Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

Aš tai labai tyliai būnu...tada ramiai ir ilgai miega mažylis... smile.gif
Atsakyti
As tai smarkiai netriuksmauju bet ir tyliai nebunu pratinu vaika prie garsu kad paskui neatsibustu nuo menkiausio garso
Atsakyti
kol visiskai kudikelis buvo nemiegojo jautriai, dabar vis jautriau unsure.gif
Atsakyti
Aš tai labai tyliai būnu, bet stengiuosi viską pasidaryti kol jis miega..Pvz šiandien rašiau dienoraštį, nes senokai nepildžiusi buvau ax.gif
Atsakyti
Tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
As kai buvo dar naujagimis kazkaip stengdavausi tyliai buti kai vaikutis miega, nors ir miegodavo tuomet ne taip jautriai, o veliau vis jautrejo miegas. Mes gyvenam su vyro tevais name, ir jie tokie zmones, kurie visiskai nesugeba gerbti kito. Tai prasyk neprasius, kad duru netrenktu, kad telefonu kalbetu ne pakeltu balsu, kad indu nedauzytu.. schmoll.gif O dar barasi diena is dienos, tas barimasis tai toks rekimas vienam ant kito mad.gif Jei paprasau tyliau buti, nes vaikutis miega, atsako o tai ka as dabar padarysiu, tegu miega taip, turi miegoti prie triuksmo. Ir tada norisi tik susaudyti prie sienos pastacius abu. Kai uzmigdau sunu pati noriu pasiilseti, koki filma paziureti, valgyt normaliai pasigaminti, o cia bum durys ir verkia leliukas... bash.gif Niekad nesupras tokie zmones, kad vaikas ir naujagimis yra jau zmogus, o ne lele, kad kaip liepsi taip ir darys. Kai patys miega, tai aisku reikalauja, net, kad i tulika nevaiksciotume, nes mat durys sugirgzda ir motina atsikelia.. bicycle.gif
Atsakyti
Maniskis miega tikrai kietai, aisku buna, jog pabunda nuo televizoriaus garso kitame kambaryje, bet labai retai. Naudojame gera ciuzinuka, turbut jo deka taip viskas puikiai su miegu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas27 @ 2011 12 21, 23:52)
Maniskis miega tikrai kietai, aisku buna, jog pabunda nuo televizoriaus garso kitame kambaryje, bet labai retai. Naudojame gera ciuzinuka, turbut jo deka taip viskas puikiai su miegu wink.gif

Butu idomu zinoti koks tai ciuzinukas, gal mums pakeisti? newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas27 @ 2011 12 21, 23:52)

Mano manymu, kad joks ciuzinukas nepadarys ir nedaro stebuklu... Paprasciausiai Jusu mazylis ne toks jautrus, ne taip labai ji gasdina kazkokie pasaliniai garsai ir pan.
Musu mazyle miega prie 3 padauzu triuksmo, zaislu barskejimo ir pan., na ir nieko, nereaguoja, nors ir nenaudojam jokiu "stebuklingu" ciuziniu. biggrin.gif
Atsakyti
mes tai labai netriukšmaujam, be reikalo neinam į miegamąjį ir tiek
Atsakyti
nei su pirmu nevaiksciojom nei su antru nemanau kad vaiksciosim 4u.gif
Atsakyti
Namuose stengiamės netriukšmauti, bet ir visiškoj tyloj nemigdom, noriu, kad priprastu prie įprastų aplinkos garsų
Atsakyti