QUOTE(gala @ 2007 06 29, 17:45)
gal kas zino kur vilniuje dirbama su porcelianiniais nagais?labai reikia,nes savaitgali varau i vestuves,o manieji jau tikrai nekaip atrodo.
QUOTE(Zana4 @ 2007 07 01, 22:16)
iš tiesų tai aš apie tą manikiūristę daug buvau gero girdėjau ir užsirašiau mėnesiui likus iki vestuvių, o atėjus sako: žinot, kaip laiko neturiu, dar viena klientė laukia prieš jus....
QUOTE(Dija24 @ 2007 06 30, 20:03)
Sveikutes
As niekaip neapsisprendziu kokios formo nagucius man vestuvems pasidaryti
Nesioju ir bukus ir smailius. Niekaip neapsisprendziu kaip pasidaryti per vestuves... o kokia bus jusu forma?
sveika ir as tokia dilema sprendziu, bet manau bus kaip ir visada buki
QUOTE(rutadobke @ 2007 07 02, 20:34)
QUOTE(pantera83 @ 2007 07 02, 20:48)
nu man irgi labiau buki atrodo geriau, nes smaili, jei dar toki kaip daba madoj katiniski tai man per vulgaru vestuvems... o pati as darausi apvalius, pagal naturalia forma, kaip tas baltas menuliukas apacioj nago, tai optimalus sprendimas
QUOTE(Saleen @ 2007 07 02, 21:53)
nu man irgi labiau buki atrodo geriau, nes smaili, jei dar toki kaip daba madoj katiniski tai man per vulgaru vestuvems... o pati as darausi apvalius, pagal naturalia forma, kaip tas baltas menuliukas apacioj nago, tai optimalus sprendimas 
Jei vestuves planuociau is naujo, niekada nebeprisiauginciau nagu
, baisu, jautiesi kaip su grebliais, o ir jauciasi, kad ne tavo.
Lai neisizeidzia mylincios priaugintus.
Man tikrai nepatiko, dar bandziu po vestuviu prie ju priprasti, tai ne man
, dabar turiu savo ilgus, grazius, man su savais kur kas patogiau, maloniau. 
Papildyta:
Beje, mano nuomone, vestuvems, pats graziausias ir elegantiskiausias - prancuziskas, nieko tinkamesnio tokiai dienai negali buti.
Papildyta:
Beje, mano nuomone, vestuvems, pats graziausias ir elegantiskiausias - prancuziskas, nieko tinkamesnio tokiai dienai negali buti.
QUOTE(Estrea @ 2007 07 03, 16:15)
Jei vestuves planuociau is naujo, niekada nebeprisiauginciau nagu
, baisu, jautiesi kaip su grebliais, o ir jauciasi, kad ne tavo.
Lai neisizeidzia mylincios priaugintus.
Man tikrai nepatiko, dar bandziu po vestuviu prie ju priprasti, tai ne man
, dabar turiu savo ilgus, grazius, man su savais kur kas patogiau, maloniau. 
Papildyta:

Papildyta:
na perskaiciau tavo zinute ir susimasciau...o tai gal tavo labai ilgi buvo, kad nepatogu ar kaip? as ir planuoju prisiauginti, bet beveik pacius trumpiausius, nemegstu ilgu. as pries 2 dienas zadu augintis, tai gal priprasiu. o ka tu darei, nusiemei po vestuviu tuos nagus ar kaip?
QUOTE(zirzekle @ 2007 07 03, 18:23)
na perskaiciau tavo zinute ir susimasciau...o tai gal tavo labai ilgi buvo, kad nepatogu ar kaip? as ir planuoju prisiauginti, bet beveik pacius trumpiausius, nemegstu ilgu. as pries 2 dienas zadu augintis, tai gal priprasiu. o ka tu darei, nusiemei po vestuviu tuos nagus ar kaip?
jei geliu priaugina, imanoma juos nuimti paskui?
as naujoke toj srity 
Galima zinoma nuimt, bet siaip patarciau pasiaugint, pakol tavo nagas normaliai ataugs, nes paskui jei is karto nuimsi tai tavo naguciai bus labai silpni...
Na nezinau man tai netrukde ne kiek, gal tau is kart labai ilgus paliko??
QUOTE(zirzekle @ 2007 07 03, 18:23)
jei geliu priaugina, imanoma juos nuimti paskui?
as naujoke toj srity 
Na kam prisiauginti trumpus, cia nematau prasmes, zinoma ilgesnius priaugino, trumpus ir pati turejau tada.
[quote=zirzekle,2007 07 03, 18:23]
na perskaiciau tavo zinute ir susimasciau...o tai gal tavo labai ilgi buvo, kad nepatogu ar kaip? as ir planuoju prisiauginti, bet beveik pacius trumpiausius, nemegstu ilgu. as pries 2 dienas zadu augintis, tai gal priprasiu.
as tai auginsiuosi pries savaite
nors is tikruju dar galvoju, ar prisiauginti, ar prisiklijuoti tipsus
nes priauginimas labai sugadina naga
na perskaiciau tavo zinute ir susimasciau...o tai gal tavo labai ilgi buvo, kad nepatogu ar kaip? as ir planuoju prisiauginti, bet beveik pacius trumpiausius, nemegstu ilgu. as pries 2 dienas zadu augintis, tai gal priprasiu.
as tai auginsiuosi pries savaite