  Jei tik yra vietos, kelk truputį į šoną, nes mūsų kitaip netilpo yra pačiame kampe, laaaabai nepatogu, nes sunku indus plauti įsibrivus į kampą  doh.gif

Pas tave gal status kampas, 90 laipsnių? Nes jei kampas įstrižas, neturėtų būti problemų.
Atsakyti
user posted image cia mano virtuve, truputi netvarkos, kad gyviau atrodytu blush2.gif . Nekritikuokit labai, nes jau nieko pakeist neimanoma...
Atsakyti
Gendre Labai grazu thumbup.gif thumbup.gif
"Skanios" spalvos, daug vietos! 4u.gif thumbup.gif Matu virtuve L raide ax.gif O kita kampa gal nufotografuosi? ax.gif
Beje, tradicinis klausimas :kiek mokejot? Kas gamino? Nu "Ckava zOse" blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2007 07 02, 12:37)
user posted image cia mano virtuve, truputi netvarkos, kad gyviau atrodytu  blush2.gif . Nekritikuokit labai, nes jau nieko pakeist neimanoma...

garzi virtuve,
noriu paklausti kas ten ir dezines tokio, spinteles su slenkanciomis durelemis ar ?
ar patogus tokie platus stalciai, na ar ne perdaug viename skyriuje gali susideti?
Atsakyti
QUOTE(murkyte2 @ 2007 07 02, 13:05)
garzi virtuve,
noriu paklausti kas ten ir dezines tokio, spinteles su slenkanciomis durelemis ar ?
ar patogus tokie platus stalciai, na ar ne perdaug viename skyriuje gali susideti?

isdesines lentynos jos uzsidaro kaip zaliuzem kai buna pvz. ant langu apsaugines tai cia kazkas tokio...tuose stalciuose puodus laikau, nors kolkas uzimtas tik vienas lotuliukas.gif seip visai patogu.
"Skanios" spalvos, daug vietos! 4u.gif thumbup.gif Matu virtuve L raide ax.gif O kita kampa gal nufotografuosi? ax.gif
Beje, tradicinis klausimas :kiek mokejot? Kas gamino? Nu "Ckava zOse" blush2.gif ax.gif
kitam kampe tik imontuojamas saldytuvas ir indaplove, veliau gal nufotkinsiu. Viskas kainavo virs 6tukst. nepamenu tiksliai, kas gamino tai firmos pavadinimo net nezinau nedidele kazkokia firmele, nes projektavo pazystama dizainere ir ji uzsakinejo toj firmoj kurioj dirba.
Atsakyti
O aš turiu tokį klausimą, mane subalamutijo visai.... kaip jūs manote, ar reikalinga virtuvės balduose, ar panogu, gražu ir t.t. ta vadinama "rankšluostinė" - niša rankšluosčiams kabinti? Sakinėjomės baldus, tai meistars net nustebo kad man ji nebūtina. o galkadneturėjau balduose dabar jos ir nežinau kiek ji būtina? kaip jūs manote? Bet man tas vaizdas- kabo rankšluostis kažkaip g.gif g.gif Ką jūs manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vainė: 02 liepos 2007 - 12:51
Gendre faina virtuvė thumbup.gif ir man stalčiai tokie thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vainė @ 2007 07 02, 12:37)
Bet man tas vaizdas- kabo rankšluostis kažkaip  g.gif  g.gif  Ką jūs manote?

Man tai rankšluoščiai būtini,ar rankas nusiplauni,ar šiaip kokią daržovę nuplauni,tai imi ir nusišluostai rankas,nes neįsivizduoju vaikščiojančios savęs su varvančiomis rankomis unsure.gif ypač kai mb pedantas doh.gif ir taip priekaištų sulaukiu,kad blogai rankas nusišluoščiau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti