Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai,rodom ką turim

Gendre- labai "skani' ir nenusibodusiu spalvu virtuvike thumbup.gif tik va uzkliuvo vienas dalykas, kur po kaire siauri stalciukai matosi plysiukai tamsus tarp ju. anksciau kazkaip kitose fotkese jie man neuzkliudavo, tai idomu ar tiesiog nepastebedavau, ar kitur isvengdavo ju kazkaip, ir ka daryti idomu kad ju nebutu, nes man jie kazkaip nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2007 07 02, 14:50)
labas turiu klausimeli, ta pakabinama spintele salia saldytuvo, kokio plocio yra, ar 60 cm ar 45 cm. As niekaip neapsisprendziu  kokia pas save darytis, ar dvieju dureliu po 30cm ar vienu dureliu 60cm, o aukstis jus apie 90 cm pas mus. Gana aukstokos. koks aukstis cia pas jus  g.gif

aukstis 90, o plotis 60cm, man vienos platesnesdureles graziau, nors is vieju dureliu gal ir patogiau, bet grozis reikalauja auku lotuliukas.gif
Atsakyti
Gendre, o kaip vadinasi tavo pagrindinė (ta rudai-raudona) spalva? Tikslaus pavadinimo nežinai? Mes irgi panašią spalvą žiūrėjom, bet mūsų virtuvėje du langai siauri, o kai man norisi visada tik šivesos, suabejojau ar netamsins kambario? Ar netamsi spalva gaunasi, ar netamsina kambario?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vainė: 02 liepos 2007 - 14:30
QUOTE(vainė @ 2007 07 02, 12:37)
O aš turiu tokį klausimą, mane subalamutijo visai.... kaip jūs manote, ar reikalinga virtuvės balduose, ar panogu, gražu ir t.t. ta vadinama "rankšluostinė" - niša rankšluosčiams kabinti? Sakinėjomės baldus, tai meistars net nustebo kad  man ji nebūtina. o galkadneturėjau balduose dabar jos ir nežinau kiek ji būtina? kaip jūs manote? Bet man tas vaizdas- kabo rankšluostis kažkaip  g.gif  g.gif  Ką jūs manote?

as tokio daikto pas save irgi nededu 4u.gif man kaip jau ir mergaites minejo, jei jau panaudoji ranksluostuka jis jau dregnas, nebelabai svarus ir tikrai ne kaips ziuresis toj nisoj pakabintas schmoll.gif ir siap tokia auksta siaura nisa, man visgi virtuvese nesiziuri schmoll.gif bet cia velgi kiekvino asmenis pasirinkimo ir skonio reikalas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 01, 14:50)
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kas pades patarimu? g.gif
Planuoju virtuveje plautuve prie lango idet. Gal gas turi plautuve prie lango? Ar patogu naudotis? Ar patogu atidaryti langa norint ji isplaut? g.gif
Labai reikalniga  jusu nuome, bukit geros, patarkit, pasidalinkit patirtimi:ax: Turiu apsisprest del virtuves projekto ir kraiukles vieta iki pirmadienio ax.gif

Pas mus taip pat bus prie lango, kampine. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2007 07 02, 13:07)
cia kita mano virtuves siena
user posted image cia dar planuojam deti mikrobange
Kalbant apie ranksluostines ir mes galvojom ja det prie orkaites, bet tada stalciai labai siauri butu gevesi.

Jusu turbut virtuve didele, kad toks nemazas komplektas telpa ax.gif Mes esam nusiziureje virtuve dalios balduose, bet tokia tik i nama po keleriu metu smile.gif O siandien atveze mazesni komplektuka i buta, tai kaip tik surinkineja ax.gif Irgi nemazai ieskojom, derinom, kol radom priimtiniausia varianta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigrik: 02 liepos 2007 - 15:28
QUOTE(vainė @ 2007 07 02, 15:18)
Gendre, o kaip vadinasi tavo pagrindinė (ta rudai-raudona) spalva? Tikslaus pavadinimo nežinai? Mes irgi panašią spalvą žiūrėjom, bet mūsų virtuvėje du langai siauri, o kai man norisi visada tik šivesos, suabejojau ar netamsins kambario? Ar netamsi spalva gaunasi, ar netamsina kambario?

tiksliai nepamenu pavadinimo manatrodo raudonmedis, seip spalva nera tamsi, ir akmbarios netamsina, nors pasmus dideli langai i pietu puse tai sviesus ir taip kambarys...
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2007 07 02, 13:37)
user posted image cia mano virtuve, truputi netvarkos, kad gyviau atrodytu  blush2.gif . Nekritikuokit labai, nes jau nieko pakeist neimanoma...

graži virtuvė, suderintos spalvos, man patiko
Papildyta:
QUOTE(murkyte2 @ 2007 07 02, 14:05)
noriu paklausti kas ten ir dezines tokio, spinteles su slenkanciomis durelemis ar ?
ar patogus tokie platus stalciai, na ar ne perdaug viename skyriuje gali susideti?

kiek teko nauduotis, tai dideli platūs stalčiai labai patogu, patogiau už gylias dideles spinteles
Papildyta:
QUOTE(vainė @ 2007 07 02, 15:23)
O kaži stalviršis šviesesnis ar tamesesnis praktiškiau?  g.gif Kaip manote?

pas mus tai švesesnio stalviršio praktiškumas pasitvirtino, dulkių ir trupinių nesimato thumbup.gif
o rankšluostinės irgi atsisakėm, nes man nepatinka, ir dulkės apatinėse atvirose lentynose greičiau kaupiasi, man atrodo tai nepraktiška schmoll.gif bet čia mano nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilja: 02 liepos 2007 - 21:46
Gendre as nematau plintuso jusu virtuves balduose g.gif Ar patogu be jo? Kaip atidarot apatinius stalcius? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 02 liepos 2007 - 22:08
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 02, 22:07)
Gendre as nematau plintuso jusu virtuves balduose g.gif Ar patogu be jo? Kaip atidarot apatinius stalcius? g.gif

tai kad jis yra tik sviesus, ar gi ne ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2007 07 02, 14:10)
aukstis 90, o plotis 60cm, man vienos platesnesdureles graziau, nors is vieju dureliu gal ir patogiau, bet grozis reikalauja auku  lotuliukas.gif

taip, nesulaukusi atsakymo, skambinausi baldininkui ir pakoregavau uzsakyma rolleyes.gif tikrai graziau platesnes dureles bigsmile.gif
Stalvirsi mes taip pat pasirinkom sviesu, o ranksluostines as atsisakiau, negalvo jau kur dar reiks deti ranksluostukus, bet man ji nuo pat pradziu labai nepatikdavo doh.gif
Labai sunku laukti virtuveles savo, bet dar visas menesiukas, jei dar ilgiau neuztruks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 03, 00:07)

man atrodo, jis yra, šviesios spalvos smile.gif
Atsakyti