Įkraunama...
Įkraunama...

Telšių darželiai

Eiles tai tikrai kosmines, ypac tuose darzeliuose kurie po nedaug grupiu turi, o pacio darzelio bukle jau nuo finansavimo priklauso, t.y. baldai ir pan. O susidurus su viena aukletoja ar kokiu konfliktu apie visa darzeli nuomuones nereiktu blogos susidaryti - juk aukletojos irgi zmones, kartais pavargsta ir gal ne toki zodi pasako, siaip ir teveliams reikia kartais buti supratingesniems mirksiukas.gif ....
Atsakyti
Mano nuomonė apie saulutę irgi nekokia, mazoji ten ėjo tik kelias dieneles, po to nutraukėm, nes negalėjau su vaiku besusikalbėti, atsirado daugybę baimių. nors jau praėjo pusmetis po mūsų bandymo eti į darželį tačiau vaiko prisiminimai apie darželį nekokie g.gif g.gif
Atsakyti
Manau, kad daug kas priklauso nuo auklėtojų. Kai maniškis pradėjo lankyti daržą, labai sunkiai adaptavosi. Tikiu, kad dar ir dėl to, kad viena iš auklėtojų buvo bjauri doh.gif Šiais metais auklėtojos kitos ir vaiko vakare nebeįmanoma ištempti iš darželio.
Labai gaila, kad "Nykštuko" praėjusią vasarą nerenovavo. Žadėjo, bet nieko iš to neišėjo verysad.gif Tikrai manau, kad tai pats skurdžiausias darželis Telšiuose.
Beje dėl tų eilių man šiek tiek keista. Kai sūnų du mėnesius vedžiau į "Žemaituką", grupėje būdavo max 10 vaikų. Dažnai tik 5-6. Tai kur tos eilės? g.gif Kartais atrodo, kad jos sudaromos dirbtinai.
Atsakyti
Gal žinot, kaip būtų, jei mums rugsėjo mėnesį jau prieina eilė eiti į darželį, bet mes dar norim nukelti metams ar dviem. Ar mus iš naujo į eilę rašytų, ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmyte @ 2009 02 24, 23:25)
Gal žinot, kaip būtų, jei mums rugsėjo mėnesį jau prieina eilė eiti į darželį, bet mes dar norim nukelti metams ar dviem. Ar mus iš naujo į eilę rašytų, ar kaip? g.gif

man atrodo, kad su darzelio vedeja susitartumet. neturetu reiket isnaujo i eile stotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmyte @ 2009 02 25, 00:25)

Man buvo panašiai, priėjus eilei norėjau dar nevest, bet Saulutės direktorė pasakė, jei prieina eilė, o jūs atsisakote, tada iš kart nukelia į eilės galą, o tada neaišku kada begautumėm vietą doh.gif.
Šiaip tai toks vaizdas, kad kiekvienais metais vis nauja tvarka. Vienais metais galima nusikelt, o kitais jau ne doh.gif PVZ. mano pažystama priėjus eilei, susitarė direktore, kad nukels kitiems metams. O va, kai atėjo šių metų rugsėjis, nebepriima tos mergaitės ir viskas doh.gif Tai jau su dideliais pykčiais ten buvo, bet galiausiai priėmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 25 vasario 2009 - 09:34
QUOTE(Nireglina @ 2009 02 12, 14:40)

Beje dėl tų eilių man šiek tiek keista. Kai sūnų du mėnesius vedžiau į "Žemaituką", grupėje būdavo max 10 vaikų. Dažnai tik 5-6. Tai kur tos eilės? g.gif  Kartais atrodo, kad jos sudaromos dirbtinai.

Viskas labai parasta. Eiles susidaro todel, kad mamytes uzraso vaikus i kelius darzelius. O kai ateina laikas vesti- i viena veda, o kituose atsilaisvina vieta.

Reiktu kad savivaldybe turetu tokia programa (kuria atrodo turi Siauliai), kad vaika galima uzrasyti TIK i viena darzeli. Atnesi pareiskima, itraukia i kompiuteri ir niekaip negalesi uzsirasyti i likusius darzelius.
Papildyta:
QUOTE(laurinute @ 2007 09 23, 11:48)
Mes lankom darzeli ZEMAITUKAS Drambliuku grupe.Labai patinka aukletojos malonios. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Manoji nuo rugsejo eis i Zemaituka. Tikiuosi kad ir jai patiks. Aukletoja Alma Mazrimiene
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2009 03 17, 15:24)
Reiktu kad savivaldybe turetu tokia programa (kuria atrodo turi Siauliai), kad vaika galima uzrasyti TIK i viena darzeli. Atnesi pareiskima, itraukia i kompiuteri ir niekaip negalesi uzsirasyti i likusius darzelius.

Siauliai neturi tokios sistemos,zinau tai...
Bet tikrai taip eiles sudaromos, bet kad darzelyje tik 10 vaiku ir netiesa - gal paprasciausiai ju tiek tebuna - vieni serga, kiti atostogauja - taciau priimtu ju yra tikrai daugiau nei leidzia aukletoju darbo taisykles... Grupeje gali buti tik 20 vaiku, o yra dazniausiai 22-24... Ir lopsiukuose visada virsyja normas...
Atsakyti
klausykit kokiu laiku ir kas kiek laiko reikia eiti į darželį pasižiūrėti ar neišbraukė vaikiuko iš sąrašų?
Atsakyti
QUOTE(sanli @ 2009 03 27, 23:15)
klausykit kokiu laiku ir kas kiek laiko reikia eiti į darželį pasižiūrėti ar neišbraukė vaikiuko iš sąrašų?

Manau galima butu nueit pavasari arba rudeniop kai visi vaikuciai "gryzineja"i darzelius
Atsakyti
QUOTE(paulauske @ 2009 03 23, 18:08)
Siauliai neturi tokios sistemos,zinau tai...

Reiškias mane draugė suklaidino... ax.gif Nes is tikro tokia sistema būtų reikalinga
Bet kad mamos užrašo į ne vieną darželį tai tikrai smile.gif Taip ir nelieka laisvų vietų....
Papildyta:
QUOTE(sanli @ 2009 03 27, 22:15)

Man darželyje sakė, kai sueis 3 metai, tada ir atveskit. O jei neatvesit ar nepranešit (t.y. perrašysit prašymą) tada iš karto braukiamas vaikas iš sarašų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 08 balandžio 2009 - 12:45
QUOTE(sanli @ 2009 03 28, 00:15)

Man buvo liepę ateit gegužės mėnesį, sakė tada jau yra sudarinėjamos eilės.
Atsakyti