Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkas

ūkas, Ūkas, Pūkas, Lietus, Kruša..... et, mamkos, matau su fantazija neblogai, bet pagailekit gi vaiku blink.gif

toliau bus dar gražiau ...Šerkšnas, Plikšala, Šlapdriba, Migla, Delčia, Debesis, Lašas, Liūtis, Kometa, Meteoras..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sekla @ 2007 10 06, 19:56)
toliau bus dar gražiau ...Šerkšnas, Plikšala, Šlapdriba, Migla, Delčia, Debesis, Lašas, Liūtis, Kometa, Meteoras..... lotuliukas.gif

kuo toliau, tuo grazhiau wub.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš esu girdėjus apie berniuką Rūką...labai silpnutės sveikatytės-tai man tokos asosioacijos.... verysad.gif
Atsakyti
O man kuo toliau, tuo labiau jis i nepavejamus favoritus zengia blush2.gif
O Piranij@ teisi - vardadienis tuomet, kada tik panoresi, tai cia ir gera proga savo seimynine svente pasvesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2007 10 08, 16:33)
O man kuo toliau, tuo labiau jis i nepavejamus favoritus zengia blush2.gif
O Piranij@ teisi - vardadienis tuomet, kada tik panoresi, tai cia ir gera proga savo seimynine svente pasvesti 4u.gif

mano šeimoj išvis niekas nešvenčia vardadienių ax.gif
Atsakyti
smile.gif to galima buvo ir tiketis, nes prasidejo viskas nuo Audrų, Aušrų, vėliau Vėjai, Ąžuolai, Liepos...cia tai man grazu, na bet Rūkas....?gal reikia priprasti?Savo sūnui tikrai neduočiau, bet kitą vaiką sutikusi su tokiu vardu, pasidžiaugčiau, jam jis tikriausiai turėtų tikti, na ir mamos drąsa nusistebėčiau, juk ne sau, o kitam žmogui tokį vardą deda ir jam reiks su juo gyventi. g.gif Šiaip suprantu, kad viskas iš noro išsiskirti...man irgi kažkada taip norėjosi, dabar tai jau neretas vardas, bet man mielas iki ausų... 4u.gif
Šiaip sveikinu mamytę už drąsa, bet likui gerai pagalvoti, jei turi dar laiko....O beje, idomu, ką vyras mano??? g.gif
Atsakyti
Cia tikrai ne del noro issiskirti, o tiesiog del tio, kad grazu ir tiek blush2.gif
Man sis vardelis tvirtas ir mielas, manau, kad stiprus vaikiukas turetu buti. Na, o MB is pradziu tai nekaip ziurejo i si vardeli, nors ir jam graziai skamba, o galiausiai pasake - tu gimdai, kenti skausma, tai ir pavadink, jei jau taip patinka 4u.gif
O laiko dar tikrai yra, gal ir nebepatiks veliau rolleyes.gif
Tiesiog norejau ir is kitu isgirsti atsiliepimu, tik mirksiukas.gif tiek
Atsakyti
As savo sūneliui neduociau tokio vardo, kaip ir pati nenorečiau kad mane būtų pavadine Rūke schmoll.gif
Atsakyti
Man tai nelabai, nedeciau tokio vardo savo sunui.
Atsakyti
Kaip supratau tema čia berniukui rūkui, bet jei būtų rūkas, į kompaniją sesute reiktu Migla pavadint biggrin.gif:D: thumbup.gif drinks_cheers.gif ( lotuliukas.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(sekla @ 2007 10 06, 18:56)

thumbup.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Estai mus siuo klausimu jau aplenke, pas juos metrikacijoje tokio vardo neleistu net registruoti, gal ir gerai tokie draudimai, nes mamu ir teciu fantazija ziuriu jau labai toli nesa rolleyes.gif O kuo tada negrazu Mėnulis, Žvaigždė, Ledas, Snaigė wacko.gif censored2.gif Į pievas, bet kažkam gal irgi pasirodys gražu tongue.gif Mūsų bobutės karvės ir veršeliai buvo tokiais vardais, daba vadinkim vaikiukus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2007 06 15, 10:34)
kokios nuomones butu apie varda Rūkas.

QUOTE(Gytarė @ 2007 06 15, 18:10)
Visai nieko. rolleyes.gif  O dukrelė galėtų būti Ūkana. ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif o Jezau Marija, o Juozapai Šventas...
Atsakyti