Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 3

QUOTE(lucja @ 2007 07 06, 12:26)
tiesiog nuostabu thumb_yello.gif

drinks_cheers.gif labai labai grazu
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2007 07 06, 12:01)
o mes stai tokius wakar westuwinius nagelius padarem gal kam patiks wink.gif

user posted image

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
smagu kad patiko, swarbiausia nuotaka laiminga su tokiais nagiukais isejo drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
as irgi laiminga iseiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 07 06, 10:21)
Labai grazu 4u.gif

Man grazu, labai paprasta ir miela drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=natie,2007 07 06, 13:01]

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2007 07 06, 13:34)
smagu kad patiko, swarbiausia nuotaka laiminga su tokiais nagiukais isejo  drinks_cheers.gif  wub.gif

o kur cia padare ir uz kokia kaina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 07 08, 17:41)
o kur cia padare ir uz kokia kaina?  mirksiukas.gif

cia mano darbukas blush2.gif o kainyte butent tokio warianto 90lituku, nes prancuziskas su baltu geliu i vidu darytas o ne lakuotas 4u.gif

imetu sawo nuorodele su darbais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natie: 08 liepos 2007 - 17:58
QUOTE(natie @ 2007 07 06, 12:01)

user posted image

man labai grazu. as mastau apie panasu thumbup.gif
Atsakyti
Vakar buvau "Linijoj" pas Brigita,tai labai graziai nagucius padare-prancuziska ir su dvi gelytes ispaise ant vieno pirsto - likau tikrai patenkinta darbu thumbup.gif ir kainos nedideles...papildymas gelio ir ispaisymas -40 litu ax.gif
Atsakyti
[quote=pantera83,2007 07 03, 21:14]
[quote=zirzekle,2007 07 03, 18:23]
na perskaiciau tavo zinute ir susimasciau...o tai gal tavo labai ilgi buvo, kad nepatogu ar kaip? as ir planuoju prisiauginti, bet beveik pacius trumpiausius, nemegstu ilgu. as pries 2 dienas zadu augintis, tai gal priprasiu.

as tai auginsiuosi pries savaite ax.gif nors is tikruju dar galvoju, ar prisiauginti, ar prisiklijuoti tipsus g.gif nes priauginimas labai sugadina naga doh.gif
[/qu

del sugadinimo, tai kiekvienai skirtingai, bet man tai ziauriai sugadino.. bet pati as kalta.. pas mane mano naturalus naags tvirtas buvo ir uzaugdavo grazus nagai.. bet sugalvojau prisiaugint, kai tingejau augint.. ir va... db jau 3 men vaikstau is vis be nagu.. unsure.gif uzdejo geli, pradejo skilinet jis ten viduj.. ir po sav gal nuejau nusiimt, tai pats konkreciai atsoko.. galvojau gal medziagas blogas naudoja, nu bet kad ne lyg tai.. sudejo akrila nemokama, bet ir tas nelaike.. tai taip ir nesupratau.. nu maciau panos kitos kur pas ja dares, tai normaliai ten viskas.. tai kazkokia manikiuriste poto pasake, kad buna taip kai pats organizmas atmeta naga uzdeta.. o priklijuoti lb nenaturaliai atrodo, nes amno pats nagas maziukas.. o dirbtiniai dazniausia dideli buna.. sunku atitaikyt. tai va kokia problema turiu.. unsure.gif
Atsakyti

[
del sugadinimo, tai kiekvienai skirtingai, bet man tai ziauriai sugadino.. bet pati as kalta.. pas mane mano naturalus naags tvirtas buvo ir uzaugdavo grazus nagai.. bet sugalvojau prisiaugint, kai tingejau augint.. ir va... db jau 3 men vaikstau is vis be nagu.. unsure.gif uzdejo geli, pradejo skilinet jis ten viduj.. ir po sav gal nuejau nusiimt, tai pats konkreciai atsoko.. galvojau gal medziagas blogas naudoja, nu bet kad ne lyg tai.. sudejo akrila nemokama, bet ir tas nelaike.. tai taip ir nesupratau.. nu maciau panos kitos kur pas ja dares, tai normaliai ten viskas.. tai kazkokia manikiuriste poto pasake, kad buna taip kai pats organizmas atmeta naga uzdeta.. o priklijuoti lb nenaturaliai atrodo, nes amno pats nagas maziukas.. o dirbtiniai dazniausia dideli buna.. sunku atitaikyt. tai va kokia problema turiu.. unsure.gif
[/quote]

ko tik nebuna pasirodo, o apie toki varianta net nebuvau pagalvojusi, kad organizmas gali atmesti g.gif geli ar akrila
Atsakyti