Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

Triuksmaujam dar labiau, nei kad nemiegant blink.gif cia mano didzioji taip sumasto doh.gif
Atsakyti
Diena ijungiu negarsia muzika, antraip ant pirstu galu 4u.gif
Atsakyti
Nei diena nei nakti nedarom tylos visiskos. Jokiu budu. Diena visada ijungtas tv arba cd grotuvas, kalbam visada iprastai, na nakti gal siek tiek tyliau, bet tai naturalu.
Pripratinus prie visiskos tylos ir vaiksciojimo ant pirstu galu nebus geriau nei mamai, nei tuo labiau paciam vaikui.
Turejau patirties su tetom , kurios augino vaikus taip, net maziausio garselio neleisdavo kol vaikas miega...Iki siol mergaites negali uzmigt, nors jau panos, esant bent menkiausiam garsui, turi buti mirtina tyla...
Atsakyti
As pagal mergaite ziurau jai sunkiai uzmiega ir matau jau kad jautriau miega tai stengiuos labai nerekaut , patylinu tv siek tiek , bet jau jaucias koks triuksmelis iskart krupcioja, o jai imigus gerai tai galim truksmaut kiek norim nieko nekreipia, vakaria jau naktiniam miegui ir truputi tyliau bandau kad gerai imigtu.
Atsakyti
Kai maziukas miega tv gali eiti nereguoja,taciau jai as garsiau sukalbu tai labai reaguoja i mano balsa, tai turiu kalbeti pasnibzdom doh.gif
Atsakyti
Tenka prisipažinti, kad tenka ant pirštų galų pavaikščioti, nes mano vaikas sunkiai miega pietų miego, tai kai užmiega palaima
Atsakyti
Nepratinu vaiko prie tylos. diena klausau radijos ar tv ijungtas, o nakti tylu ramu. jei vaikas nori miego, tai ir bet kokiom salygom nuluzta. kiek zinau, prie tylos priprate vaikai krupcioja triuksmo atveju.
Atsakyti
Pas mus vieno kambario butas, o virtuve sujungta su salionu. Ir bunam visada visi salione, tai ir valgyt darau ir indus plaunu, ir skalbimo masina eina, televizorius, kartais net siurbiam kol ji miega. Nesistengiam kad butu tylu dienos metu. Nakti, taip, nakti buna tylu, bet sako taip ir reikia, kad diena vaiko miega kazkas trugdytu, garsai visokie, o nakti kad butu tylu, taip vaikutis atskriria ir nesumaiso dienos su naktim smile.gif tai tiek musu patirties smile.gif
Atsakyti
Na pas mus vieno kamabario butas,bet kazkaip nuo pirmu dienu savo pipira pratinom kur yra dienos miegas,o kur nakties,tai diena visada groja kokia radija arba eina tv,buna darau valgyti virtuvej arba skalbiuosi,vistiek yra triuksmas,o va vakare,tai stengiames viska daryti kuo tyliau,nes mazas jau zino,kad tai yra nakties miegas,tai jam kol jisai imigs reikia siek tiek laiko,tai kol imiega vaikstom tyliai,o poto jau ne,nes nebegirdi,bet stengiames aisku netriuksmauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2011 01 23, 16:09)
Tenka prisipažinti, kad tenka ant pirštų galų pavaikščioti, nes mano vaikas sunkiai miega pietų miego, tai kai užmiega palaima

Na mano analogiska situacija.Stengiuosi tyliau ,kad tik mazoji pamiegotu.
Atsakyti
QUOTE(I_N_A @ 2011 01 23, 21:06)
Pas mus vieno kambario butas, o virtuve sujungta su salionu. Ir bunam visada visi salione, tai ir valgyt darau ir indus plaunu, ir skalbimo masina eina, televizorius, kartais net siurbiam kol ji miega. Nesistengiam kad butu tylu dienos metu. Nakti, taip, nakti buna tylu, bet sako taip ir reikia, kad diena vaiko miega kazkas trugdytu, garsai visokie, o nakti kad butu tylu, taip vaikutis atskriria ir nesumaiso dienos su naktim smile.gif tai tiek musu patirties smile.gif

pas mus lygiai tas pats
Atsakyti
Ant pirštų galų tikrai nevaikštom, na bet stengiamės stiprių staigių garsų išvengti. Dar priklausomai nuo nuotaikos, nuo to, kaip užmiega. Jei tą dieną nebūna mergytė irzli ir užmiega gerai, tai ir tėveliai jaučiasi laisviau smile.gif
Atsakyti