Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(ausra123 @ 2007 07 18, 20:48)
laba diena preis kelias dienas suzinojau kad mano sunelis serga dauno liga, tai pirmas,  lauktas, mylimas musu sunelis. gal zinote kaip susitaikyti kad musu vaikutis serga tokia liga? siuo metu skausmas atrodo nepakeliamas, ir galvojimas kodel tai atsitiko musu vaikeliu.

sveika.nera recepto,kaip susitaikyt.pradzioj daug asaru,skausmo,nepagrystu kaltinimu,klausimu-kodel man?visa sita pereisi neisvengiamai,kol ismoksi gyvent taip kaip yra.tik negalvok,kad daugiau gyvenime nesisypsosi,nebusi laiminga!Sypsosies!!!Ismoksi dziaugtis dalykais,mazom smulkmenom,kuriu anksciau nevertinai ar nepastebejai!ir meiles tikrai nebus maziau,o is sunelio jos gausi su kaupu.nebus lengva,bet bukit stiprus,nes jus reikalingi savo maziukui!o laikas geriausias gydytojas!!!gerai,kad prisijungei prie musu,bus kartu lengviau ir drasiau!!!
Atsakyti
laba diena preis kelias dienas suzinojau kad mano sunelis serga dauno liga, tai pirmas,  lauktas, mylimas musu sunelis. gal zinote kaip susitaikyti kad musu vaikutis serga tokia liga? siuo metu skausmas atrodo nepakeliamas, ir galvojimas kodel tai atsitiko musu vaikeliu.

Sveikute 4u.gif

Gerai,kad prie musu prisijungei,nes cia galesi issilieti,o mes tau kuom galesim tuo padesim 4u.gif Neuzdavinekit klausimu kodel?Nes i juos nera atsakymu.Mes nei viena nezinom kodel mums atsiunte tokius mazylius.Mes juos turim ir dziaugiames jais.Tikrai sitie mazyliai mus ismoke daug ko.Mane pvz buti stipriai ir nepaluzti jeigu kas nors ant jo kazka pasako,sypsotis,kai iskrecia sunybe,dziaugtis kiekvienu istaru zodziu,ir t.t.Daug galeciau isvardinti,bet visa sita pajusit patys 4u.gif Nereikia gedintis mazylio,reikia kaip tik juo didziuotis,nes jus esat ipatingi tevai,kad ji auginat.Laikui begant tikrai viskas praeis ir jus susitaikysit su tuo.Tik mylekit ji ir meile gris dvigubai wub.gif

Vilte,tai nera blogai del Godutes sirdeles.Svarbiausia,kad viskas normos ribose wub.gif 4u.gif Tai dabar vel reikes vaziuoti uz kazkiek men tikrintis ar nera pakitimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 18 liepos 2007 - 22:07
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 07 19, 00:04)

Vilte,tai nera blogai del Godutes sirdeles.Svarbiausia,kad viskas normos ribose wub.gif  4u.gif Tai dabar vel reikes vaziuoti uz kazkiek men tikrintis ar nera pakitimu 4u.gif

vaziuojam reguliariai kas pusmeti tikrintis smile.gif
Atsakyti
Džiugu kad Godules sveikata stabili 4u.gif ,o kaip Toniukas ar geriau jaučiasi?Mes jau kalendoriui apsibrėžėm 28 diena biggrin.gif Ir labai laikiam to savaitgalio,o susitikt galėtume prie kokios kavinės kad ir paršelio rojaus,o paskui sugalvotume ką veikt.
Sveika Aušra123,dabar tau žemė slysta iš po kojų tai nebijok išsiliet mes jau tai patyrėm padėsim tau savo patarimais 4u.gif Bet tikrai kur šviesi spalva dingus g.gif Tikiuosi Linukui nieko neatsitiko gal jie kokiam raidos centre?
Atsakyti

Sveikute 4u.gif smagu,kad prie musu prisijungei,bet tuo paciu ir skaudu,kad musu daugeja g.gif .Tu niekada nesusitaikysi su tuo ka tau likimas iskrete,bet tu turi dziaugtis ir myleti, kaip ir planavai tai daryti doh.gif .mano pacios mazylis tik 7men,bet neimanoma situ vaikeliu nemyleti ir nesidziaugti ju buvimu, labai pazystamas jausmas,skausmas,klausimas verysad.gif .kazkas yra pasake,ar skaiciau g.gif .SILPNIEM ZMONEM DIEVAS TOKIO ISBANDYMO NESIUNCIA.buk stipri,dziaukis savo vaikeliu.Informacijos apie sia liga ir kaip juos auginti,lavinti yra labai mazai verysad.gif ,bet musu tarpe yra mamyciu kurios jau turi ir vyresnius vaikelius.Klausk mes visada kuom galesim tau padesim.

Mamytes ar mum pavyks susitikti g.gif ,gal Tau saules mamyte iseina su kuom nors atvaziuoti.Jau tiek laiko organizavom,paskui gali vel nebeiseiti kai kam.Mine ir is taves tyla siuo klausimu g.gif .ir tu Ausra jei tik turi noro,kita savaidgali sventojoje susitinkam,rinksis visos mamytes,kurios augina saules vaikucius ax.gif .Tikiuos pavyks musu susitikimas doh.gif . wub.gif wub.gif be galo noreciau su visais susitikti.Gerai sakai kokenyte,susitinkam visi parselio rojuje,o paskui nuspresim ka nuveikti.Tik kelinta,reikia derinti,kad visiem but patogu.
kaip Toniukas,gal sveikineja g.gif .Smagu Vilte girdeti,kad tavo dukrytei nera blogiau,gal isaugs g.gif .sveikateles visiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangire: 19 liepos 2007 - 08:47
QUOTE(ausra123 @ 2007 07 18, 19:48)

Sveika 4u.gif Viskas patirta, viskas žinoma. labai gaila, kad ir tau tenka tą patirti verysad.gif Bet po truputį, nors ir po labai mažą, skausmas slugs. Stiprybės tau 4u.gif Nebūk viena, klausk, guoskis. Mes kuo galėsim padėsim
Atsakyti
QUOTE(ausra123 @ 2007 07 18, 19:48)

sveika, prisijungusi prie musu
zinau, kad dabar jokie paguodos zodziai nepades, kiekviena is musu viska pergyveno savaip. tik pasistenk nebuti viena, visada lengviau kai tave supranta 4u.gif
Atsakyti
Būtybe papasakok kaip jum sekasi kaip tavo mergytė ar jau vaikšto?
Gal ir jūs atlėksit į susitikimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokenytė: 19 liepos 2007 - 09:34
QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 19, 10:33)
Būtybe papasakok kaip jum sekasi kaip tavo mergytė ar jau vaikšto?
Gal ir jūs atlėksit į susitikimą smile.gif

Tikrai retai užsuki pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 07 19, 10:51)
Tikrai retai  užsuki pas mus mirksiukas.gif

aciu, kad rupinates wub.gif
sekasi mums neblogai, na iki vaiksciojimo tolokai, labai tonusas silpnas, nors mazyle labai nori vaikscioti...
i susitikima siemet dar nepavyks atlekti, kol kas neturim savo masinos, bet kitais metais butinai prisijungsim, o dabar linkim visoms smagaus pasibuvimo kartu ir siunciam wub.gif
Atsakyti
ausra123, po kurio laiko net neįsivaizduosi savo gyvenimo be to mažylio. Dabar tau gali atrodyti kad tai neįmanoma, bet patikėk tai bus. Susitaikymas su tuo yra ilgas kelias, aš juo ir dabar einu, nors dukrytei jau virš metų. Man labai sunku buvo, bet dabar gyvenimas jau įgavo spalvas. Prireiks stiprybės,to ir linkiu tau
Papildyta:
QUOTE(Butybė @ 2007 07 19, 11:49)
aciu, kad rupinates  wub.gif
sekasi mums neblogai, na iki vaiksciojimo tolokai, labai tonusas silpnas, nors mazyle labai nori vaikscioti...
i susitikima siemet dar nepavyks atlekti, kol kas neturim savo masinos, bet kitais metais butinai prisijungsim, o dabar linkim visoms smagaus pasibuvimo kartu ir siunciam  wub.gif

Nu svarbu nesergat, mirksiukas.gif Čia mažylei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O šviesi spalva kažkur tikrai pradingus, gal kas žino kaip jai sekasi? Gal kas turi koordinates, kad apie susitikimą pranešt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 19 liepos 2007 - 10:54
Sveikutes 4u.gif

Skambinau sviesiai spalvai,tai ji yra kaime.Sake atostogauja ir kaifuoja thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif Linukui viskas gerai wub.gif Kalasi jau dantukai thumbup.gif wub.gif Labai smagu,kad vyrukas toks stipruolis thumbup.gif wub.gif O i susitikima jai atvaziuoti neiseis,nes ta diena bus jos klases susitikimas verysad.gif

O is Kauno niekas nevaziuoja taip iseina ir manes negales paimti verysad.gif O as truputeli ir bijau buti priklausomai,nes jeigu Toniukui pablogetu su sveikatele ir man staigiai reiketu lekti namo? verysad.gif Neisivaizduoju ka daryti? blink.gif

butybe labai smagu,kad uzsukai pas mus wub.gif Uzsuk dazniau 4u.gif Cia mazylei nuo Toniuko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti