Mums tai nesvarbu kur
galim ir ten ir ten, bet tik liepos mėn. arba rugp. 4-5, nes nuo 6 jau sanatorijoj
QUOTE(ad23 @ 2007 07 05, 12:51)
ai dar
zinokit neturiu kur detis is laimes... siandien uzsuko broliene ir pasake, kad laukiasi... Netveriu savam kaily...
zinokit neturiu kur detis is laimes... siandien uzsuko broliene ir pasake, kad laukiasi... Netveriu savam kaily...
Kaip smagu ir vėl turėsit mažą leliuką,ot bus džiaugsmelio visai giminei
sveikutes
turiu ziniu is saules mamytes.
toniukui jau nebeuzkyla tempa ir mazeja gargimas.
kita savaituke jau bus visu tyrimu atsakymai ir bus matyt ar isaugs kas is paselio. tik va ir saules mamyte apsirgo.
loristai nustate ausytes uzdegima. bet tikekimes nuo antibiotiku greitai pasveiks . visoms linkejimai ir buciukai nuo saules mamytes.
QUOTE(Ernestulka @ 2007 07 05, 20:37)
sveikutes
turiu ziniu is saules mamytes.
toniukui jau nebeuzkyla tempa ir mazeja gargimas.
kita savaituke jau bus visu tyrimu atsakymai ir bus matyt ar isaugs kas is paselio. tik va ir saules mamyte apsirgo.
loristai nustate ausytes uzdegima. bet tikekimes nuo antibiotiku greitai pasveiks . visoms linkejimai ir buciukai nuo saules mamytes.

Kaip gera,kad mažuliui jau vėl geriau
Sveikos
Aš taip pat džiagiuosi už Toniuką
kokenyte, parašysiu tau AZ
Aš taip pat džiagiuosi už Toniuką
kokenyte, parašysiu tau AZ
Nu sveikutės pas mus tai oras siaubingas
Galvos į lauką neįmanoma iškišt pila kaip iš kibiro visą dieną
Kaip Trudės sveikatėlė?Kiek žinau vakar labai blogai buvo
Tikiuosi kad greit pasveiksi
QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 07, 14:35)
Sveikos
Vakar važiavaui priemamąjį, nes naktį užėjo priepuolis. Labai skaudėjo aplink skrandį
O mano mažajai prasikalė trečias, tiek lauktas dantukas
Tai va tokios pas mane naujienos
niu sveikos.
Kaip laikotes?
Labai smagu del Toniuko, daznai apie juos galvojam. Tikimes, kad greitai jie jau gales atostogaut ir atsipust...
Niu jau oras savaitgali buvo, tai nieko gero ir nenuveikem. Pratinginiavom ir tiek... Ka jus gero susimastot tokiu oru?
Kaip laikotes?
Labai smagu del Toniuko, daznai apie juos galvojam. Tikimes, kad greitai jie jau gales atostogaut ir atsipust...
Niu jau oras savaitgali buvo, tai nieko gero ir nenuveikem. Pratinginiavom ir tiek... Ka jus gero susimastot tokiu oru?
Labutis as tokiu bjauriu oru is neturejimo ka veikt tai bent namus issiblizginau
,siandien jau spejau i kirpykla nubegt ir uzsirasiau 20 d.kad nagucius sutvarkytu
,dabar su Goda klausiam viena kitos ka veikt?
gal kuri turit kokiu nauju ziniu is saulesmamytes,kazin kaip jiems ten sekasi,labai tikiuosi,kad sveiksta...
QUOTE(*Vilte* @ 2007 07 09, 15:03)
gal kuri turit kokiu nauju ziniu is saulesmamytes,kazin kaip jiems ten sekasi,labai tikiuosi,kad sveiksta...
kaip tik siandien saules mamyte man parase neseniai. isivaizduojat kokie padarai tie kliniku daktarai? pasirodo isleido toniuka namo absoliuciai neisgydyta! visa laime kad saules mamyte ji perveze i kita ligonine, o tai vel nedaug truko iki kraujo uzkretimo! siandien gydytoja pasake kad is toniuko akyciu ir nosytes paseliu vel isaugo ta pati bakterija kaip ir is kauno klinikuose darytos bronchoskopijos. po kliniku isbadymu dabar toniukui neber vietos kur kateterio statyt, tas kur dabar yra kojyteje visai ant ribos. siandien bande statyti nauja tai nebeisejo. turbut kvies is reanimacijos sesutes, kad ji pastatytu. kaip jums kliniku daktaru darbeliai? susaudyt tik tokius.
QUOTE(Ernestulka @ 2007 07 09, 17:46)
kaip tik siandien saules mamyte man parase neseniai. isivaizduojat kokie padarai tie kliniku daktarai? pasirodo isleido toniuka namo absoliuciai neisgydyta! visa laime kad saules mamyte ji perveze i kita ligonine, o tai vel nedaug truko iki kraujo uzkretimo! siandien gydytoja pasake kad is toniuko akyciu ir nosytes paseliu vel isaugo ta pati bakterija kaip ir is kauno klinikuose darytos bronchoskopijos. po kliniku isbadymu dabar toniukui neber vietos kur kateterio statyt, tas kur dabar yra kojyteje visai ant ribos. siandien bande statyti nauja tai nebeisejo. turbut kvies is reanimacijos sesutes, kad ji pastatytu. kaip jums kliniku daktaru darbeliai? susaudyt tik tokius.
bet yra ir gera zinia.
ketvirtadieniuka tikriausiai toniuka jau isleis namo.

Tikrai,kad baisu kad daktarai tokie abejingi