Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkas

Bėga toks mažutis pampersinis baltapūkis, raudonskruostis ir staiga "Rūkai!" jį pakviečia. Taip matyt ir liktų aplinkiniai su pravertom burnom doh.gif Ne, mano nuomone, toks vardas žmogui netinkamas.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 06 22, 07:17)
Ne, mano nuomone, toks vardas žmogui netinkamas.

O kodėl pvz Miglė tinkamas, o Rūkas jau ne? smile.gif
Atsakyti
Na pampersinis tai bus, bet ne baltapūkis raudonskruostis;)
Atsakyti
schmoll.gif nepatinka visai toks vardas,skamba niūriai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievute10 @ 2007 06 15, 10:34)
Noreciau pasiteirauti, kokios nuomones butu apie varda Rūkas. Man jis šiuo metu yra pats gražiausias, bet aplinkiniams tai g.gif Taigi tiesiog idomi jusu nuomone.
P.S. tik nereikia piktu  ispuoliu tongue.gif

Na man tai tokie vardai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šiaip man gamtiški vardai gražūs labai thumbup.gif ,bet Rūkas kažkaip labai neapibrėžtas ir žmogutis toks neaiškus ,nekonkretus gali būti,juk vardas labai daug apsprendžia g.gif
Atsakyti
super thumbup.gif keistas, taciau grazus... kaip ir Vejas 4u.gif
Atsakyti
schmoll.gif nelabai
Atsakyti
O man visai gražus 4u.gif Labai gražus gamtos reiškinys - gražus ir vardas. Toks pagoniškas. Mistiškas.
Atsakyti
sakyčiau keistai skambėjų kviečiant vaikutį tokiu vardu g.gif asmeniškai man nelabai gražu. neįsižeisk 4u.gif
Atsakyti
patiko, idomus smile.gif
Atsakyti
zinai, kai vaikui varda duodi, tai lyg kazko linki tuo vardu... O Rukas kazkoks pernelyg liudnas, kazkoks saltas vardas. verysad.gif Bet tik tiek, o siaip man grazu. Mama jaucia, koki varda vaikeliui duoti, jei jis arciausiai sirdies, vadinasi reikia ji ir duoti. Ne aplinkiniu reikalas!!!! Jau geriau nei kokie Luis Albertai!!!!!!!
Atsakyti