Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

[quote=saulesmamyte,2007 07 19, 15:26]
Sveikutes 4u.gif

Skambinau sviesiai spalvai,tai ji yra kaime.Sake atostogauja ir kaifuoja thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif Linukui viskas gerai wub.gif Kalasi jau dantukai thumbup.gif wub.gif Labai smagu,kad vyrukas toks stipruolis thumbup.gif wub.gif O i susitikima jai atvaziuoti neiseis,nes ta diena bus jos klases susitikimas verysad.gif

Tai smagu, kad sviesi spalva gerai laikosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik gaila, kad nesusitiksim unsure.gif Jos energija ir optimizmas net per forumą trykšta bigsmile.gif pabedravus gal ir aš užsikrėščiau ax.gif

O dėl susitikimo tai man atrodo, kad vos kelios tik ir būsim unsure.gif Nu bet vistiek pabandom 4u.gif
O gal kitos gali į Šiaulius atvažiuot, kai siūlė mamytia. Tai bus dvigubas susitikimas hihihi.gif

Atsakyti
as irgi neprizadu kad busiu 28d sventojoj, ir apskritai ar bevaziuosiu. verysad.gif jau kaip nuliudino sese, tai negaliu. taip seniai planavom sia kelione, kad leksim kartu pasiaust sventojoj dviese, dabar tik susisgrizbo atseit kad ateinancia savaite pas ja is londono drauges gryzta, ziema jai reiks i londona vaziuot kazkokius reikalus tvarkyt, reik atseit taupytis. negaliu patiket. as jai tiek padejau, visa si menesi su puske isdabojom dukterecia, paaukojau savo taip ilgai lauktu atostogu laika. paskutinis bus laselis cia man. jei ji taip mane paves, dievazi daugiau pagalbos nebesulauks. schmoll.gif na bet meginsiu dar issireikalaut kas man priklauso. mirksiukas.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 07 19, 18:54)
as irgi neprizadu kad busiu 28d  sventojoj, ir  apskritai ar bevaziuosiu.  verysad.gif jau kaip nuliudino sese, tai negaliu. taip seniai planavom sia kelione, kad leksim kartu pasiaust sventojoj dviese, dabar tik susisgrizbo atseit kad ateinancia savaite pas ja is londono drauges gryzta, ziema jai reiks i londona vaziuot kazkokius reikalus tvarkyt, reik atseit taupytis. negaliu patiket. as jai tiek padejau, visa si menesi su puske isdabojom dukterecia, paaukojau  savo taip ilgai lauktu atostogu laika. paskutinis bus laselis cia man. jei ji taip mane paves, dievazi daugiau pagalbos nebesulauks.  schmoll.gif na bet meginsiu dar issireikalaut kas man priklauso.  mirksiukas.gif  mad.gif

console.gif Ernestulka na jau tikrai sese negraziai daro,manau,kad tikrai kai jai tiek padejai,ji galetu su tavim vaziuot,na bet jei ji negraziai pasielgs ir nevaziuos,gal galetum su kita pusesere vaziuot,manau,kad geru atostogu nusipelnei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 07 19, 17:54)
as irgi neprizadu kad busiu 28d  sventojoj, ir  apskritai ar bevaziuosiu.  verysad.gif jau kaip nuliudino sese, tai negaliu. taip seniai planavom sia kelione, kad leksim kartu pasiaust sventojoj dviese, dabar tik susisgrizbo atseit kad ateinancia savaite pas ja is londono drauges gryzta, ziema jai reiks i londona vaziuot kazkokius reikalus tvarkyt, reik atseit taupytis. negaliu patiket. as jai tiek padejau, visa si menesi su puske isdabojom dukterecia, paaukojau  savo taip ilgai lauktu atostogu laika. paskutinis bus laselis cia man. jei ji taip mane paves, dievazi daugiau pagalbos nebesulauks.  schmoll.gif na bet meginsiu dar issireikalaut kas man priklauso.  mirksiukas.gif  mad.gif

Nu tikrai doh.gif tu jau jai labai pededi, nors neturi tos sveikatėles tokios kaip kiti. Tikrai galėtų nors tuo atsilygint unsure.gif kažkaip negražiai iš jos pusės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 19 liepos 2007 - 22:43
Nu va jei ernestulkos nebus visai mažai mūsų unsure.gif ,o taip norėtūsi kuo daugiau mamyčių pamatyt smile.gif ,o kitos ar turit ad23 kontaktus kad galėtume susitikt šventojoj aš tai ne schmoll.gif Ir kelintą valandėlę planuojam gal kokią 12 ar jum anksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokenytė: 20 liepos 2007 - 08:07
QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 20, 09:06)
Nu va jei ernestulkos nebus visai mažai mūsų  unsure.gif ,o taip norėtūsi kuo daugiau mamyčių pamatyt smile.gif ,o kitos ar turit ad23 kontaktus kad galėtume susitikt šventojoj aš tai ne schmoll.gif Ir kelintą valandėlę planuojam gal kokią 12 ar jum anksti?

Gal saulesmamyte turi?
O del susitikimo tai man aiškios tik trys dalyvės gathering.gif Kokenytė, dangireir aš. O Kaip dėl Viltės? nu ir gal Ad23 jei bus Šventojoj ax.gif kaip kitos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 20 liepos 2007 - 09:11
QUOTE(Ernestulka @ 2007 07 19, 18:54)

Na tikrai Ernestulka,kad sese labai negraziai elgiasi verysad.gif Juk tu sitiek jai padejai ir aukojai savo laika doh.gif Pabandyk su ja pasikalbeti,kad tau priklauso nuvaziuoti pailseti ir gal ji supras tave? mirksiukas.gif

O jums visoms bus labai smagu susitikime thumbup.gif Gaila,kad mums neiseina atvaziuoti verysad.gif Na gal kitais metais iseis? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 20 liepos 2007 - 10:29
Mes nusprendem,kad su autiku mums sunkoka atvaziuot,nes jei susirktume ar ka kaip namo parsirast?
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2007 07 20, 11:31)
Mes nusprendem,kad su autiku mums sunkoka atvaziuot,nes jei susirktume ar ka kaip namo parsirast?

Kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 20, 12:45)
Kaip gaila verysad.gif

bet tikiuos,kad kada vistiek susimatysim,labai to noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2007 07 20, 11:48)
bet tikiuos,kad kada vistiek susimatysim,labai to noriu wub.gif

Nu va, tai greičiausia tryse ir būsim verysad.gif
Atsakyti
Labutis,gaila tikrai,kad tik tryse,bet ka padarysi ax.gif .gal kita karta pavyks daugiau susitikti wub.gif ,taip noreciau jus visas pamatyti wub.gif .kas negalit paprasykit mum gero oro thumbup.gif .
o mes siandien,varom su kanojom plaukioti,nakti palapinese permiegosim o ryt vel plauksim.Pirma karta tai nezinau kaip seksis,o dar esu baile vandeniui blush2.gif .labai bijau,kad neapsiverstumem doh.gif .
tai turiningo savaidgalio visiems,

susitikimas "parselio rojuje",sventojoje 28d. 12h
mums tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti