QUOTE(Rasucci @ 2009 04 19, 16:33)
Tai va man baige kardiologe tyrimus visus. EFT nieko blogo neparode, bet Holterio rezultatai parode daznus sirdies ritmo sutrikimus, ir gydytoja man liepe pagerti magnio, kalio bei dave receptuka vaistams Procoloran, kai padideja pulsas pagerti.
Nuejau i vaistine jus nera, sako kazkaip ju galiojimas baiginejasi ant dienu. Galutine diagnoze buvo prolapsas ir trachikardija, ir ir dar skydliaukes echo pasidaryt teks, bet hormonai skydliaukes tvarkoje (darem tyrima).
Bet visa ko ji kardiologe pasake kad jie kompensuojami, ir tureciau issimti knygele, bte seimos gydytoja pareiske kad man nepriklauso
na ir nezinau kas teisus, be visa ko kardiologe man parase kitu vaistuku pavadinima and atsakymo gydytojai, jei man pirmnieji netiktu, ir atseit jie brangsesni, bet tas pats procoloran apie 200 kainuoja. Tai nieko nesuprantu ar as tu vaistu is vis gausiu kadanors?
Ir kaip zinot kada tau priklauso kazkokie kompensuojami vaistai?
Nuejau i vaistine jus nera, sako kazkaip ju galiojimas baiginejasi ant dienu. Galutine diagnoze buvo prolapsas ir trachikardija, ir ir dar skydliaukes echo pasidaryt teks, bet hormonai skydliaukes tvarkoje (darem tyrima).
Bet visa ko ji kardiologe pasake kad jie kompensuojami, ir tureciau issimti knygele, bte seimos gydytoja pareiske kad man nepriklauso

Ir kaip zinot kada tau priklauso kazkokie kompensuojami vaistai?

na net susinepatoginau...
kokį EFT darė? per nosį ar per kirkšnį?
Procoralaną reikia gerti pastoviai, o ne tik tada kai padažnėja pulsas, kitaip jis arba neveik, arba bus nepakankamai efektyvus.
Dėl kompensacijos tiksliai dabar atsakyti negaliu.. bent pernai tai jis tikrai nebuvo kompensuojamas niekam, gal šiais metais jau ir pasikeitė tvarka.
šiaip yra kompensuojamų vaistų žinynai, kurie išleidžiami kiekvienais metais nauji, juose surašyta kokie vaistai ir prie kokių ligų (pagal ligos šifrą) ir kiek procentų kompensuojami. Beje, tie žinynai yra daugelyje knygynų - galima nuėjus pasiskaitinėt