Gendre- labai "skani' ir nenusibodusiu spalvu virtuvike
tik va uzkliuvo vienas dalykas, kur po kaire siauri stalciukai matosi plysiukai tamsus tarp ju. anksciau kazkaip kitose fotkese jie man neuzkliudavo, tai idomu ar tiesiog nepastebedavau, ar kitur isvengdavo ju kazkaip, ir ka daryti idomu kad ju nebutu, nes man jie kazkaip nelabai
QUOTE(Blue @ 2007 07 02, 14:50)
labas turiu klausimeli, ta pakabinama spintele salia saldytuvo, kokio plocio yra, ar 60 cm ar 45 cm. As niekaip neapsisprendziu kokia pas save darytis, ar dvieju dureliu po 30cm ar vienu dureliu 60cm, o aukstis jus apie 90 cm pas mus. Gana aukstokos. koks aukstis cia pas jus 
aukstis 90, o plotis 60cm, man vienos platesnesdureles graziau, nors is vieju dureliu gal ir patogiau, bet grozis reikalauja auku
QUOTE(vainė @ 2007 07 02, 12:37)
O aš turiu tokį klausimą, mane subalamutijo visai.... kaip jūs manote, ar reikalinga virtuvės balduose, ar panogu, gražu ir t.t. ta vadinama "rankšluostinė" - niša rankšluosčiams kabinti? Sakinėjomės baldus, tai meistars net nustebo kad man ji nebūtina. o galkadneturėjau balduose dabar jos ir nežinau kiek ji būtina? kaip jūs manote? Bet man tas vaizdas- kabo rankšluostis kažkaip
Ką jūs manote?
as tokio daikto pas save irgi nededu
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 01, 14:50)
Sveikos merginos
Gal kas pades patarimu?
Planuoju virtuveje plautuve prie lango idet. Gal gas turi plautuve prie lango? Ar patogu naudotis? Ar patogu atidaryti langa norint ji isplaut?
Labai reikalniga jusu nuome, bukit geros, patarkit, pasidalinkit patirtimi:ax: Turiu apsisprest del virtuves projekto ir kraiukles vieta iki pirmadienio
Gal kas pades patarimu?
Planuoju virtuveje plautuve prie lango idet. Gal gas turi plautuve prie lango? Ar patogu naudotis? Ar patogu atidaryti langa norint ji isplaut?
Labai reikalniga jusu nuome, bukit geros, patarkit, pasidalinkit patirtimi:ax: Turiu apsisprest del virtuves projekto ir kraiukles vieta iki pirmadienio
Pas mus taip pat bus prie lango, kampine.
QUOTE(Gendre @ 2007 07 02, 13:07)
cia kita mano virtuves siena
cia dar planuojam deti mikrobange
Kalbant apie ranksluostines ir mes galvojom ja det prie orkaites, bet tada stalciai labai siauri butu gevesi.
cia dar planuojam deti mikrobangeKalbant apie ranksluostines ir mes galvojom ja det prie orkaites, bet tada stalciai labai siauri butu gevesi.
Jusu turbut virtuve didele, kad toks nemazas komplektas telpa
QUOTE(vainė @ 2007 07 02, 15:18)
Gendre, o kaip vadinasi tavo pagrindinė (ta rudai-raudona) spalva? Tikslaus pavadinimo nežinai? Mes irgi panašią spalvą žiūrėjom, bet mūsų virtuvėje du langai siauri, o kai man norisi visada tik šivesos, suabejojau ar netamsins kambario? Ar netamsi spalva gaunasi, ar netamsina kambario?
tiksliai nepamenu pavadinimo manatrodo raudonmedis, seip spalva nera tamsi, ir akmbarios netamsina, nors pasmus dideli langai i pietu puse tai sviesus ir taip kambarys...
QUOTE(Gendre @ 2007 07 02, 13:37)
cia mano virtuve, truputi netvarkos, kad gyviau atrodytu graži virtuvė, suderintos spalvos, man patiko
Papildyta:
QUOTE(murkyte2 @ 2007 07 02, 14:05)
noriu paklausti kas ten ir dezines tokio, spinteles su slenkanciomis durelemis ar ?
ar patogus tokie platus stalciai, na ar ne perdaug viename skyriuje gali susideti?
ar patogus tokie platus stalciai, na ar ne perdaug viename skyriuje gali susideti?
kiek teko nauduotis, tai dideli platūs stalčiai labai patogu, patogiau už gylias dideles spinteles
Papildyta:
QUOTE(vainė @ 2007 07 02, 15:23)
pas mus tai švesesnio stalviršio praktiškumas pasitvirtino, dulkių ir trupinių nesimato
o rankšluostinės irgi atsisakėm, nes man nepatinka, ir dulkės apatinėse atvirose lentynose greičiau kaupiasi, man atrodo tai nepraktiška
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 02, 22:07)
Gendre as nematau plintuso jusu virtuves balduose
Ar patogu be jo? Kaip atidarot apatinius stalcius? 
tai kad jis yra tik sviesus, ar gi ne ?
QUOTE(Gendre @ 2007 07 02, 14:10)
aukstis 90, o plotis 60cm, man vienos platesnesdureles graziau, nors is vieju dureliu gal ir patogiau, bet grozis reikalauja auku 
taip, nesulaukusi atsakymo, skambinausi baldininkui ir pakoregavau uzsakyma
Stalvirsi mes taip pat pasirinkom sviesu, o ranksluostines as atsisakiau, negalvo jau kur dar reiks deti ranksluostukus, bet man ji nuo pat pradziu labai nepatikdavo
Labai sunku laukti virtuveles savo, bet dar visas menesiukas, jei dar ilgiau neuztruks
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 03, 00:07)
Gendre as nematau plintuso jusu virtuves balduose
Ar patogu be jo? Kaip atidarot apatinius stalcius? 
man atrodo, jis yra, šviesios spalvos