Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 03, 11:04)
Va dar kažkokią radau Radviliškio raj. Ale pati pasiskelbusi ir pirmąkart girdžiu apie tokią.

Jos skelbimas:
Bureja buria kortomis uz super kaina norite suzinoti ateiti ar praeiti skambinkite nenusivilsite Emilija 860899494;842254055.

Aha, aš irgi mačiau skelbimus internete, kažkaip įtartini man tie pasiskelbimai... g.gif O blogiausia, kad vardo neatsimenu, o gal ir nežinojau... blush2.gif Hm... ax.gif
Atsakyti
blink.gif O aš turiu išsikirpusi iš Šiaulių laikraščio kelių metų senumo tokį skelbimą:

Mielos ponios ir merginos!
Kam nesiseka gyvenime,meilėje,prašau kreiptis pas Ritą.Buriu ,nuimu prakeiksmus,atkalbu nuo viso blogio.
Šiauliai,8-21427874, 9-16 val. g.gif

Gal norit kurį išbandyt,įdomu būtų kaip su ta meile lotuliukas.gif ,bet gal tel. tik būt pasikeitęs arba atjungtas ax.gif ,man reiktų prakeiksmą nusiimt,nes Marė sakė,kad esu prakeikta ir davė porą tel.,kur nuima prakeiksmus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 03, 13:15)
blink.gif  O aš turiu išsikirpusi iš Šiaulių laikraščio kelių metų senumo tokį skelbimą:

Mielos ponios ir merginos!
Kam nesiseka gyvenime,meilėje,prašau kreiptis pas Ritą.Buriu ,nuimu prakeiksmus,atkalbu nuo viso blogio.
Šiauliai,8-21427874, 9-16 val.  g.gif

Gal norit kurį išbandyt,įdomu būtų kaip su ta meile lotuliukas.gif ,bet gal tel. tik būt pasikeitęs arba atjungtas  ax.gif ,man reiktų prakeiksmą nusiimt,nes Marė sakė,kad esu prakeikta ir davė porą tel.,kur nuima prakeiksmus  doh.gif

Čia apie tą Ritą jau buvo rašyta, jos pavardė Janušienė, turi burimo saloną Šiauliuose smile.gif Bet apie ją ką esu girdėjusi, tai nieko gero schmoll.gif verysad.gif
O Marė, tai Marija? blush2.gif g.gif
Skaitinėjau temukę, apie Radviliškio burėją - tai tik viena jau senai čia aptarinėjama, Felicija, bet man asmeniškai, tai schmoll.gif Man burė tik paprastom kortom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2009 09 04, 07:55)
Čia apie tą Ritą jau buvo rašyta, jos pavardė Janušienė, turi burimo saloną Šiauliuose  smile.gif  Bet apie ją ką esu girdėjusi, tai nieko gero  schmoll.gif  verysad.gif
O Marė, tai Marija? blush2.gif  g.gif
Skaitinėjau temukę, apie Radviliškio burėją - tai tik viena jau senai čia aptarinėjama, Felicija, bet man asmeniškai, tai  schmoll.gif  Man burė tik paprastom kortom  smile.gif

Jo blush2.gif ,Marija lotuliukas.gif .Aš tai niekur daugiau neisiu ,tik pas Rasą ir bus vsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2009 09 04, 07:55)
Man burė tik paprastom kortom  smile.gif

Ji ir buria tik paprastom ir dar iš delno.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 04, 10:46)
Ji ir buria tik paprastom ir dar iš delno.

Man kai bure, tai taip viskas pro sali g.gif blush2.gif cia pas Felicija Radviliskyje ax.gif
Man geriausiai Rasa, nebeisiu nei pas Marija, nei pas Jolanta schmoll.gif ax.gif
Kaina kaip ir visu vienoda, tik tiek, kad Rasa buria neskubedama, atsako i klausimus jei klausi nesako, kai pabaigsiu burt tada galesi klaust lotuliukas.gif Bent man taip buvo su Jolanta... g.gif Marija praeiti ir dabarti pasake, kaip tik, bet kas i ateiti, tai schmoll.gif , nes jau db tureciau but istekejusi ir dar but nestuke.gif lotuliukas.gif O as nei istekejusi, nei nestuke.gif lotuliukas.gif
Bet Rasa nuteike, kad sulauksiu pries kaledas pasiulymo zenytis rolleyes.gif , o neilgai trukus ir isteket, ir nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra2 @ 2009 09 04, 11:35)
Man kai bure, tai taip viskas pro sali  g.gif

Mat, kaip skirtingai. O man ji visada pataiko ir pasako apie tokius įvykius, kurių net neplanuoju. O paskum, kai jau įvyksta, galvoju- ot višta doh.gif juk būtent taip ir sakė. Čia kiekvienam skirtingai, ko gero, taip pat, manau, nemažai nuo abipusės simpatijos- antipatijos nemažai priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 04, 12:42)
Mat, kaip skirtingai. O man ji visada pataiko ir pasako apie tokius įvykius, kurių net neplanuoju. O paskum, kai jau įvyksta, galvoju- ot višta  doh.gif juk būtent taip ir sakė. Čia kiekvienam skirtingai, ko gero, taip pat, manau, nemažai nuo abipusės simpatijos- antipatijos nemažai priklauso  g.gif

O kada pas Rasą eisi ir ar eisi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 04, 19:05)
O kada pas Rasą eisi ir ar eisi?  g.gif

Norėčiau, bet kažkaip be kompanijos nesiryžtu. Nežinau, kodėl huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 04, 20:06)
Norėčiau, bet kažkaip be kompanijos nesiryžtu. Nežinau, kodėl  huh.gif

blink.gif Taigi neužmuš gal,o jei ilgai nepasirodysi,tai žinosim kur ieškot doh.gif unsure.gif ,kiek pastebėjau ir ėjau su drauge pas kelias būrėjas seniau,tai kas antram pataiko,draugei pasakė thumbup.gif gerai,o man kažkokias nesąmones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 04, 20:16)
blink.gif  Taigi neužmuš gal,o jei ilgai nepasirodysi,tai žinosim kur ieškot  doh.gif  unsure.gif

Tai va, kad GAAAL ph34r.gif Velnias, niekada nebijodavau, o dabar unsure.gif Arba nesąmoningai bijau patvirtinimo to, ką pati nujaučiu ax.gif
Atsakyti
Sake yra gera bureja Dariaus ir Gireno g. Vienas draugas buresi, tai sake, kad apie praeiti viska tiksliai pasake. Gal kas ka esate girdeje, zinote? g.gif
Atsakyti