Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

Gal galima būtų būrėjų adresus ir viešai skelbti? Juk joms tik reklama. Pastebėjau, kad kitų miestų moterytės taip jau baisiai neslapsto tų būrėjų kontaktų bigsmile.gif Norėčiau išsiburti kortomis. Kažkaip nepasitikiu tais nusakymais iš nuotraukų. Ar pas Rasą būtina tas nuotraukas neštis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lambadike: 31 rugpjūčio 2009 - 19:12
QUOTE(lambadike @ 2009 08 31, 20:08)
Gal galima būtų būrėjų adresus ir viešai skelbti? Juk joms tik reklama. Pastebėjau, kad kitų miestų moterytės taip jau baisiai neslapsto tų būrėjų kontaktų  bigsmile.gif Norėčiau išsiburti kortomis. Kažkaip nepasitikiu tais nusakymais iš nuotraukų. Ar pas Rasą būtina tas nuotraukas neštis?

drinks_cheers.gif Aš irgi jau noriu pas Rasą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2009 08 31, 19:13)
Sveikos 4u.gif Mastau, kad būtų ne pro šal apsilankyt pas Rasą, gal kas galėtumėt į AZ pamest jos kontaktus? Pas būrėją eičiau pirmą kartą, tai patarkit,pas ją reikia neštis muotraukas, daugiau pačiai klausimų klaust ar ji pati papasakoja? :h Noriu sužinot apie ateitį, na tokie ne konkretūs klausimai mane kankina,kadangi paskutiniai metai studijose, tai smalsu,kaip gyvenimas pasisuks,nes kaip ir galimybė yra po studijų išvykt į užsieny, tai man taip ir klaust ar verta vykt ar kaip? sorri, gal kam juokingi tokie mano pasisakymai, bet pirmas kartas lotuliukas.gif

Rasos tel 867241694, ji gyvena Dainu gatveje ax.gif As galvoju jei turi kokiu svarbiu zmoniu nuotrauku, apie kuriuos noretum suzinoti, tai aisku nusinesk - juk nepamaisys rolleyes.gif o klausimus gali pasirasyti, o siaip bureja turetu pamatyti kas taves laukia ir papasakoti ivykiu eiga blush2.gif o jei dar kas bus neaisku, tai galesi paklausti mirksiukas.gif

p.s. o tavo pasisakymai tikrai nejuokingi, nes kiekvienai is musu yra svarbiausi siuo metu rupimi klausimai, taip kad pasiskambink, nueik pas Rasa ir situacija matysis burimo eigoje, paskui lauksim ziniu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Perlen @ 2009 09 01, 09:21)
drinks_cheers.gif  Aš irgi jau noriu pas Rasą  unsure.gif

Perlen - as irgi noriu pas Rasa blush2.gif gal dar palauksiu viena kita menesiuka ir eisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 08 31, 17:59)
blink.gif  Tai piršlybos su vestuvėm jau buvo  g.gif ,nieko nebesuprantu doh.gif ,aš biški tundra esu  blush2.gif

Ne tundra, nekompleksuok lotuliukas.gif Visos kitos burejos vienaip aiskino, bet si labai konkreciai, pasake, sako tu su juo jau antri metai, tai va dabar sulauski pirslybu oficialiu su pasiulymu ir tikrai labai brangiu ziedu wub.gif Po to vestuves, bet geriausia butu zenytis po geguzes men 25 dienos g.gif (as tiek ilgai neiskentesiu blush2.gif ) Ir jau po vestuviu arba net zenytis tureciau budama nestuke.gif bigsmile.gif
As galvoju, kad ji man i tema pasako, nes labai MB is nuotraukos apibudino fantastiskai taikliai g.gif Nes pas MB buna tokie kelias dienas jis buna uzsiemes, neturi laiko paskambinti, nei parasyti, as per ta laika pykstu, verdu, kersto plana kuriu, o jis kaip niekur nieko toliau bendrauja, kaip niekur nieko smile.gif
O be to as dar net nzn kad gausiu atostogu, o jinai man pasake, kas as esu pavargusi ir man reikia pailset, as jai sakau, kada jau cia pailsesi, kad dirbu, o ji sako, uz savaites, tu atostogausi atsiputus g.gif tai va poryt as jau atostogausiu bigsmile.gif
Taip, kad galvoju, tolesni jos pranasavimai man pildysis puikiai
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 01, 10:21)
drinks_cheers.gif  Aš irgi jau noriu pas Rasą  unsure.gif

Tai va as kai buvau ziema pas Jolanta, tai ji man kazkokiu veju pripasakojo, niekas neissipilde... g.gif Marija pasakojo, tai tik labai nedaug kas pildesi... Pas jas buvau gal 2 men skirtumu... Bet labai man nereiksmingi dalykai...
Dar man labai patinka Nijole is Ezero g., bet ji buria i netolima ateiti...vos keliom savaitei i prieki, bent ma ir mano pazystamom, kurios pasakoja, kad buvo pas ja... g.gif Man ji daug tokiu dalykeliu pasake, kai buvau susipykusi su MB, kad jau atrode jog jau viskas baigta, bet ji pasake, kad jau jis ta pacia diena atvarys pas mane ir gausiu is jo brangia dovana... as dar su Nijole bandziau pasigincyt, kad as jam pries kelias dienas dovaojau dovana, nes gimtadienis buvo...bet ji mane uztikrino, kad as gausiu cool.gif ir istikruju ta diena jis tavare pas mane atgailaudamas, prase padet issirinkt telefona, nes jo sugedo...isrinkom jam telefona, vadybininke pildo dokumentus, as ziurinejua tel jis privares klausia koks man graziausias, tai as i viena is toje parduotuveje buvusiu brangiu tel ir parodziau...tai jis nuejo pas vadybininke ir ta tel nupirko man blush2.gif taip, kad gavau brangia dovana... ir dar keli kartai kai man Nijole sakydavo, kad pirksim kazkokius brangius daiktus...rodo, kaip mano, bet as kazkaip pinigu neisleidziu...taip ir budavo, pirkom namu kinos sistema ir kitus tokius daiktus, as renkuosi, bet kai nueinam prie kasos, moku ne as blush-anim-cl.gif2 blush2.gif blush2.gif
Nesu as islaikytine, kaip daugeliui gali atrodyt... unsure.gif
Bet is visu pas kurias moterytes buvau, man Rasa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetra2: 01 rugsėjo 2009 - 09:49
QUOTE(Vetra2 @ 2009 09 01, 10:47)
Bet is visu pas kurias moterytes buvau, man Rasa  thumbup.gif

O isivaizduojate, ne viena is cia esanciu moteryciu nezinojo apie tokia bureja Rasa schmoll.gif o pasirodo ir buria ji gerai ax.gif o idomu kiek dar Šiauliuose tokiu bureju, apie kurius mes nieko nezinom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 09 01, 09:28)
Rasos tel 867241694, ji gyvena Dainu gatveje  ax.gif As :

Dėkui labai 4u.gif Dar norėjau paklaust ,kai paskambini jei,ji priima kelių dienų bėgyje ar tenka laukt savo eilės kelis mėnesiuis? g.gif Nes planuoju,kad norėčiau apsilankyt už kokio mėnesio,tai man dabar jau rašytis į eilę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2009 09 01, 11:51)
Dėkui labai 4u.gif Dar norėjau paklaust ,kai paskambini jei,ji priima kelių dienų bėgyje ar tenka laukt savo eilės kelis mėnesiuis? g.gif Nes planuoju,kad norėčiau apsilankyt už kokio mėnesio,tai man dabar jau rašytis į eilę? blush2.gif

Kiek supratau jau is buvusiu merginu, kad vos ne ta pacia diena paskambinusios nueina pas ja, eiliu manau nera, na nebent kitai dienai pasakytu nueiti. O va Jolanta kiek zinau atvaziuoja karta i menesi tai jau reikia laukti.

Truputigyva - as manau tu nelauk to menesiuko o bandyk dabar nueiti pas ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 09 01, 13:02)
Kiek supratau jau is buvusiu merginu, kad vos ne ta pacia diena paskambinusios nueina pas ja, eiliu manau nera, na nebent kitai dienai pasakytu nueiti. O va Jolanta kiek zinau atvaziuoja karta i menesi tai jau reikia laukti.

Truputigyva - as manau tu nelauk to menesiuko o bandyk dabar nueiti pas ja  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ner ko laukt, jei reikalas yra, reik iskarto eit bigsmile.gif
As siauliuose zinau gal kokiu 10 bureju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 09 01, 11:05)
O isivaizduojate, ne viena is cia esanciu moteryciu nezinojo apie tokia bureja Rasa  schmoll.gif o pasirodo ir buria ji gerai  ax.gif o idomu kiek dar Šiauliuose tokiu bureju, apie kurius mes nieko nezinom  g.gif

doh.gif Žino bet tyli skriagos,tipo eikit pas šarlatanus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vetra2 @ 2009 09 01, 12:26)

As siauliuose zinau gal kokiu 10 bureju  blush2.gif

blink.gif OHO,aš tai tik 3 blush2.gif ,Jolanta man patiko,tik kad labai trumpai pas ją g.gif .O kiek pas Rasą užtrunka seansas? g.gif Ale Vetra 2 gerą MB turi wub.gif ,ir nėr ko čia virt keršto planų
nono.gif ,tokių paieškot šiais laikais reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 01, 13:50)
doh.gif  Žino bet tyli skriagos,tipo eikit pas šarlatanus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

blink.gif  OHO,aš tai tik 3  blush2.gif ,Jolanta man patiko,tik kad labai trumpai pas ją g.gif .O kiek pas Rasą užtrunka seansas?  g.gif  Ale Vetra 2 gerą MB turi  wub.gif ,ir nėr ko čia virt keršto planų
  nono.gif  ,tokių paieškot šiais laikais reikia  ax.gif

tai as kartais kersto plana kuriu, bet va, kad kersyt neiseina blush2.gif lotuliukas.gif
Pas Rasa sugaisau apie 30-45 min ax.gif niu i laikrodi neziurejau, bet ji taip nuosirdziai ir labai aiskiai pasakoja ax.gif
Tai va as kito MB neieskau, man tinka ir maniskis, tik va kaip Rasa sake, kad jame gyvena 2 zmones g.gif Bet as juos abu myliu wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2009 09 01, 13:06)
tai as kartais kersto plana kuriu, bet va, kad kersyt neiseina  blush2.gif  lotuliukas.gif
Pas Rasa sugaisau apie 30-45 min  ax.gif  niu i laikrodi neziurejau, bet ji taip nuosirdziai ir labai aiskiai pasakoja ax.gif
Tai va as kito MB neieskau, man tinka ir maniskis, tik va kaip Rasa sake, kad jame gyvena 2 zmones  g.gif  Bet as juos abu myliu  wub.gif  lotuliukas.gif

Man tai Jolanta ir visa teisybe pasake apie manaji MB, ir pasake kad skupus, tai as ir juokiuosi, kad suvalkietis jis, nors tikras siaulietis yra, bet jau taupus, skupus ir pan. As pasakiau, kad noriu naujo tel, tai tu kaaaaa, tas dar veikia ir geras, sako va as savo jau 3 metus naudoju ir viskas gerai. sakau as uz savo pinigus nusipirksiu blush2.gif tai nez kaip cia bus... bet siaip jis meilus, daug buciuoja, apkabina, myluoja, geras ir nepaleidzia manes, ale tas taupumas doh.gif
Atsakyti