Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(Perlen @ 2009 08 28, 15:15)
unsure.gif
Tai gerai,kad viskas gerai  thumbup.gif ,o tas dalykas irgi paskui mane vaikšto lotuliukas.gif ,užkrenta visi klausimai ir negaliu paklaust,tai einant visus klausimus reikia susirašyt doh.gif ,o eit pas Rasą tai nėra reikalo tau  mastau.gif ,dažnai pas būrėjas negalima eit  unsure.gif
O nežinojau,kad Ciocia Polia irgi Šiaulietė  unsure.gif

Aha, zinau kad daznai pas burejas eiti negalima, bet Jolanta ne kaip bureja, ji kaip aiskerege, o su kortomis tai negalima daznai burtis schmoll.gif
Nusprendziau neiti pas Rasa, palauksiu paziuresiu kaip cia klostysis, o svarbu gryzusi is Jolantos kolegems papasakojau tai jos man sudeliojo gyvenima kokreciai pagal laika, kada santuoka, vaikas, naujas darbas, tai juokemes kam ejau, jei jos man ir viska nusake, lotuliukas.gif jei Jolanta pasake kad greit santuoka, vaikas, tai koleges pasake va kita vasara vestuves ir vaikas, o kai Jolanta pasake kad pakeisiu darba ir karjeros pakilimas bus, tai koleges pasake po to kai pagimdysiu ir susirasiu darba ir net ivardino konkreciai pareigas naujas mirksiukas.gif galvoju geras rimtai, taip ir galetu buti thumbup.gif sako galejai net neiti, mes tau viska ispranasavom lotuliukas.gif tai juokemes, na bet kazkiek nusiraminima dave, dabar ramiau bus o kankino nezinia doh.gif
bet va Jolanta nieko nesake apie praeiti, viska tik apie ateiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 08 28, 15:30)
Aha, zinau kad daznai pas burejas eiti negalima, bet Jolanta ne kaip bureja, ji kaip aiskerege, o su kortomis tai negalima daznai burtis  schmoll.gif
Nusprendziau neiti pas Rasa, palauksiu paziuresiu kaip cia klostysis, o svarbu gryzusi is Jolantos kolegems papasakojau tai jos man sudeliojo gyvenima kokreciai pagal laika, kada santuoka, vaikas, naujas darbas, tai juokemes kam ejau, jei jos man ir viska nusake,  lotuliukas.gif jei Jolanta pasake kad greit santuoka, vaikas, tai koleges pasake va kita vasara vestuves ir vaikas, o kai Jolanta pasake kad pakeisiu darba ir karjeros pakilimas bus, tai koleges pasake  po to kai pagimdysiu ir susirasiu darba ir net ivardino konkreciai pareigas naujas  mirksiukas.gif  galvoju geras rimtai, taip ir galetu buti  thumbup.gif sako galejai net neiti, mes tau viska ispranasavom  lotuliukas.gif tai juokemes, na bet kazkiek nusiraminima dave, dabar ramiau bus o kankino nezinia  doh.gif
bet va Jolanta nieko nesake apie praeiti, viska tik apie ateiti  ax.gif

blink.gif Tai gal pas tavo kollegas galėtų pasiburt lotuliukas.gif ,lengva pranašaut,kai jau išpranašauta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 08 28, 12:43)
Jau gryzau  ax.gif

O klausimus buvai pasiruošusi iš anksto ar kaip? Kelių žmonių foto nešeisi? Papasakok daugiau apie patį procesą.
Mažu kas norėtų kartu nueit? unsure.gif Ba man irgi užsireikė ko tai cool.gif
Atsakyti
Ziuriu musus temele atsigavo bigsmile.gif
Tai va noriu ir as pasipasakot, as buvau pas Rasa blush2.gif Man labai patiko, kai tik atejau paklausie ar turiu draugo nuotrauka, tada pradejo is jos ten pasakot, viska labai tikslaiai pasake, buvau apakusi, net Jolanta to nebuvo pasakiusi, ka pas ja ziema buvau g.gif Bet ka sake, tas viskas ir atitiko apie MB rolleyes.gif
Paskui kai pradejo burti, beje ji buria taro kortomis, viska labai tiksliai paskae, kas buvo visai nesenai, kas yra siuo metu... Siuo metu as esu beprotiskai pavargusi, tai ji man sako, gi nedaug liko kelios dienos ir pailsesi...is tikruju as pas ja buvau ketvirtadieni, o tik penktadieni suzinojau, kad gausiu atostogas g.gif Niu taiva sake, kad MB yra mano antra pusele, idealus zmogus... Sake, kad jis jau baigia pribrest labai rimtam zingsniui ir neuzilgo turetu pasipirst wub.gif Niu va cia pripasakojau visko, kai prades pildytis rimti dalykai, pranesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 08 28, 16:54)
O klausimus buvai pasiruošusi iš anksto ar kaip? Kelių žmonių foto nešeisi? Papasakok daugiau apie patį procesą.
Mažu kas norėtų kartu nueit?  unsure.gif Ba man irgi užsireikė ko tai cool.gif

Klausimus jau rase cia SM, kad reikia pasiruosti, bet as galvoju aj nesirasyisu nes nezinau ko klausti na pagrindiniai tai kaip kas klostysis o pirmiausia ji apie mane pradejo pasakoti, pirma tai apie sveikatos problemos ir kaip jas spresti o paskui daviau draugo nuotrauka, tiksliau tai ji paprase ir apie ji irgi visa visa teisybe pasake ir toliau deste kaip bus su juo ateityje, paskui dar sako kad mato man mokslus, apie karjera ir darbus pasakojo, klausiau kiek vaiku turesiu. paskui visi klausimai kyla jai bepasakojant, bet dabar einant tai tikrai uzsirasyciau klausimus, tokius tikslesnius apie sveikata, santykius ir pan. tik isejus man kilo daugiau klausimu o ir apie kitus seimos narius papasakojo nedaug, nes apie mane daug pasakojo, o nuotrauku nesiausi 9: MB, seneliu, mamos, mamos sesers su dukra, mamos brolio su seima ir geriausios drauges.
As ejau viena ir nieko baisaus, moteris maloni, viskas ten gerai, tik man kaip pirmas blynas tai galima sakyti prisviles lotuliukas.gif kadangi sakau dabar eidama kitaip klausciau klausimu, nes klausiau kada vestuves, ji sake greitai, o as, gal kita vasara? o ji taip sypsodamasi sako gal, o dabar klausciau kada matote vestuves ir pan. bet ir taip ji man papasakojo gyvenimo kelia tap kad ziuresim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vetra2 @ 2009 08 31, 07:53)
Ziuriu musus temele atsigavo  bigsmile.gif
Tai va noriu ir as pasipasakot, as buvau pas Rasa  blush2.gif Man labai patiko, kai tik atejau paklausie ar turiu draugo nuotrauka, tada pradejo is jos ten pasakot, viska labai tikslaiai pasake, buvau apakusi, net Jolanta to nebuvo pasakiusi, ka pas ja ziema buvau  g.gif  Bet ka sake, tas viskas ir atitiko apie MB rolleyes.gif
Paskui kai pradejo burti, beje ji buria taro kortomis, viska labai tiksliai paskae, kas buvo visai nesenai, kas yra siuo metu... Siuo metu as esu beprotiskai pavargusi, tai ji man sako, gi nedaug liko kelios dienos ir pailsesi...is tikruju as pas ja buvau ketvirtadieni, o tik penktadieni suzinojau, kad gausiu atostogas  g.gif  Niu taiva sake, kad MB yra mano antra pusele, idealus zmogus... Sake, kad jis jau baigia pribrest labai rimtam zingsniui ir neuzilgo turetu pasipirst  wub.gif  Niu va cia pripasakojau visko, kai prades pildytis rimti dalykai, pranesiu  lotuliukas.gif

Fainiai cia tau thumbup.gif ziuriu Rasa visai gera bureja blush2.gif nes daug kam patinka ir teisybe buria ax.gif ir as labai noriu pas ja nueiti, bet dabar palauksiu, uz kokio pusmecio ar ziema tikrai reiks nueiti pas ja ax.gif
Gal dar kas buvote pas Rasa - tai pasipasakokite kaip sekesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2009 08 31, 07:53)
Ziuriu musus temele atsigavo  bigsmile.gif
Tai va noriu ir as pasipasakot, as buvau pas Rasa  blush2.gif Man labai patiko, kai tik atejau paklausie ar turiu draugo nuotrauka, tada pradejo is jos ten pasakot, viska labai tikslaiai pasake, buvau apakusi, net Jolanta to nebuvo pasakiusi, ka pas ja ziema buvau  g.gif  Bet ka sake, tas viskas ir atitiko apie MB rolleyes.gif
Paskui kai pradejo burti, beje ji buria taro kortomis, viska labai tiksliai paskae, kas buvo visai nesenai, kas yra siuo metu... Siuo metu as esu beprotiskai pavargusi, tai ji man sako, gi nedaug liko kelios dienos ir pailsesi...is tikruju as pas ja buvau ketvirtadieni, o tik penktadieni suzinojau, kad gausiu atostogas  g.gif  Niu taiva sake, kad MB yra mano antra pusele, idealus zmogus... Sake, kad jis jau baigia pribrest labai rimtam zingsniui ir neuzilgo turetu pasipirst  wub.gif  Niu va cia pripasakojau visko, kai prades pildytis rimti dalykai, pranesiu  lotuliukas.gif

blink.gif OHO,tai ko nieko nesigyrei,kad buvai pas Rasą ar aš kažką pražiopsojau? g.gif O rimtasis reikalas dar nenusimato lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
Gal kas kontaktus Rasos pametetu, kazkaip uzsinorejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2009 08 31, 11:05)
Gal kas kontaktus Rasos pametetu, kazkaip uzsinorejau ax.gif

Jau nusiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 08 31, 10:18)
blink.gif  OHO,tai ko nieko nesigyrei,kad buvai pas Rasą ar aš kažką pražiopsojau?  g.gif  O rimtasis reikalas dar nenusimato  lotuliukas.gif user posted image

Viskas gerai, nieko nepraziopsojai lotuliukas.gif
Sake, kad pirmiausia uz kokiu 3 men bus pirslybos, tik tada vestuves vasaros pradzioj ir tik tada nestuke.gif , taip, kad viskas labai padoriai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2009 08 31, 16:52)
Viskas gerai, nieko nepraziopsojai  lotuliukas.gif
Sake, kad pirmiausia uz kokiu 3 men bus pirslybos, tik tada vestuves vasaros pradzioj ir tik tada  nestuke.gif , taip, kad viskas labai padoriai  lotuliukas.gif

blink.gif Tai piršlybos su vestuvėm jau buvo g.gif ,nieko nebesuprantu doh.gif ,aš biški tundra esu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mastau, kad būtų ne pro šal apsilankyt pas Rasą, gal kas galėtumėt į AZ pamest jos kontaktus? Pas būrėją eičiau pirmą kartą, tai patarkit,pas ją reikia neštis muotraukas, daugiau pačiai klausimų klaust ar ji pati papasakoja? :h Noriu sužinot apie ateitį, na tokie ne konkretūs klausimai mane kankina,kadangi paskutiniai metai studijose, tai smalsu,kaip gyvenimas pasisuks,nes kaip ir galimybė yra po studijų išvykt į užsieny, tai man taip ir klaust ar verta vykt ar kaip? sorri, gal kam juokingi tokie mano pasisakymai, bet pirmas kartas lotuliukas.gif
Atsakyti