Įkraunama...
Įkraunama...

Telšių darželiai

Pabandyk Saulėtekyje. Pernai vasarą ten buvo galima vaiką užrašyti be problemų.
Aš savo dičkį du mėnesius vedžiau į Žemaituko meškiukų grupę. Darželis, grupė, auklėtojos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vėliau teko pervesti į Nykštuką doh.gif Skirtumas kaip diena nuo nakties. Viena auklėtoja buvo tikra siaubūnė. Mačiau kaip ji elgiasi su vaikais. Maniškis pamatęs, kad ji dirba, imdavo verkti ir sakyti, kad nenori eiti. Dabar tos auklėtojos nebėra. Nors tiek gerai. Mano vaiko auklėtojos visai nieko, bet su tėvais beveik nebendrauja. Pats darželis baisokas, grupė neestetiška. Gal aš per daug kabinėjuosi, bet norėtųsi, kad mano vaiką suptu graži aplinka. Baldukai, žaislai prasti. Šią vasarą darželis bus renovuotas. Tikimės, kad tuomet ir Nykštukas taps thumbup.gif
Beje pirmąjį sūnų į darželį užrašiau kai jam buvo 9 mėn, o antrąjį- 3 mėn. ir tai dar neaišku ar pateks. Nykštukas išties perpildytas.
Atsakyti
QUOTE(mamacka22 @ 2008 02 26, 19:19)
nepriima nei NYKSTUKO DARZ. nei BERZELYJE nei SAULUTEJE dar mastyje nebandziau, negaliu pasakyt,o tuose kur isvardijau net prasymo neima doh.gif  blink.gif

neima nes tikrai nera vietu, juk grupeje yra tik po 18 vaikuciu, o norinciu nemazai, o jei kalbant apie 3 metinuku grupe tai ir grupes tik 3, taip kad ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(brigituliux @ 2008 03 24, 17:45)
neima nes tikrai nera vietu, juk grupeje yra tik po 18 vaikuciu, o norinciu nemazai, o jei kalbant apie 3 metinuku grupe tai ir grupes tik 3, taip kad  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

maniske lanko Saulutes darzei boruziuku grupe tikrai esam labai ppatenkintos ne tik auklejimo kokybe bet ir tai ka musu aukletoja skiria daug demesio ivairiems darbams, sokiam ir dainelems, darzeli lankom tik nuo rugsejo, o mokam tai siaubingai nemazai. smile.gif smile.gif smile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

saulete is ties yra tikrai pilnas ir kiek zinau jei is anksto neuzsirasai tai vilties nera. saviske uzrasiau kai buvom 1 menesio. taip kad isvada pasigimdai ir varai vaika i darza uzrasyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, mes nuo ryt pradesim atakuot darzelius, bandysiu rasyt i eile doh.gif ,nu nezianu kur mane po 2metu likimas nubloks, gal teks gryst i lt o kur tada vaikuti vesiu ax.gif , be to man butu labai gerai surast koki darzeli kuris mus priimtu nuo rugsejo, bet manu sansu nera,mat gryztu mokslu pasibaigt.
Atsakyti
niu va seip netaip i saulute prieme musu prasyma,bet vistiek vlties kad pateksim nulis verysad.gif i joki darzeli telsiuose nepatenkam.net nzn ka daryt blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamacka22 @ 2008 04 01, 13:12)
niu va seip netaip i saulute prieme musu prasyma,bet vistiek vlties kad pateksim nulis verysad.gif i joki darzeli telsiuose nepatenkam.net nzn ka daryt blink.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nu ir mes nepateksim ne i viena,bet va as radau sperendima, kadangi vazinesiuosi i klp.tai ten ir gavau darzeli. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes!Mano didysis lanke "Saulutes"darzeli,be to ten pat eis ir i priesmokykline klase.Esu ten pat uzrasiusi ir mazaja,tai jau kitamet prades eit.Pas mus yra sumazeje darzeliu(anksciau buvo zymiai daugiau),uztad ir reikia vos gimus vaikui uzrasyt i darzeli.
Atsakyti
SOS toms kas dar neuzrasete naujagimiu i darzeli.Ko gero mazai sansu ir beliko uzrasyti.Mano zuikiui 3men,tai kai siandien nuejau uzrasyti i eile,iskart paklause kuriais metais gimes.Atsakius kad siais,pasake kad gerai.Nnes jei ne,tai butu visai neprieme.Zodziu-tik gime lelius,ir begi i darzeli lithuania.gif
Atsakyti
Aš nuėjau užrašyti tą pačią dieną kai gimė, t.y. rugsėjo 1.BET Mastyje eilėje 2010 metams esame 25, o priima tik 15. Tai ką jūs manot ką reikia datyri jei gimsta vaikas ne metų pradžioje o pabaigoje????
Atsakyti
enenes reik palnuot vaikuti,kad gimtu metu pradzioj. lotuliukas.gif doh.gif Nu tokiu atveju as kreipciausi i savivaldybe ar kur,jug taip negalima. schmoll.gif
beje jusu vaikutis gime ta pacia diena kaip ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loonaxxx: 17 rugsėjo 2008 - 11:53
Mes pradėjom keliaut į Saulutę, o užrašiau kai buvo 10 mėn., gegužį kai sudarinėjo eiles nepatekome, o atėjus rugsėjui, atkrito net 11 vaikų, esančių prieš mus ir didelei nuostabai direktorė pakvietė į darželį, lankysim zuikučių grupę. Dar tėjom dvi dienas, tai tokios rimtos nuomonės dar neturiu susidarius, iš pirmo žvilgsnio auglėtojos malonios atrodo. Tik vaikučių gaila, kurie į mūsų grupę eina, didžioji dalis siaubingai verkia palikti verysad.gif
Atsakyti
vedu i berzeli, esu labai patenkinta kiskuciu grupe. o del saulutes, salia gyvenu, daznai vaikstau po langais ten. tai net siurpas ima kaip aukletojos ant vaiku rekia!!!isvis norejau ten uzrasyti, tai uzteko palaukti prie direktores duru, pasiklausyti pokalbiu ir grubiu aukletoju elgesio, tai isejau ir galvoju, kad ne, geriau toliau paeisiu, bet savo vaiku netraumuosiu!!! prie berzelio daznai pastoviu irgi lauke su mazyle, kol dickis valgo, nes po pietu ji veduosi namo. ne karto tokiu suksniu, kaip prie saulutes negirdejau. gal cia man taip pasitaike. bet ir mano vaiko aukle eidavo i saulute su vaiku pazaisti (tas darzelis beveik musu kieme), tai ir ji ta senai pastebejo, nepatare vesti. aisku esu viena malonia maciusi aukletoja smile.gif taciau bendras ispudis schmoll.gif
Atsakyti
mano abu suneliai ejo i zemaituka ir abu i meskiuku grupe. Labai geros aukletojos buvo thumbup.gif . ir mazaja zemaituka i eile irasiau. pagal amziu gal pas ta pacia aukletoja pakliusim bigsmile.gif
Atsakyti