Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

rankšluosčiai ir man būtini, bet ar ta rankšluostinė - tokia niša rankšluosčiams pakabint reikalinga, o kiek čia matau- paskutiniuų baldų foto jų nėra. O tai kur tokiu atveju rankšluosčius kabinate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vainė: 02 liepos 2007 - 12:52
QUOTE(Gendre @ 2007 07 02, 12:37)
user posted image cia mano virtuve, truputi netvarkos, kad gyviau atrodytu  blush2.gif . Nekritikuokit labai, nes jau nieko pakeist neimanoma...

Faina wub.gif Man patinka tie pribombasai ant sienos visokiems babakams susikabinti, bet vat vyrui nepatinka, tai manau teks pakariauti kol gausiu tongue.gif

QUOTE(vainė @ 2007 07 02, 13:37)
O aš turiu tokį klausimą, mane subalamutijo visai.... kaip jūs manote, ar reikalinga virtuvės balduose, ar panogu, gražu ir t.t. ta vadinama "rankšluostinė" - niša rankšluosčiams kabinti? Sakinėjomės baldus, tai meistars net nustebo kad  man ji nebūtina. o galkadneturėjau balduose dabar jos ir nežinau kiek ji būtina? kaip jūs manote? Bet man tas vaizdas- kabo rankšluostis kažkaip  g.gif  g.gif  Ką jūs manote?

Aš kai neturėjau anksčiau, tai svaigau, kai turėsim naują virtuvę,būtinai bus rankšluostinė, nes man tai negražu rankšluostis pakabintas kur ant orkaitės rankenos lotuliukas.gif Nors jai vietos kaip ir nelabai užteko, bet įspraudėm tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 07 02, 14:41)
Gendre faina virtuvė thumbup.gif ir man stalčiai tokie thumbup.gif
Papildyta:

Man tai rankšluoščiai būtini,ar rankas nusiplauni,ar šiaip kokią daržovę nuplauni,tai imi ir nusišluostai rankas,nes neįsivizduoju vaikščiojančios savęs su varvančiomis rankomis unsure.gif ypač kai mb pedantas doh.gif ir taip priekaištų sulaukiu,kad blogai rankas nusišluoščiau biggrin.gif  doh.gif

truputi ne apie tai klausimas. Ji klausia apie specialias nisas balduose ranksluosciams kabinti, o ne apie tai, ar naudojat ranksluoscius mirksiukas.gif
Man atrodo, tai gal ir patogu, bet ziurisi tai nekaip... schmoll.gif nebent uzdengti ta nisa is priekio. Nes siaip "rimtesnio" dizaino virtuvese niekur ranksluosciai neeksponuojami...
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 06 29, 14:55)
Idedu ir as savo virtuvele  ax.gif
Dar iki siol negaliu ja atsidziaugt  wub.gif

user posted image

o čia apačioje ta juoda niša tai rankšluostinė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 07 02, 12:52)
truputi ne apie tai klausimas. Ji klausia apie specialias nisas balduose ranksluosciams kabinti, o ne apie tai, ar naudojat ranksluoscius  mirksiukas.gif
Man atrodo, tai gal ir patogu, bet ziurisi tai nekaip...  schmoll.gif nebent uzdengti ta nisa is priekio. Nes siaip "rimtesnio" dizaino virtuvese niekur ranksluosciai neeksponuojami...

Klausimą supratau,ir sakau,kad niša rankšluoščiams, bent jau man, reikalinga,nes kaip jau kažkas minėjo rankšluostis pakabintas ant viryklės ar kur ant sienos tikrai geriau neatrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vainė @ 2007 07 02, 12:37)
O aš turiu tokį klausimą, mane subalamutijo visai.... kaip jūs manote, ar reikalinga virtuvės balduose, ar panogu, gražu ir t.t. ta vadinama "rankšluostinė" - niša rankšluosčiams kabinti? Sakinėjomės baldus, tai meistars net nustebo kad  man ji nebūtina. o galkadneturėjau balduose dabar jos ir nežinau kiek ji būtina? kaip jūs manote? Bet man tas vaizdas- kabo rankšluostis kažkaip  g.gif  g.gif  Ką jūs manote?

pvz. man visai nebūtina, nes faktiškai nenaudoju medžiaginių rankšluosčių, mano virtuvėje karaliauja popieriniai blush2.gif , tai reikia pagalvoti apie savo įpročius, prieš ką nors darant ar nedarant tongue.gif .. Todėl mes gamindami patys virtuvę nedarėm šito "priedo" nedarėm.. Jei retai naudoju, tai galiu ir stalčiun susidėt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 02 liepos 2007 - 13:01
cia kita mano virtuves siena
user posted image cia dar planuojam deti mikrobange
Kalbant apie ranksluostines ir mes galvojom ja det prie orkaites, bet tada stalciai labai siauri butu gevesi.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 07 02, 12:52)
Man atrodo, tai gal ir patogu, bet ziurisi tai nekaip...  schmoll.gif nebent uzdengti ta nisa is priekio. Nes siaip "rimtesnio" dizaino virtuvese niekur ranksluosciai neeksponuojami...

drinks_cheers.gif jei matosi, tai ir rankšluostukai turėtų būti nuolat idealūs, faktiškai nenaudojami, antraip skudurus ir ant radiatoriaus sumest gali cool.gif, kartais praktiškumą ir grožį suderint sunku smile.gif , nišos uždengimas iš priekio irgi nėra super gerai g.gif , nes jei drėgnesnis šluostukas, tai jau ir kvapas gali atsirast ir t.t.

Vienžo, pamislyt reikia, kada paskutinį kartą naudojai tokį rankšluostį ir kaip jis atrodo biggrin.gif , ir žinosi, ką sakyt meistrams mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai iš karto atsisakiau, nes man kažkaip neestetiškai atrodo, ir aplamai, jei sušlampa (o taip ir būna) rankšluostukas, aš iš karto į vonią ant gyvatuko padžiovinu ir metu skalbimui, nė minties nebuvo kabinti ant dujinės ar dar kažkur kabinti ir džiovinti, ir tikrai to šlapio vistiek nekabinčiau į tą rankšluostinę....o sausus švarius stalčiuje susidedu- irgi dėl tik "vaizdo" - rankšluostinės užpildymo nekabinčiau .... g.gif kažkaip man vos ne vienam kartui (vienam maisto gaminimui) vienas rankšluostis gaunasi...tai ir problemų nemačiau, o po to kai meistrų tokia reakcija buvo galvoju- o gal aš visų privalumų nežinau , kokia kažkiek atsilikusi g.gif

ne , man ji tikrai nereikalinga.... blush2.gif

O kaži stalviršis šviesesnis ar tamesesnis praktiškiau? g.gif Kaip manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vainė: 02 liepos 2007 - 14:00
man tai visiskai nepatinka tos atviros ranksluostines galima butu padaryti tokia kaip istraukiama (kaip pavyzdziu daro prie pat virykles susideti aliejaus buteliams)
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2007 07 02, 13:07)
cia kita mano virtuves siena
user posted image cia dar planuojam deti mikrobange
Kalbant apie ranksluostines ir mes galvojom ja det prie orkaites, bet tada stalciai labai siauri butu gevesi.

labas turiu klausimeli, ta pakabinama spintele salia saldytuvo, kokio plocio yra, ar 60 cm ar 45 cm. As niekaip neapsisprendziu kokia pas save darytis, ar dvieju dureliu po 30cm ar vienu dureliu 60cm, o aukstis jus apie 90 cm pas mus. Gana aukstokos. koks aukstis cia pas jus g.gif
Atsakyti
Kaip manote, koks stalviršis praktiškiau- šviesesnis ar tamsesnis?
Atsakyti