Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(klik @ 2009 09 05, 13:34)
Sake yra gera bureja Dariaus ir Gireno g. Vienas draugas buresi, tai sake, kad apie praeiti viska tiksliai pasake. Gal kas ka esate girdeje, zinote? g.gif

blink.gif Apie praeitį man neįdomu irnesakyk.gif ,o apie ateitį nieko nesakė? g.gif Tai gal to draugo galima paklaust? g.gif Čia mes jau ligonės pasidarysim nuo tų būrėjų doh.gif blush2.gif
Atsakyti
as esu buvus pas kazkokia tai tam rajone (dariaus ir gireno), atsimenu tik, kad tokia apsileidus motera, visur purvina nesvaru, brrr... Ir nieko nepasake doro...
Atsakyti
smile.gif+2009 09 03, 11:15-->
QUOTE(ramce smile.gif @ 2009 09 03, 11:15)
vardo neatsimenu

Prisiminiau dar. Tai gal pas Veroniką buvai? unsure.gif
Atsakyti
susigundziau ir as Rasa ax.gif grizus i Siaulius reikes uzbegti..
30 lt manau nera daug, tik kai pinigeliu trukumas tai ir gaila...
o kaip suprantu jei nori kad is nuotraukos pakalbetu apie kita zmogu tai +10 lt? smile.gif
idomu ka papasakotu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 05, 20:59)
Prisiminiau dar. Tai gal pas Veroniką buvai?  unsure.gif

Tikrai vardo nežinau, bet jei ji gyveno ten, kur rašiau, buvo išvažiavusi į užienį, o paskui persikraustė....Tada gal ir ta pati.... blush2.gif Gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 05, 13:56)
blink.gif  Apie praeitį man neįdomu  irnesakyk.gif ,o apie ateitį nieko nesakė?  g.gif Tai gal to draugo galima paklaust?  g.gif  Čia mes jau ligonės pasidarysim nuo tų būrėjų  doh.gif  blush2.gif

Tai apie ateiti irgi pasake, bet ta praeiti pabreziau todel, kad labai daug tiesos buvo. Tai jo atsiliepimai geri, bet idomu butu isgirsti ir daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 04, 20:06)
Norėčiau, bet kažkaip be kompanijos nesiryžtu. Nežinau, kodėl  huh.gif

Mielai palaikyciau kompanija smile.gif Jei domina, brukstelkite az.
Atsakyti
Sveikos,merginos smile.gif

Perskaičiau visą temą nuo 1 iki paskutinio psl. Mėčiausi nuo vienos prie kitos, bet dabar jau apsisprendžiau-eisiu pas Rasą. Einu skambinti ir registruotis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edux: 08 rugsėjo 2009 - 10:44
QUOTE(edux @ 2009 09 08, 11:43)
Sveikos,merginos  smile.gif

Perskaičiau visą temą nuo 1 iki paskutinio psl. Mėčiausi nuo vienos prie kitos, bet dabar jau apsisprendžiau-eisiu pas Rasą. Einu skambinti ir registruotis.  smile.gif

Sveika 4u.gif Aš irgi jau užsirašiau pas Rasą doh.gif blush2.gif
Atsakyti
o uzraso kitai dienai, ar tai paciai? Lauksim atsiliepimu, nes ir as jau ruosiuos eit biggrin.gif
Atsakyti
Aš skambinau prieš pietus, tai užrašė šiandienos vakarui smile.gif Rytoj papasakosiu įspūdžius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2009 09 08, 12:47)
o uzraso kitai dienai, ar tai paciai? Lauksim atsiliepimu, nes ir as jau ruosiuos eit biggrin.gif

Aš tai pasirinkau dieną ir valandą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(edux @ 2009 09 08, 14:00)
Aš skambinau prieš pietus, tai užrašė šiandienos vakarui  smile.gif Rytoj papasakosiu įspūdžius  mirksiukas.gif

Lauksim įspūdžių user posted image
Atsakyti