Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(landrea @ 2009 08 26, 14:41)
Sveikos, ir as noriu pas Rasa ax.gif Gal galima kontaktus i az? 4u.gif

Landrea, vakar nuejai pas Rasa? papasakok kaip sekesi? ar patiko?
Siandien kolege sake, kad vakar savo sesers klause, kuri buvo nuejusi pas Rasa, ar pildosi ka isbure, tai sake taippp, po truputi pildosi, o ir jos sunui jau 2 dalykai issipilde, tai as jau nutariau, kad kita savaite eisiu pas Rasa blush2.gif
Papildyta:
g.gif
QUOTE(Perlen @ 2009 08 26, 17:37)
blink.gif  Jaučiu,kad ir aš eisiu  doh.gif user posted image

Perlen, pas kiek bureju esi buvusi??? Jauciu daug blush2.gif
As tai tik pas viena Vilniuje, bet normali moteris, bet ka domejausi del ateities tai nieks neissipilde schmoll.gif
Dar zinau, kad draugo mama prie kokius 4 metus ejo pas moteriske kuri gyvena Pabaliuose, bet ji ne bureja, ji kaip aiskerege ir pinigu neima, o jai maisto atnesa ax.gif reiks pasiklausineti mamos konkreciau. O jus apie tokia moteriske esate girdeje?
Atsakyti
Sveikos, na va, vakar buvom pas Rasa mirksiukas.gif Draugei visiskai viska pateike, toks jausmas, kad skaite jos paskutiniu dienu ivykius, labai jau tiksliai viska pasake, na o ar isispildys galesiu parasyt po pusmecio mirksiukas.gif O man - visiskai nesamones pasake doh.gif Tik 2 dalykai atitiko, kad isvykstu i kelione ir kad laukia seimos svente :lotuliukas
Bet siaip, maloni moteryte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(landrea @ 2009 08 27, 08:53)
Sveikos, na va, vakar buvom pas Rasa mirksiukas.gif  Draugei visiskai viska pateike, toks jausmas, kad skaite jos paskutiniu dienu ivykius, labai jau tiksliai viska pasake, na o ar isispildys galesiu parasyt po pusmecio mirksiukas.gif O man  - visiskai nesamones pasake doh.gif Tik 2 dalykai atitiko, kad isvykstu i kelione ir kad laukia seimos svente :lotuliukas
Bet siaip, maloni moteryte  mirksiukas.gif

Niu va verysad.gif tau gal reikia eiti vienai??? Kazkaip jau cia keistai g.gif nes sakei kad pas Jolanta is nuotrauku draugei patiko o tau ne, cia vel tas pats, draugei gerai, tau ne... blush2.gif kazkas cia negerai schmoll.gif juk turetu buti moteryte kuri ir tave pamatytu kiaurai ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 08 27, 08:30)

Perlen, pas kiek bureju esi buvusi??? Jauciu daug  blush2.gif
As tai tik pas viena Vilniuje, bet normali moteris, bet ka domejausi del ateities tai nieks neissipilde  schmoll.gif
Dar zinau, kad draugo mama prie kokius 4 metus ejo pas moteriske kuri gyvena Pabaliuose, bet ji ne bureja, ji kaip aiskerege ir pinigu neima, o jai maisto atnesa  ax.gif reiks pasiklausineti mamos konkreciau. O jus apie tokia moteriske esate girdeje?

schmoll.gif AŠ tik pas Mariją ir Jolantą pastaruoju metu,prieš daug metų esu dar pažystama yra būrus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(landrea @ 2009 08 27, 08:53)
Sveikos, na va, vakar buvom pas Rasa mirksiukas.gif  Draugei visiskai viska pateike, toks jausmas, kad skaite jos paskutiniu dienu ivykius, labai jau tiksliai viska pasake, na o ar isispildys galesiu parasyt po pusmecio mirksiukas.gif O man  - visiskai nesamones pasake doh.gif Tik 2 dalykai atitiko, kad isvykstu i kelione ir kad laukia seimos svente :lotuliukas
Bet siaip, maloni moteryte  mirksiukas.gif

blink.gif Jo,kiek pastebėjau,būrėjos pataiko kas antram lotuliukas.gif ,kaip pataikyt būt ta antrąja lotuliukas.gif g.gif

Dar buvau Ežero g-vėj.,bet ten taip vaikiškai,sugalvok norą,ištraukia kortą,tai visi mano norai turėjo jau išsipildyt,bet niekas neišsipidė doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 08 27, 09:02)
Niu va  verysad.gif tau gal reikia eiti vienai??? Kazkaip jau cia keistai  g.gif nes sakei kad pas Jolanta is nuotrauku draugei patiko o tau ne, cia vel tas pats, draugei gerai, tau ne...  blush2.gif kazkas cia negerai  schmoll.gif juk turetu buti moteryte kuri ir tave pamatytu kiaurai  ax.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai kad pas Jolanta labai senai buvau, o daruge pries metus mirksiukas.gif Si kart ejome pas Rasa abi, tai ka pasakojo draugei, labai buvau suzaveta, kad sitaip pataike, bet man schmoll.gif Matyt esu labai jau stipriai"uzblokuota", nenoriu, kad mane permatytu mirksiukas.gif
Esu buvusi prie auksinio berniuko, bet deja, neturiu kontaktu - ten labai tiksliai nupasakojo ir tikrai daug kas issipilde thumbup.gif
Atsakyti
cia prie auksinio berniuko, mediniam name (ezero g?), antram aukste g.gif? Ar cia kita dar kokia smile.gif O Rasa kur guvena ir kiek ima?
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2009 08 27, 10:10)
cia prie auksinio berniuko, mediniam name (ezero g?), antram aukste g.gif? Ar cia kita dar kokia smile.gif O Rasa kur guvena ir kiek ima?

Gal ir Ezero g g.gif Bet ne mediniam, o penkiauksciam, man atrodo, pirmam aukste ax.gif
O Rasa Dainu g. , 30lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Parašykit kaip sekėsi, jei kuri eisit dar ax.gif Maž ir aš susigundysiu.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 08 27, 22:49)
Parašykit kaip sekėsi, jei kuri eisit dar  ax.gif Maž ir aš susigundysiu.

Aš šiandien eisiu pas Jolantą ax.gif nuotraukyčių nešiuos kruvelę blush2.gif
Tai parašysiu, kaip patiko, o sakiau kitą savaitę tai pas Rasą bandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 08 28, 08:06)
Aš šiandien eisiu pas Jolantą  ax.gif 

Laukiam liežuvius iškišę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 08 28, 10:06)
Laukiam liežuvius iškišę  bigsmile.gif

Jau gryzau ax.gif siaip faina moteryte, atsisedom, pakaluse ar pirma karta, sakau pirma ir sako as va cia taip pasakosiu bet yra dalyku kuriuos zmogus gali keisti gyvenime, ir yra kuriuos atsinesa ir ju pakeisti negalima. Sako jum su virskinimu negerai - taip ir yra, o nuo blogo virskinimo ir kitos bedos tai sake gydytis butinai dabar, nes paskui bus blogiau doh.gif
O paskui daugiau apie mane pradejo pasakoti, sako duok draugo nuotrauka na ir prasidejo rolleyes.gif visa teisybe pasake apie visus mano giminaicius kuriu nuotraukas buvau atsinesusi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o kaip bus pamatysim g.gif siaip isejau pasikrovusi energijos, tik protas pas mane vaiksto paskui lotuliukas.gif kai isejau tik tada dar sugalvojau pora klausimu, bet aj galvoju sake kad bus ir santuoka ir vaikas bus su dabartiniu draugu, o kas pirmiau juk jokio skirtumo thumbup.gif siaip buvau suzaveta, tai nezinau, kol kas pas Rasa neisiu, dabar nebent uz kokiu meteliu ar dvieju ax.gif
Tik va dar pamirsau paklausti kaip ir is kur ji mato viska apie zmogu g.gif nes buvau suzaveta thumbup.gif
Atsakyti
unsure.gif

QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 08 28, 12:43)
Jau gryzau  ax.gif siaip faina moteryte, atsisedom, pakaluse ar pirma karta, sakau pirma ir sako as va cia taip pasakosiu bet yra dalyku kuriuos zmogus gali keisti gyvenime, ir yra kuriuos atsinesa ir ju pakeisti negalima. Sako jum su virskinimu negerai - taip ir yra, o nuo blogo virskinimo ir kitos bedos tai sake gydytis butinai dabar, nes paskui bus blogiau  doh.gif
O paskui daugiau apie mane pradejo pasakoti, sako duok draugo nuotrauka na ir prasidejo  rolleyes.gif  visa teisybe pasake apie visus mano giminaicius kuriu nuotraukas buvau atsinesusi  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
o kaip bus pamatysim  g.gif siaip isejau pasikrovusi energijos, tik protas pas mane vaiksto paskui  lotuliukas.gif  kai isejau tik tada dar sugalvojau pora klausimu, bet aj galvoju sake kad bus ir santuoka ir vaikas bus su dabartiniu draugu, o kas pirmiau juk jokio skirtumo  thumbup.gif siaip buvau suzaveta, tai nezinau, kol kas pas Rasa neisiu, dabar nebent uz kokiu meteliu ar dvieju  ax.gif
Tik va dar pamirsau paklausti kaip ir is kur ji mato viska apie zmogu  g.gif  nes buvau suzaveta  thumbup.gif

Tai gerai,kad viskas gerai thumbup.gif ,o tas dalykas irgi paskui mane vaikšto lotuliukas.gif ,užkrenta visi klausimai ir negaliu paklaust,tai einant visus klausimus reikia susirašyt doh.gif ,o eit pas Rasą tai nėra reikalo tau mastau.gif ,dažnai pas būrėjas negalima eit unsure.gif
O nežinojau,kad Ciocia Polia irgi Šiaulietė unsure.gif
Atsakyti