Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

[quote=saulesmamyte,2007 07 16, 10:06]
Sveikutes 4u.gif

Toniukui vel negerai verysad.gif Jau nebezinau kas cia darosi? verysad.gif Jau nebezinau ar maziukas atlaikys tiek ligu? verysad.gif Kazkoks kosmaras!!!!! verysad.gif Vel visa nakti nemiegojau verysad.gif doh.gif

o kas yra? vel temperaturyte? as po savaitgaliuko irgi labai blogai vel jauciuos. doh.gif 5ieni isvaziavau i kaima nepasiemus savo vaistuku, ir jau vakar nubudau nuo bjauraus galvos svaigimo, silpnumo ir tirpimo. visa diena issikankinau ir vakare vos ne vos parciuoziau namo. siandien isgeriau jau vaistus, lyg geriau biskuti, bet i nugara isimete skausmelis kazkoks, gal kur perpute? siaubukas, kas cia su tom ligom visiems dedas, nebeisivaizduoju. verysad.gif
Atsakyti
Ernestulka uzsuk i ######
Atsakyti
Nu siaubas kažkoks jau taip atsipūtėm maniau kad Toniukas pagaliau pailsės nuo ligų unsure.gif ,o kas jam ar vėl temp ar kosulys?
Ir tu Ernestulka laikykis ir žiūrėk savęs,na ir negerai kad vaistukus pamiršai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 16, 18:07)
Nu siaubas kažkoks jau taip atsipūtėm maniau kad Toniukas pagaliau pailsės nuo ligų unsure.gif ,o kas jam ar vėl temp ar kosulys?
Ir tu Ernestulka laikykis ir žiūrėk savęs,na ir negerai kad vaistukus pamiršai 4u.gif

Toniukas labai vel koseja ir sloga kazkokia labai keista isvis nebega niekas is nosytes,o miegoti negali,nes neprakvepuoja doh.gif Kazkokia mistika ir nesuprantu kas cia darosi doh.gif Jau tikrai daugiau nebeturiu jegu doh.gif

Ernestulka tikrai nelabai gerai,kad nepasiemiai savo vaistuku,bet viskas susitvarkys ir bus gerai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano mažiui yra tokia sloga buvus nuo per ilgai lašinamų kitų lašiukų tai ploviau su humeriu dažnai ir coralgolio lašiukus arba protorgolio jie yra gaminami vaistinėse tik ne kiekvienoj ir jie muša nosytės bakterijas tokie rudi ir mum labai padėjo,nu tikėkim kad jis neįsisirgs iki tiek kad vėl į ligoninę teks grįžt unsure.gif
Atsakyti
Labutis visiems 4u.gif ,negaliu patiketi,kad vel Toniukui blogai,as tai jau neisivaizduoju ka tavo vietoje daryciau saules mamyte.Kaip as tave uzjauciu.as ir savo mazyliui nosyte plaunu su humeriu ir po to traukiu su rhinomer.gal vaikui daugiau gryno oro reikia,mum daktare visada sakydavo,kad daugiau i lauka eikit g.gif .Be galo uzjauciu ir taip noretusi padeti 4u.gif

Na o as tai po vestuviu.pora dienu pasokom pabaliavojom.Smagu kai tos vetuves ne tavo ax.gif .Buvo tikrai smagu,su visom tradicijom ir t.t.tik labai pavargom ax.gif

kaip merginos galvojat,jei 28d.susitinkam sventojoje.kas pavargs namo vaziuos,kas nuspres pasilikti pasiliks g.gif bigsmile.gif .tik gal reikia kokia konkrecia vieta susigalvoti kur visiems susitikti.kokenyte tikrai atvaziuos,vilte pasiimsim is stoties g.gif ,saules mamyte jei Toniukas nesirgs ir su autiku atvarys ,paimsim.Ernestulka vietoje bus,ad23ir trude? ax.gif g.gif jei ko nepaminejau regitruokites.

juk jau ir atsilo,tai gal pasidarom sau svente g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 07 17, 09:47)

kaip merginos galvojat,jei 28d.susitinkam sventojoje.kas pavargs namo vaziuos,kas nuspres pasilikti pasiliks g.gif  bigsmile.gif .tik gal reikia kokia konkrecia vieta susigalvoti kur visiems susitikti.kokenyte tikrai atvaziuos,vilte pasiimsim is stoties g.gif ,saules mamyte jei Toniukas nesirgs ir su autiku atvarys ,paimsim.Ernestulka vietoje bus,ad23ir trude? ax.gif  g.gif jei ko nepaminejau regitruokites.

Aš už gathering.gif assa.gif mano vyra kaip tik atostogauja,tai ir bus proga prie juros pabūt.
O Ad23 man atrodo jau dabar sėdi prie jūros
Dar šviesi spalva kažkur dingus ir kitos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 07 17, 08:47)
Labutis visiems 4u.gif ,negaliu patiketi,kad vel Toniukui blogai,as tai jau neisivaizduoju ka tavo vietoje daryciau saules mamyte.Kaip as tave uzjauciu.as ir savo mazyliui nosyte plaunu su humeriu ir po to traukiu su rhinomer.gal vaikui daugiau gryno oro reikia,mum daktare visada sakydavo,kad daugiau i lauka eikit g.gif .Be galo uzjauciu ir taip noretusi padeti 4u.gif

Na o as tai po vestuviu.pora dienu pasokom pabaliavojom.Smagu kai tos vetuves ne tavo ax.gif .Buvo tikrai smagu,su visom tradicijom ir t.t.tik labai pavargom ax.gif

kaip merginos galvojat,jei 28d.susitinkam sventojoje.kas pavargs namo vaziuos,kas nuspres pasilikti pasiliks g.gif  bigsmile.gif .tik gal reikia kokia konkrecia vieta susigalvoti kur visiems susitikti.kokenyte tikrai atvaziuos,vilte pasiimsim is stoties g.gif ,saules mamyte jei Toniukas nesirgs ir su autiku atvarys ,paimsim.Ernestulka vietoje bus,ad23ir trude? ax.gif  g.gif jei ko nepaminejau regitruokites.

oi kaip tikiuos kad ir man pavyks prie jusu prisijungt. thumbup.gif taip noreciau jus pamatyt. wub.gif ypac vilte, nes visos trys su saules mamyte is seniau bendraujam kitame dar forumeli. clap.gif wub.gif wub.gif tikiuos pavyks. jus susitarkit tikslia dienyte kada atvyksit i sventaja visos, tuomet ir as su sese pasiderinsiu. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jau karstis,tai nerealus blink.gif

dangire man su Toniuku niekaip neiseitu atvaziuoti su autobusu,nes jis labai judrus ir tiek valandu neistvers keliones doh.gif Mes vaziuodami autobusu abudu isprotetume blink.gif doh.gif Jis manes visai neklauso.Rekia ir reikalaujo to ko jis nori doh.gif O taip noreciau susitikti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 07 18, 11:57)
Sveikutes 4u.gif

Jau karstis,tai nerealus blink.gif

dangire man su Toniuku niekaip neiseitu atvaziuoti su autobusu,nes jis labai judrus ir tiek valandu neistvers keliones doh.gif Mes vaziuodami autobusu abudu isprotetume blink.gif  doh.gif Jis manes visai neklauso.Rekia ir reikalaujo to ko jis nori doh.gif O taip noreciau susitikti wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip suprantu tave. Manoji dar nevaikšto, mažytė, bet jau judrumas, ilgaiant rankų nepalaikysi, jei jau ko neduodi tai tragedija, bet aš stengiuosi atsilaikyti unsure.gif Žiūrėsim ar ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena preis kelias dienas suzinojau kad mano sunelis serga dauno liga, tai pirmas, lauktas, mylimas musu sunelis. gal zinote kaip susitaikyti kad musu vaikutis serga tokia liga? siuo metu skausmas atrodo nepakeliamas, ir galvojimas kodel tai atsitiko musu vaikeliu.
Atsakyti
QUOTE(ausra123 @ 2007 07 18, 20:48)
laba diena preis kelias dienas suzinojau kad mano sunelis serga dauno liga, tai pirmas,  lauktas, mylimas musu sunelis. gal zinote kaip susitaikyti kad musu vaikutis serga tokia liga? siuo metu skausmas atrodo nepakeliamas, ir galvojimas kodel tai atsitiko musu vaikeliu.

Sveikute 4u.gif tas susitaikymas tikrai iskarto neateis,bet begant laikui tikrai susitaikisit su tuo,kad jusu vaikutis kitoks,jis ipatingas,jis ismokys jus ziuret i pasauli visiskai kitaip nei pries tai ji matet.Suprantu,kad jums dabar nelengvas metas,kad kyla daug klausimu,kodel mums,kodel?Bet saules vaikuciai tikrai kazkuo ipatingi wub.gif wub.gif wub.gif
Mes siandien buvom Santariskese pasitikrinti sirdutes,na prie visu sirdutes bedeliu prirase dar viena PAV nesandarumas verysad.gif ,bet sake bukle stabili nera nei blogiau,nei geriau g.gif organizmas kolkas susitvarko.Labai pavarge gryzom,tai eisim jau i lovyte ax.gif
Atsakyti