mano sūnelis matyt į tėvą - miega labai kietai, be to nėštumo metu namie grodavo muzika arba būdavo įjungtas koks filmas, tai triukšmas jo neerzina. va jei man miegant kas triukšmauja tai

Su vyrsnele tikrai budavo mirtina tyla,nzn,ar man buvo paranoja,kad vaikui viskas trukdo,o gal tikrai nuo bet ko pabusdavo
Augindama maziuke,aisku nerekaujam,muzikos irgi nesiklausau,pritylinu gerokai,kaip ir TV,taciau ji miega antram aukste,tai pirma auksta as issisiurbiu jai miegant,taciau lukteliu,koki 20min,kol iminga kieciau. Vyresnele irgi necypauja labai garsiai,nes sese miega. Vakar,einant jau miegoti,taip,miegajama jokio tv ar muzikos apacioj,nemanau,kad jei vaikas miega prie triuksma,tai ir reikia ji migdyti prie muzikos
nemanau,kad tai labai kokybiskas miegas.

miego kokybė nelabai turi ką bendro su tuo kaip užmiegama

Tikrai specaliai netriukšmaujam ar garsiau tv/magnetolos neleidžiam migdant ar miegant lėlytei. Ji toks pats žmogelis kaip ir mes, kodėl turi kitaip miegot? Man miegant (tuo labiau užmiegant) turi būt tyla, kuo ji kitokia??
QUOTE(edisada @ 2012 06 22, 12:58)
kuo ji kitokia??
viskuo, nebent yra tobulas jūsų klonas.
kai dukra miega, stengiames nesukelt jokiu staigiu garsiu garsu. zodziu, nekalam viniu, negreziam skyliu ir pan. o del monotonisku garsu ( skalbimo masina, dziovykle, dulkiu siurblys, radija) nepergyvenam.
Dėl vaikiuko tai ant pirštų galų nevaikštau.. labiau dėl vyro, mat tas labai jautriai miega
o šiaip, kartais pasilaikau tylos rėžimo, kai vaikiukas ilgiau nemiega, o paskui būna piktas ir sunkiai užmiega, tada negaliu būti tikra, kiek laiko miegelis tęsis, tad stengiuosi iš savo pusės jo nesutrumpinti

o šiaip, kartais pasilaikau tylos rėžimo, kai vaikiukas ilgiau nemiega, o paskui būna piktas ir sunkiai užmiega, tada negaliu būti tikra, kiek laiko miegelis tęsis, tad stengiuosi iš savo pusės jo nesutrumpinti

Mes tikrai nevaikštom ant pirštų galų. Vaikiukas užmiega ir prie įjungto televizoriaus ir jei yra kitokių triukšmų. Kalbam taip pat nepašnibždom, kai mažiukas užmiega. Manau, kad čia kaip kuris vaikelis. Vieni būna jautrūs triukšmui, kiti nelabai.
Nevaikštom ant galų pirštų ir visokius garsus laikom pastoviai (radija, muzika, tv) bet vengiam staigaus garsaus garso, na pvz. durim garsiai trinktelti, ar kažką numesti (aš vis sugebu taip pasiielgti)
nes tada išsibudina

Ant pirstu galu nevaikstom, ka reikia viska darausi (aisku specialiai nesitrankom durimis, puodais ir t.t.) nuo pat mazosios gimimo.per jos pietu miega visada grindis siurbiu (miegamojo ir koridoriaus duris uzdarius), taciau jos tas nelabai veikia, nes matyt ipratus.
turiu viena pussesere, kuriai bunant labai mazai, visi turejo ne tik kad ant pirstu galu vaiksciot, bet dar ir ant blakstienu
kad tik ji nepabustu.jei jau atsisedai vienam kambaryje, tai jau toje vietoje ir sedesi, kol ji pietus ismiegos.aisku jokio TV ziurejimo ar muzikos klausymosi taip pat
tai kazkoks kosmaras buvo
turiu viena pussesere, kuriai bunant labai mazai, visi turejo ne tik kad ant pirstu galu vaiksciot, bet dar ir ant blakstienu

Maze uzmigusi reaguoja tik i labai stiprius garsus, tai tylos nesilaikome. TV net padeda uzmigti. Labiau i prisilietima reguoja (kai reikia uzklot atklot) tai stengiuos tai kuo atsargiau daryt.