Aš tai labai tyliai būnu...tada ramiai ir ilgai miega mažylis...

As tai smarkiai netriuksmauju bet ir tyliai nebunu pratinu vaika prie garsu kad paskui neatsibustu nuo menkiausio garso
Aš tai labai tyliai būnu, bet stengiuosi viską pasidaryti kol jis miega..Pvz šiandien rašiau dienoraštį, nes senokai nepildžiusi buvau

Tikrai ne

As kai buvo dar naujagimis kazkaip stengdavausi tyliai buti kai vaikutis miega, nors ir miegodavo tuomet ne taip jautriai, o veliau vis jautrejo miegas. Mes gyvenam su vyro tevais name, ir jie tokie zmones, kurie visiskai nesugeba gerbti kito. Tai prasyk neprasius, kad duru netrenktu, kad telefonu kalbetu ne pakeltu balsu, kad indu nedauzytu..
O dar barasi diena is dienos, tas barimasis tai toks rekimas vienam ant kito
Jei paprasau tyliau buti, nes vaikutis miega, atsako o tai ka as dabar padarysiu, tegu miega taip, turi miegoti prie triuksmo. Ir tada norisi tik susaudyti prie sienos pastacius abu. Kai uzmigdau sunu pati noriu pasiilseti, koki filma paziureti, valgyt normaliai pasigaminti, o cia bum durys ir verkia leliukas...
Niekad nesupras tokie zmones, kad vaikas ir naujagimis yra jau zmogus, o ne lele, kad kaip liepsi taip ir darys. Kai patys miega, tai aisku reikalauja, net, kad i tulika nevaiksciotume, nes mat durys sugirgzda ir motina atsikelia..

QUOTE(rasiukas27 @ 2011 12 21, 23:52)
Maniskis miega tikrai kietai, aisku buna, jog pabunda nuo televizoriaus garso kitame kambaryje, bet labai retai. Naudojame gera ciuzinuka, turbut jo deka taip viskas puikiai su miegu 

Butu idomu zinoti koks tai ciuzinukas, gal mums pakeisti?

QUOTE(rasiukas27 @ 2011 12 21, 23:52)
Maniskis miega tikrai kietai, aisku buna, jog pabunda nuo televizoriaus garso kitame kambaryje, bet labai retai. Naudojame gera ciuzinuka, turbut jo deka taip viskas puikiai su miegu 

Mano manymu, kad joks ciuzinukas nepadarys ir nedaro stebuklu... Paprasciausiai Jusu mazylis ne toks jautrus, ne taip labai ji gasdina kazkokie pasaliniai garsai ir pan.
Musu mazyle miega prie 3 padauzu triuksmo, zaislu barskejimo ir pan., na ir nieko, nereaguoja, nors ir nenaudojam jokiu "stebuklingu" ciuziniu.

mes tai labai netriukšmaujam, be reikalo neinam į miegamąjį ir tiek
nei su pirmu nevaiksciojom nei su antru nemanau kad vaiksciosim

Namuose stengiamės netriukšmauti, bet ir visiškoj tyloj nemigdom, noriu, kad priprastu prie įprastų aplinkos garsų