Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(Perlen @ 2009 09 01, 21:27)
schmoll.gif  Gal ir sumokęčiau,bet esu dar biški  bash.gif  už vieną bereikalingą apdovanojimą  wink.gif

Jei jau gavai, vadinasi, davedei cool.gif Man staigiai nereik, jei ką, galiu palaukt, kol praeis. Iki kitos savaitės laugh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 01, 21:32)
Jei jau gavai, vadinasi, davedei  cool.gif Man staigiai nereik, jei ką, galiu palaukt, kol praeis. Iki kitos savaitės  laugh.gif  cool.gif

irnesakyk.gif Praeis jau iki kol eisiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lambadike @ 2009 09 01, 21:30)
Perlen. Tu geras žmogus, žodžiais nesimėtai, todėl atleidžiu Tave nuo įsipareigojimo  wub.gif

blink.gif Tai ko taip apsigalvojai? g.gif Nebenori gal eit? g.gif
Atsakyti
Eisiu, būtinai, bet ne pas šitą. Jei norėsi ir Tave nusivesiu. Tik susimokėt pati turėsi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lambadike @ 2009 09 01, 21:43)
Eisiu, būtinai, bet ne pas šitą. Jei norėsi ir Tave nusivesiu. Tik susimokėt pati turėsi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

blink.gif OHO,čia jau įdomu g.gif ,o kur friends.gif topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 01, 22:49)
blink.gif  OHO,čia jau įdomu g.gif ,o kur  friends.gif  topsecret.gif

Aha , mergaites, kur cia susiruoset? Mane paliksit? blink.gif As irgi noriu blush2.gif
Atsakyti
Minėjau truputį ankščiau, kad draugė pas gerą būrėją yra buvus, tik kontaktus pametė. Bet žadėjo pažįstamų paklausinėt, nes daug kas yra iš jos rato pas tą būrėją ėję. Taigi, kol kas, nieko konkretaus blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(lambadike @ 2009 09 02, 07:55)
Minėjau truputį ankščiau, kad draugė pas gerą būrėją yra buvus, tik kontaktus pametė. Bet žadėjo pažįstamų paklausinėt, nes daug kas yra iš jos rato pas tą būrėją ėję. Taigi, kol kas, nieko konkretaus  blush2.gif .

Sveikos 4u.gif ,o čia Šiauliuose ar kur kitur? g.gif Girdėjau,kad kažkur Skirsnemunėje yra kažkokia kieta būrėja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lambadike @ 2009 09 02, 07:55)
Minėjau truputį ankščiau, kad draugė pas gerą būrėją yra buvus, tik kontaktus pametė. Bet žadėjo pažįstamų paklausinėt, nes daug kas yra iš jos rato pas tą būrėją ėję. Taigi, kol kas, nieko konkretaus  blush2.gif .

Sveikutes,
Kaip sakei, kad neima pinigu - tai mano MB mama yra buvusi pas tokia pries kokius 4 metus, ji Pabaliuose gyveno ir sake kiti maistu jai atsilygina, tai gal cia ta pati g.gif
Atsakyti
Draugė minėjo, kad lyg pietiniame rajone ji gyveno g.gif . Labai bijau, kad nepaaiškėtų, jog čia tik kokia nors visiems žinoma, katinus beglostanti - Vera doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 09 02, 08:17)
Sveikutes,
Kaip sakei, kad neima pinigu - tai mano MB mama yra buvusi pas tokia pries kokius 4 metus, ji Pabaliuose gyveno ir sake kiti maistu jai atsilygina, tai gal cia ta pati  g.gif

Pabaliuose tai yra kažkokia Pitmiškio ar kažkokia tai gatvė,bet ten lygtai aiškiaregė ,bet apie ją atsiliepimai nekokie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 02, 09:23)
Pabaliuose tai yra kažkokia Pitmiškio ar kažkokia tai gatvė,bet ten lygtai aiškiaregė ,bet apie ją atsiliepimai nekokie  schmoll.gif

As irgi apie ja esu girdejus, pavarde jos Varanavičienė, atsiliepimai tai schmoll.gif Sako kiek duosi tiek gerai, bet jei paduodi 10 lt, tai sako, kad jums nelabai seksis, nes per mazai vertinate mano darba g.gif
Tai tada as galvoju, kad sakytu savo taksa ir visiem butu aisku lotuliukas.gif
Bet as pas ja neiciau, bet zinau daug pazystamu, kurios ejo ir visos nusivyle unsure.gif
Atsakyti

Nėra dar jokių naujienų user posted image
Atsakyti