Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiauliuose

QUOTE(Indrul @ 2008 12 12, 12:57)
swoon.gif tokia kaina Tai jau tada geriau rimtai i Kelme vaziuot doh.gif

esu buvus kelmej smile.gif daugiabuciame name, 4 ausktas, ane? ax.gif
Atsakyti
Kelmėj pažįstama gyvena,tai sakė paklausinės ir sužinos,ar gerai ar nusišneka,nes anksčiau,tai sakė doh.gif kaip nušnekėdavo g.gif O aš šiandien buvau jau pagaliau savo procedūroj,tai vienžo,esu apšalus mega_shok.gif ,nedaug kur esu buvus,bet tiek daug ir ne pro šal,niekas dar nėra pasakęs blink.gif .Eikit,bandykit,gal ir jum patiks. Kaip supratau,tai ji iš Biržų,ne iš Panevėžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 12 12, 17:13)
Kelmėj pažįstama gyvena,tai sakė paklausinės ir sužinos,ar gerai ar nusišneka,nes anksčiau,tai sakė  doh.gif  kaip nušnekėdavo g.gif O aš šiandien buvau jau pagaliau savo procedūroj,tai vienžo,esu apšalus mega_shok.gif ,nedaug kur esu buvus,bet tiek daug ir ne pro šal,niekas dar nėra pasakęs  blink.gif .Eikit,bandykit,gal ir jum patiks. Kaip supratau,tai ji iš Biržų,ne iš Panevėžio  g.gif

O maz daug kokio amziaus ax.gif Tai gal ne ta pati? g.gif Bet tau patiko, ania? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 12 13, 11:58)
O maz daug kokio amziaus ax.gif Tai gal ne ta pati? g.gif  Bet tau patiko, ania? ax.gif

Sunku amžių atspėt šiais laikais,40-45,trumpų tamsių plaukų su akiniais ,Marija,bet to namo šeimininkė sakė,kad Jolanta g.gif ,tai gali būt ir du vardai: Marija-Jolanta mastau.gif ,iš visų pas kurias esu buvus,kol kas vertinu first.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 12 13, 16:06)
Sunku amžių atspėt šiais laikais,40-45,trumpų tamsių plaukų su akiniais ,Marija,bet to namo šeimininkė sakė,kad Jolanta g.gif ,tai gali būt ir du vardai: Marija-Jolanta  mastau.gif ,iš visų pas kurias esu buvus,kol kas vertinu  first.gif

o kiek užsiprašė?
Jau tikrai užsimaniau doh.gif

beje, mergaites, čia ne į temą, bet ar kuri lankėtės šiaulių relaksacijos centre "pažink save", lyg ir taip vadinas. g.gif
ten netradicinės medicinos ir ezoterikos centras, jei nesusapnavau
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 12 13, 13:06)
Sunku amžių atspėt šiais laikais,40-45,trumpų tamsių plaukų su akiniais ,Marija,bet to namo šeimininkė sakė,kad Jolanta g.gif ,tai gali būt ir du vardai: Marija-Jolanta  mastau.gif ,iš visų pas kurias esu buvus,kol kas vertinu  first.gif

O cia kur?
Esu pries 5metus buvus prie gedulo namu kazkur, tiksliai nepamenu kur, kazkoks gelsvas 2 aukstu namas, vedes i 2 auksta, is lauko berods medinis, ir viduj medienos apdaila, ji tipo irgi is panevezio atvaziuodavo ir tipo is akiu burdavo, bet zinot tokius vejus nusake, kad ne duok die.
Tai gal galit parasyti kas tikrai geros burejos kontaktus is siauliu ar kelmes, na zodziu aplinkiniu raj.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 12 13, 14:06)

Na as tam paciam name, bet tirai ne pa sta pacia buvau vadinas mirksiukas.gif ax.gif Nes man labai ne i tema viska nupasakojo... doh.gif

QUOTE(Kita @ 2008 12 14, 12:33)
O cia kur?
Esu pries 5metus buvus prie gedulo namu kazkur, tiksliai nepamenu kur, kazkoks gelsvas 2 aukstu namas, vedes i 2 auksta, is lauko berods medinis, ir viduj medienos apdaila, ji tipo irgi is panevezio atvaziuodavo ir tipo is akiu burdavo, bet zinot tokius vejus nusake, kad ne duok die.
Tai gal galit parasyti kas tikrai geros burejos kontaktus is siauliu ar kelmes, na zodziu aplinkiniu raj.
Aciu  4u.gif

O is kur zinot, kad ji tikrai gera? lotuliukas.gif Juk kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif Nes ir nuo nuotaikos, nuo lauku ir galu gale nuo oro priklauso, kaip nusiteikusios - tiek, bureja tiek buriamoji mirksiukas.gif
taip kad eini ir bandai, kol atrandi savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2008 12 14, 12:33)
O cia kur?
Aciu  4u.gif

Aš čia ir buvau ,Vikšrų 7,aukšta blokinė tvora,ima 20-40lt.,čia palei mordas turbūt wink.gif ,būrė kažkokiom iš kartos į kartą einančiom kortom,galima rinktis ir taro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 12 14, 16:12)
Aš čia ir buvau ,Vikšrų 7,aukšta blokinė tvora,ima 20-40lt.,čia palei mordas turbūt  wink.gif ,būrė kažkokiom iš kartos į kartą einančiom kortom,galima rinktis ir taro ax.gif

o kiek užlaikė tave?
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 12 14, 16:09)
o kiek užlaikė tave?

Apie 1h + - 5 min. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 12 14, 13:12)
Aš čia ir buvau ,Vikšrų 7,aukšta blokinė tvora,ima 20-40lt.,čia palei mordas turbūt  wink.gif ,būrė kažkokiom iš kartos į kartą einančiom kortom,galima rinktis ir taro ax.gif

Gal reiktu pabandyti unsure.gif, nes kazkada esu burusis is kortu tai kazkaip daugiau man tiesos pasake nei is akiu, kad nuskiede.
O ar reikia uzsirasyti is anksto?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2008 12 14, 19:15)
Gal reiktu pabandyti  unsure.gif, nes kazkada esu burusis is kortu tai kazkaip daugiau man tiesos pasake nei is akiu, kad nuskiede.
O ar reikia uzsirasyti is anksto?

Užsirašyt reikia iš anksto,paskambinus pasako,kada atvažiuoja ir užrašo kuriai tai valandai ax.gif ,bet kai dabar mastau.gif ,tai geriau ir neit ,nes kai pripasakoja tokių dalykų doh.gif ,tai ir baisu ir netiki verysad.gif ,nežinau,daugiau turbūt niekur neisiu arba specialiai eisiu,palyginimui tik blush2.gif Kelis dalykus tai irgi pavarė pro šalį ,pas mane to tikrai nėra unsure.gif ,bet šiaip gal ir neieko mirksiukas.gif
Atsakyti