Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

Hmm... idomu idomu... o as va sianakt kazkoki mistini sapna susapnavau, kad tipo man kazkas kazka bure, gerai nepamenu, ir kazkaip didelis noras atsirado nueiti pas bureja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 14 gruodžio 2008 - 20:32
QUOTE(Kita @ 2008 12 14, 20:31)
Hmm... idomu idomu... o as va sianakt kazkoki mistini sapna susapnavau, kad tipo man kazkas kazka bure, gerai nepamenu, ir kazkaip didelis noras atsirado nueiti pas bureja  unsure.gif

Na,dabar pilnatis,tai sapnai pildosi g.gif ,bus taip, sapnuoju kad buriuos,atsibundu-akurat hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip. mergytes, dabar labai geras laikas burtis mirksiukas.gif Ir dar, kiek zinau, pries ir po gimtadienio 2 sav daug tiesos nusako mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietus2 @ 2008 10 01, 16:50)
Žinau gerą būrėją Gelgaudiškyje (Šakių rajonas). Kai skleia kaip is knygos skaito... nu bral... kartais tokiu neitiketinu dalyku pasako, kad niekaip negali net isivaizduot, kad taip atsitiks, o ziu batc ir issipildo... va tada ir susimastai zmogus.... g.gif

gal galima koki numeriuka gaut, kaip ten uzsiregistruot? mirksiukas.gif
Papildyta:
gal galit kontaktus burejos kelmej parasyt buciau labai dekinga clap.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukasz @ 2008 12 15, 03:16)
gal galima koki numeriuka gaut, kaip ten uzsiregistruot? mirksiukas.gif
Papildyta:
gal galit kontaktus burejos kelmej parasyt buciau labai dekinga  clap.gif

burejos kelmej tel.nr. 8 427 52425, Jadvyga. Laucevičiaus g. 6-67, Klemė. Šalia Hansa banko.
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 12 04, 17:23)
Aha, esu girdejus apie ta senuciuke 4u.gif  Bet nesu buvus blush2.gif  Geguziu gatveje nebloga yra Vera  mirksiukas.gif  ax.gif

Gal galit man tos Veros telefona i AZ? blush2.gif Skaiciau, kad vienas nekoks atsiliepimas, bet gal man tiks blush2.gif Dislokacijos vieta jos labai patogi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2008 12 15, 17:05)
Gal galit man tos Veros telefona i AZ?  blush2.gif  Skaiciau, kad vienas nekoks atsiliepimas, bet gal man tiks  blush2.gif  Dislokacijos vieta jos labai patogi biggrin.gif

Issiunciau AZ mirksiukas.gif Lauksim tavo atsiliepimu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 12 15, 21:08)
Issiunciau AZ mirksiukas.gif  Lauksim tavo atsiliepimu mirksiukas.gif  ax.gif

Aciu, gavau 4u.gif Niu, reikes rytoj pasiskambint, jei pavyks susitarti parasysiu atsiliepimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2008 12 15, 22:06)
Aciu, gavau  4u.gif  Niu, reikes rytoj pasiskambint, jei pavyks susitarti parasysiu atsiliepimus wink.gif

Lauksim lauksim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 12 12, 19:13)
Kelmėj pažįstama gyvena,tai sakė paklausinės ir sužinos,ar gerai ar nusišneka,nes anksčiau,tai sakė  doh.gif  kaip nušnekėdavo g.gif O aš šiandien buvau jau pagaliau savo procedūroj,tai vienžo,esu apšalus mega_shok.gif ,nedaug kur esu buvus,bet tiek daug ir ne pro šal,niekas dar nėra pasakęs  blink.gif .Eikit,bandykit,gal ir jum patiks. Kaip supratau,tai ji iš Biržų,ne iš Panevėžio  g.gif

gal gali kontaktus i az ir kaip ten nusigauti, rasti. ar ilgai reikia laukti uzsiregistravus?
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2008 12 16, 09:47)
gal gali kontaktus i az ir kaip ten nusigauti, rasti. ar ilgai reikia laukti uzsiregistravus?

issiunciau az mirksiukas.gif
Kazkaip dabar jau ir pati susigundziau ten nueit blush2.gif Bet kad nera jokiu rupimu klausimu, gal dar palauksiu tinkamesnio laiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrul: 16 gruodžio 2008 - 10:52
QUOTE(Indrul @ 2008 12 16, 12:51)
issiunciau az mirksiukas.gif 
Kazkaip dabar jau ir pati susigundziau ten nueit  blush2.gif Bet kad nera jokiu rupimu klausimu, gal dar palauksiu tinkamesnio laiko ax.gif

as turiu viena labai svarbu klausima, bet va, kai nueinu pas tas burtininkes, tai man tokias pievas pradeda varyt g.gif
Atsakyti