Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(Perlen @ 2009 09 01, 19:08)
gal prisidės kas prie manęs  blush2.gif

Aš tai jau neprisidėsiu, niaaaaa schmoll.gif Geriau man irgi čekį padovanokit brunette.gif
Kadu tu eini? Nu, čia kad žinočiau, kada man morališkai ruoštis. Kažkaip nedrąsu pirmąkart pas nepažįstamą ax.gif Šiaip aš kartą į pusmetį pas Feliciją Radviliškyje nulekiu, man ji patinka, nėra prašovusi pro šalį nei karto. O ir neklausinėja nieko, pati pasakoja- ne taip, kaip kitos, net pyksta, jei tyli (neturi už ko "užsikabint" bepudruodamos smegenėles doh.gif ).
Atsakyti
blink.gif OHO,o ko taip dažnai pas tą Feliciją?
Pas vieną esu su drauge buvus Radviliškį,netoli centro,kažkokiam penkiaaukštį,bet adreso tai nežinau,man nieko gero nepasakė,bet kiek žinau,tai ten jos bent kelios netoli viena kotos yra,kaip ir pas mus Ežero gatvėj lotuliukas.gif Aš tai dar neskambinau ir nežinau kada eisiu ,lauksiu atsiliepimų ramce ax.gif
Atsakyti
Nežinau, nedažnai visai. "Pasitikrinu" juk tik, nu cool.gif Kažkaip man viskas, ką ji pasako, pusmečio bėgyje išsipildo. Ką būrė "gyvenimui", prisimenu, o dabar vis nulekiu, kad papasakotų artimiausius įvykius ir tiek.
Felicija gyvena prie autobusų stoties, ji maža, smulkutė, o centre yra kita, tokia stambi moteriškė. Buvau vienąkart, nepatiko schmoll.gif Vapėjo nesąmones, klausinėjo visko, o kai pasakiau, kad tai ji man turėtų pasakyt, kas bus, o ne aš jai, tai užputojo kaip vonios putos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 01, 20:09)
Nežinau, nedažnai visai. "Pasitikrinu" juk tik, nu  cool.gif Kažkaip man viskas, ką ji pasako, pusmečio bėgyje išsipildo. Ką būrė "gyvenimui", prisimenu, o dabar vis nulekiu, kad papasakotų artimiausius įvykius ir tiek.
Felicija gyvena prie autobusų stoties, ji maža, smulkutė, o centre yra kita, tokia stambi moteriškė. Buvau vienąkart, nepatiko  schmoll.gif Vapėjo nesąmones, klausinėjo visko, o kai pasakiau, kad tai ji man turėtų pasakyt, kas bus, o ne aš jai, tai užputojo kaip vonios putos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tai kiek ten ima? Dar kelionė,tai čia visai kažkam širdelė gali sustot,kiek mes pinigų išmetam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 01, 19:30)
Aš tai jau neprisidėsiu, niaaaaa  schmoll.gif Geriau man irgi čekį padovanokit brunette.gif
Kadu tu eini? Nu, čia kad žinočiau, kada man morališkai ruoštis. Kažkaip nedrąsu pirmąkart pas nepažįstamą  ax.gif Šiaip aš kartą į pusmetį pas Feliciją Radviliškyje nulekiu, man ji patinka, nėra prašovusi pro šalį nei karto. O ir neklausinėja nieko, pati pasakoja- ne taip, kaip kitos, net pyksta, jei tyli (neturi už ko "užsikabint" bepudruodamos smegenėles  doh.gif ).

Na apie Feliciją, tai nebegalėčiau pasakyti nieko gero.....Buvau ne kartą, nes pati iš Radviliškio.....Bet tikrai daugiau nebeičiau, ir daug artimų žmonių nusivylė, turbūt pervargus jau...... blush2.gif Bet turbūt kaip kam... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Perlen @ 2009 09 01, 19:37)
Pas vieną esu su drauge buvus Radviliškį,netoli centro,kažkokiam penkiaaukštį,bet adreso tai nežinau,man nieko gero nepasakė,bet kiek žinau,tai ten jos bent kelios netoli viena kotos yra,kaip ir pas mus Ežero gatvėj lotuliukas.gif Aš tai dar neskambinau ir nežinau kada eisiu ,lauksiu atsiliepimų ramce  ax.gif

Būtinai ryt pranešiu kaip sekėsi, tikėkimės nenusivilsiu biggrin.gif
Atsakyti
Pas būrėją kortomis esu buvus vieną kartą gyvenime. Toje vietovėje labai garsi ji buvo, daug žmonių pas ją lankydavosi. Ji iš vis jokių įkainių nenustatinėdavo, o žmonės jai palikdavo, tiek, kiek manydavo esant vertą jos darbą. Va čia, tai tikra burtininkė, o ne moterytė, krizės metu bizniuką daranti.
Iš vienos pažįstamos girdėjau, kad ir Šiauliuose tokia yra, tik kontaktus yra pametus. Jei pavyks ją atrasti-parašysiu dėl įdomumo.
P.S. Perlen, arba dovanok čekį, kur žadėjai, arba baik replikuoti net per dvi žinutes drinks_cheers.gif , 4u.gif Nors replikuok, smagu, kad palikau Tau įspūdį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lambadike: 01 rugsėjo 2009 - 20:19
QUOTE(lambadike @ 2009 09 01, 21:12)
Pas būrėją kortomis esu buvus vieną kartą gyvenime. Toje vietovėje labai garsi ji buvo, daug žmonių pas ją lankydavosi. Ji iš vis jokių įkainių nenustatinėdavo, o žmonės jai palikdavo, tiek, kiek manydavo esant vertą jos darbą. Va čia, tai tikra burtininkė, o ne moterytė, krizės metu bizniuką daranti.
Iš vienos pažįstamos girdėjau, kad ir Šiauliuose tokia yra, tik kontaktus yra pametus. Jei pavyks ją atrasti-parašysiu dėl įdomumo.
P.S. Perlen, arba dovanok čekį, kur žadėjai, arba baik tyčiotis net per dvi žinutes drinks_cheers.gif4u.gif

doh.gif blush2.gif Tai kai eisiu kitą savaitę,apmokėsiu ir pasakysiu,kad ateis tokia lambadike 4u.gif ,nepyk,aš jau tokia,tiesiai šviesiai tep lep,kaip dramblys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 01, 20:16)
O tai kiek ten ima?

Mizerį juokingą ji ima irnesakyk.gif Imdavo šešis lt, nes jei duodavau dešimt, atduodavo grąžą doh.gif Kažkada pasakiau, kad nebejuokautų ir palikau dešimt, dabar visada tiek ir duodu.
smile.gif+2009 09 01, 20:26-->
QUOTE(ramce smile.gif @ 2009 09 01, 20:26)
Na apie Feliciją, tai nebegalėčiau pasakyti nieko gero...

Na, nežinau, man ji patinka.
Atsakyti
Kokia tu faina. Aš mėgstu tokius žmones. Tai parašyk kokią dieną ateit drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 01, 21:18)
doh.gif  blush2.gif  Tai kai eisiu kitą savaitę,apmokėsiu ir pasakysiu,kad ateis tokia lambadike  4u.gif ,nepyk,aš jau tokia,tiesiai šviesiai tep lep,kaip dramblys  blush2.gif

ĖĖĖĖĖĖ, o už mane irgi sumokėk, kąąą? bigsmile.gif rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lambadike @ 2009 09 01, 21:21)
Kokia tu faina. Aš mėgstu tokius žmones. Tai parašyk kokią dieną ateit  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Tai tu pati nuspręsi kada tau eit ,kada patogu,pasiskambibsi ir susitarsi ,pasakysi,kad aš tokia ir tokia user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 01, 21:23)
ĖĖĖĖĖĖ, o už mane irgi sumokėk, kąąą?  bigsmile.gif  rolleyes.gif  cool.gif

schmoll.gif wink.gif Čia ne visiem ,kas spėjo,tas paskaitė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlen: 01 rugsėjo 2009 - 20:36
Perlen. Tu geras žmogus, žodžiais nesimėtai, todėl atleidžiu Tave nuo įsipareigojimo wub.gif
Atsakyti