Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 3

QUOTE(Arfeja @ 2007 12 03, 21:07)
Cia irgi graziai  4u.gif

Kaip grazu wub.gif O jeigu suknele kukli tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2007 12 04, 15:20)
Kaip grazu  wub.gif O jeigu suknele kukli tai isvis  thumbup.gif

Gal prie mano tiktu smile.gif blush2.gif
Tik vat nzn ar mano manikiurininke padarytu toki ...
Atsakyti
Man tokio stiliaus tai beveik visi patinka wub.gif smile.gif
Atsakyti
grazu
Atsakyti
Kazkada esu rodziusi, bet cia daug nauju busimu nuotaku, tai pasigrisiu dar.
Cia mano vestuvinis grozis
user posted image

Cia priauginti geliu. Tuo metu jau ilgai buvau nesiojusi priaugintus nagus, pries vestuves man juos pakeite i naujus, paliko ilgesnius ir nulakavo super thumbup.gif Bet uztat kiek ilgai ta daile dare - nugara paskaudo, tik va rezultatas vertas to. Po to dar 2 savaite pravaiksciojau buvo gaila nuvalyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 12 16, 02:07)
user posted image

Cia priauginti geliu. Tuo metu jau ilgai buvau nesiojusi priaugintus nagus, pries vestuves man juos pakeite i naujus, paliko ilgesnius ir nulakavo super thumbup.gif  Bet uztat kiek ilgai ta daile dare - nugara paskaudo, tik va rezultatas vertas to. Po to dar 2 savaite pravaiksciojau buvo gaila nuvalyti  blush2.gif

Graziai atrdo, bet man biski per ilgi 4u.gif
Atsakyti
labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 12 16, 03:07)
user posted image

Cia priauginti geliu. Tuo metu jau ilgai buvau nesiojusi priaugintus nagus, pries vestuves man juos pakeite i naujus, paliko ilgesnius ir nulakavo super thumbup.gif  Bet uztat kiek ilgai ta daile dare - nugara paskaudo, tik va rezultatas vertas to. Po to dar 2 savaite pravaiksciojau buvo gaila nuvalyti  blush2.gif

As tokius naturalius uzsiauginu smile.gif Daile thumbup.gif
Atsakyti
na nezinau, bet visiskai paprastas prancuziskas, be jokiu gelyciu, ar kokio ornamento, kad ir mazuliuko.... schmoll.gif schmoll.gif doh.gif per daug paprastai atrodo!!! mano nuomone turi but gelyte, karoliukas ar kazkas panasaus, tada bus grazu!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 12 21, 23:36)
As tokius naturalius uzsiauginu  smile.gif Daile  thumbup.gif

Siuo metu as tokius irgi savo naturalius turiu, bet kaip visada jeigu augini neauga, luzta,o dabar visai neauginau ir uzaugo ogo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 12 16, 03:07)
user posted image

Labai , labai labai graziai thumbup.gif thumbup.gif matyt realiai dar graziau atrodytu , pati tai dar neisivaizduoju kokios dailes noreciau , o nagus irgi priauginti eisiu pries vestuves , turejau bet dbr dirbu toki darba kad neisilaiko pas mane jie ilgai ilgi taj dbr auginsiuos tik pries vestuveles mirksiukas.gif
Atsakyti
mano manikiuriste grieztai pries vestuviniuose manikiuruose naudojamos juodos spalvos... jos visai ta diena nereikia, manikiuras turi buti vien tik baltos spalvos ir visai nesvarbu kokie bus ornamentai, viskas bus grazu, kad tik juodos spalvos nebutu...
bet cia tik mano nuomone, neisizeiskit ax.gif
Atsakyti