Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkas

Nu sorry, bet Rūkas schmoll.gif Kas ir bus, jei vaikams duosim Žaibo, Perkūno ar Viesulo vardus. Nepamirškit, vardas tarsi antspaudas, visam gyvenimui mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš pažįstu vaikiną, kurio pavardė Rūkas. LAbai mielas žmogutis. Bet jį paauglysteje pravardžiuodavo "Migla".
O dėl vardo tai net nežinau g.gif Kad tik nebūtų taip, kad vos tik jam sueis 18 metų lėks vaikas vardo pasikeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2007 06 15, 10:34)
Noreciau pasiteirauti, kokios nuomones butu apie varda Rūkas. Man jis šiuo metu yra pats gražiausias, bet aplinkiniams tai g.gif Taigi tiesiog idomi jusu nuomone.
P.S. tik nereikia piktu  ispuoliu tongue.gif

Gal būt ir nieko,jei kaimynės katinas nebūtu Rūkas biggrin.gif
Atsakyti
Siaip visai neblogai vardas skamba... budama vaikinas tikrai nelekciau vardo pasikeist, man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šeip-ne.Beto draugės šuo-Rūkas biggrin.gif unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
Niu man asmeniskai tai isvis nepatinka lietuviski, kazka reiskiantys vardai ... Nemanau, kad ir vaikui paaugusiam patiks toks vardas ... Kad bent kokia grazia prasme vardas turetu, bet Rukas ... juk tai asocijuojasi su tokiu liudesiu, nerimu, nezinomybe ... g.gif
Atsakyti
Ne- man nepatinka toks vardas schmoll.gif per daug suniskas biggrin.gif
Atsakyti
Man Rukas nelabai g.gif Nors... Buna ir blogesniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Keistas, bet sakyciua lb idomus smile.gif
Atsakyti
Na ne, negrazus vardas schmoll.gif Cia labai i pravarde panasu, nei i varda. Kap ir dumas, nei sis nei tas. O jei dar vaikutis svepluos tai greiciausiai sakys lukas tongue.gif
Atsakyti
Pazinojau kazkada toki berniuka pavarde RUKAS smile.gif nelimpa kazkaip vardui wink.gif
Atsakyti