QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 08 28, 16:54)
O klausimus buvai pasiruošusi iš anksto ar kaip? Kelių žmonių foto nešeisi? Papasakok daugiau apie patį procesą.
Mažu kas norėtų kartu nueit?

Ba man irgi užsireikė ko tai
Klausimus jau rase cia SM, kad reikia pasiruosti, bet as galvoju aj nesirasyisu nes nezinau ko klausti na pagrindiniai tai kaip kas klostysis o pirmiausia ji apie mane pradejo pasakoti, pirma tai apie sveikatos problemos ir kaip jas spresti o paskui daviau draugo nuotrauka, tiksliau tai ji paprase ir apie ji irgi visa visa teisybe pasake ir toliau deste kaip bus su juo ateityje, paskui dar sako kad mato man mokslus, apie karjera ir darbus pasakojo, klausiau kiek vaiku turesiu. paskui visi klausimai kyla jai bepasakojant, bet dabar einant tai tikrai uzsirasyciau klausimus, tokius tikslesnius apie sveikata, santykius ir pan. tik isejus man kilo daugiau klausimu o ir apie kitus seimos narius papasakojo nedaug, nes apie mane daug pasakojo, o nuotrauku nesiausi 9: MB, seneliu, mamos, mamos sesers su dukra, mamos brolio su seima ir geriausios drauges.
As ejau viena ir nieko baisaus, moteris maloni, viskas ten gerai, tik man kaip pirmas blynas tai galima sakyti prisviles

kadangi sakau dabar eidama kitaip klausciau klausimu, nes klausiau kada vestuves, ji sake greitai, o as, gal kita vasara? o ji taip sypsodamasi sako gal, o dabar klausciau kada matote vestuves ir pan. bet ir taip ji man papasakojo gyvenimo kelia tap kad ziuresim
Papildyta:
QUOTE(Vetra2 @ 2009 08 31, 07:53)
Ziuriu musus temele atsigavo
Tai va noriu ir as pasipasakot, as buvau pas Rasa

Man labai patiko, kai tik atejau paklausie ar turiu draugo nuotrauka, tada pradejo is jos ten pasakot, viska labai tikslaiai pasake, buvau apakusi, net Jolanta to nebuvo pasakiusi, ka pas ja ziema buvau

Bet ka sake, tas viskas ir atitiko apie MB
Paskui kai pradejo burti, beje ji buria taro kortomis, viska labai tiksliai paskae, kas buvo visai nesenai, kas yra siuo metu... Siuo metu as esu beprotiskai pavargusi, tai ji man sako, gi nedaug liko kelios dienos ir pailsesi...is tikruju as pas ja buvau ketvirtadieni, o tik penktadieni suzinojau, kad gausiu atostogas

Niu taiva sake, kad MB yra mano antra pusele, idealus zmogus... Sake, kad jis jau baigia pribrest labai rimtam zingsniui ir neuzilgo turetu pasipirst

Niu va cia pripasakojau visko, kai prades pildytis rimti dalykai, pranesiu
Fainiai cia tau

ziuriu Rasa visai gera bureja

nes daug kam patinka ir teisybe buria

ir as labai noriu pas ja nueiti, bet dabar palauksiu, uz kokio pusmecio ar ziema tikrai reiks nueiti pas ja
Gal dar kas buvote pas Rasa - tai pasipasakokite kaip sekesi