Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 3

O aš nemėgstu nagų dailės - kažkokie paveikslai ant kiekvieno piršto doh.gif atrodo, kad iš rankų tortą padaro doh.gif pati rinksiuos švelnią šviesią spalvytę arba prancūzišką. ir būtinai natūralius pasiauginsiu:ax:
Papildyta:
QUOTE(tikurila @ 2007 11 10, 15:34)
Mano toks buvo, esu labai nepatenkinta  schmoll.gif  geriau butu be to piesinuko  doh.gif
user posted image

dailės neperkrauta, tai šauniai atrodo thumbup.gif taip kukliai, gražiai. ilgis liux
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2008 02 04, 14:31)
O aš nemėgstu nagų dailės - kažkokie paveikslai ant kiekvieno piršto doh.gif  atrodo, kad iš rankų tortą padaro doh.gif  pati rinksiuos švelnią šviesią spalvytę arba prancūzišką. ir būtinai natūralius pasiauginsiu:ax:
Papildyta:
dailės neperkrauta, tai šauniai atrodo thumbup.gif  taip kukliai, gražiai. ilgis liux

Visiškai pritariu. Nesidėsiu dirbtinių, geriau šiek tiek pasiauginsiu savuosius ir paprašysiu, kad kokia nors švelnia spalva nulakuotų. Nemėgstu "lopetų", krautų perkrautų visokiais blizgučiais, gėlytėm ir pan. Aišku, skonio reikalas tas manikiūras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 02 04, 15:42)
Visiškai pritariu. Nesidėsiu dirbtinių, geriau šiek tiek pasiauginsiu savuosius ir paprašysiu, kad kokia nors švelnia spalva nulakuotų. Nemėgstu "lopetų", krautų perkrautų visokiais blizgučiais, gėlytėm ir pan. Aišku, skonio reikalas tas manikiūras  mirksiukas.gif

Man irgi priauginti nagai nelabai, bet butent, kai jie yra labai ilgi. Taciau galima priaugint ir nelabai ilgus padaryt, tada naturaliai atrodo. Nes koks priaugintu nagu pliusas - lakas labai gerai laikosi nail.gif , o ant savo nagu, keleta kartu rankas isplovei ir... O pvz., kai pas mus bus dvi dienos vestuves ir manikiura planuju penktadieni daryt (nes sestedieni bijau visko nepset), tai noretusi, kad iki sekmadienio manikiuras laikytusi. nail.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnele007: 04 vasario 2008 - 15:50
Prieš kiek laiko tarėtės su manikiūrininke dėl vestuvinio manikiūro?
Atsakyti
merginos, rekomenduokit patikima manikiuriste kaune, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija25 @ 2008 02 17, 20:57)
merginos, rekomenduokit patikima manikiuriste kaune, aciu  4u.gif

Gabija25 4u.gif
Rekomenduoju manikiurininke Vita ji dirba Kaune nagu salone "Ampela" lyg tais ju puslapis (www. ampela.lt).Gali pasidairyt mirksiukas.gif
Tikrai labai gera meistre thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimondukas: 17 vasario 2008 - 20:43
QUOTE(Gabija25 @ 2008 02 02, 14:22)
mano manikiuriste grieztai pries vestuviniuose manikiuruose naudojamos juodos spalvos... jos visai ta diena nereikia, manikiuras turi buti vien tik baltos spalvos ir visai nesvarbu kokie bus ornamentai, viskas bus grazu, kad tik juodos spalvos nebutu...
bet cia tik mano nuomone, neisizeiskit  ax.gif

As nelabai suprantu, kaip profesionalas gali atsisakyti daryti tai, ko jo praso klientas. As ir kazkur buvau girdejus apie kirpeja, kuri nefiliruoja plauku, atseit jos isitikinimu, labai gadina plauka. Tai tu gali ispet klienta, bet jei jis nori... O man ant manikiuro tai pvz. grazu biski juodos dailes su balta. Tik jau ko negaliu pakest - tai gelyciu ant nagu, ir aisku ne 3 cm nagai smile.gif, nes atrodo juokingai smile.gif
Atsakyti
Keletas ideju! Gal kam patiks 4u.gif
Atsakyti
ir dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niina: 18 vasario 2008 - 17:17
thumbup.gif man graziausia, kai buna savi, o ne dirbtiniai.
Atsakyti
aciu Tau Raimonduke uz rekomendacijas, bandysiu ieskot, jei nepavyks - kreipsiuos i Tave ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galit rekomenduot manikiūrininke Vilniuje?
Atsakyti