Įkraunama...
Įkraunama...

firmos balius per nakti

QUOTE(saules @ 2007 06 21, 11:01)
as tai tikrai nepergyvenciau, kad jis isvaziuoja. Nusiraminkit ir eikit miegoti smile.gif su mintim, kad jam smagu. Parvaziuos namo ryte, pailsejes, issilges, o tada jau manau ir Jus busit laiminga smile.gif

na nepatinka man taip... juk galima kartais ir i mano norus atsizvelgti?.. tuo labiau, kad MB tikrai nera man po padu, ir dazniausiai ne mano, o jo norai yra auksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 08:45)
O gal jis tikrai nieko tame blogo nematytų, a? Kodėl mes galvojame, kad neleistų, jei niekad ir neklausėme, ar leistų?

Man vyras leidžia nakvoti pas mano draugą. Manau, tai daug didesnė rizika nei tūsas su kolegomis. Man baisiau būtų, kad jis kokiam ežere priburbuliuos ar grįžtant naktį namo kas atsitiks.
Papildyta:

Tiesa, kodėl toks įspūdis. Jei jau skaičiuojama ir išsiskaičiuojama, kas prie tos Brangenybės sėdės, anokia čia Laimė iš tos Brangenybės, jei nesinori su juo būti.

Nezinau, ka ti matytu, ko nematytu, jei apie mane tai dar nebuvo, kad neleisciau, ir kad manes kur nors neisleitu, ir visur kartu tikrai nevarinejam, as turiu savo uzsiemimu ir darbu, jis savo, o Brangenybe priziureta abieju, be to ji jau nemaza, o ir Jai jau yra noras pabut be tevu wub.gif Bet viskam manau reikia saiko, o gyvenant seimoje atsizvelgti ir i kito norus, ar galimybes.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2007 06 21, 11:02)
Dažniausiai vis dėlto tik vyras laksto po baliukus ir po iškylas  tourist5.gif  , o žmona sėdi namie. Ir mes kalbame apie jo laisvę, apie jo norus....o kaip žmona. Kodėl ji turi sėdėti viena namie ir nuobodžiauti, nes dažniausiai ji niekur neišeina. Ir ne duok dieve ji grįžtų iš baliuko paryčiais ir girta , moterys juk negali taip elgtis, jos turi namų židinį saugoti  blink.gif  Ir vaikus auginti... ir džiaugtis, kad vyras puikiai leidžia laiką  bigsmile.gif
Dažniausiai vyrai savo žmonų neišleidžia vienų baliavot, tik savo laisvę pripažįsta gun_bandana.gif

vat toks ir yra mano poziuris... kodel tik MB norai? o kur sioje vietoje esu as?..
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 06 21, 09:01)
Parvaziuos namo ryte, pailsejes, issilges, o tada jau manau ir Jus busit laiminga smile.gif

Ir abu bus patenkinti. Vyras bus laimingas nes jam leido ir daugiau dėmesio skirs žmonai vietoj to, kad niurzgėtų, jog turėjo grįžti. Dviguba nauda. Sinergija praktiškai.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2007 06 21, 10:02)
Dažniausiai vyrai savo žmonų neišleidžia vienų baliavot, tik savo laisvę pripažįsta gun_bandana.gif

Kokį išsirinkote, tokį ir turite. Jei nepatinka - gyvenkit viena.

QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 10:03)
na nepatinka man taip... juk galima kartais ir i mano norus atsizvelgti?.. tuo labiau, kad MB tikrai nera man po padu, ir dazniausiai ne mano, o jo norai yra auksciau smile.gif

Labai nemėgstu ekskursijų į asmeninę praeitį, bet jūs užknisot. Manęs žmona neišleido į klasiokų susitikimą, buvom neseniai vedę. Sakė - arba kartu arba ne. Nevažavau. Dabar suprantu, kad reikėjo spjaut į veidą ir važiuot. Nenorėkit, kad jūsų vyras padarytų ką man reikėjo, arba tokias išvadas, kokias aš galų gale padariau.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 11:06)
Ir abu bus patenkinti. Vyras bus laimingas nes jam leido ir daugiau dėmesio skirs žmonai vietoj to, kad niurzgėtų, jog turėjo grįžti. Dviguba nauda. Sinergija praktiškai.

jam - taip, nauda, tik vat man is to naudos jokios smile.gif apsimetineti, kad kaip gerai, kad jis nakti namuose nenakvojo? turiu viena problema - nemoku apsimetineti ir meluoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 06 21, 11:07)
Kokį išsirinkote, tokį ir turite. Jei nepatinka - gyvenkit viena.
Labai nemėgstu ekskursijų į asmeninę praeitį, bet jūs užknisot. Manęs žmona neišleido į klasiokų susitikimą, buvom neseniai vedę. Sakė - arba kartu arba ne. Nevažavau. Dabar suprantu, kad reikėjo spjaut į veidą ir važiuot. Nenorėkit, kad jūsų vyras padarytų ką man reikėjo, arba tokias išvadas, kokias aš galų gale padariau.

viena pastabele: as nesakau is viso nevaziuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2007 06 21, 09:02)
Dažniausiai vis dėlto tik vyras laksto po baliukus ir po iškylas  tourist5.gif  , o žmona sėdi namie. Ir mes kalbame apie jo laisvę, apie jo norus....o kaip žmona. Kodėl ji turi sėdėti viena namie ir nuobodžiauti, nes dažniausiai ji niekur neišeina. Ir ne duok dieve ji grįžtų iš baliuko paryčiais ir girta , moterys juk negali taip elgtis, jos turi namų židinį saugoti  blink.gif  Ir vaikus auginti... ir džiaugtis, kad vyras puikiai leidžia laiką  bigsmile.gif

Tai ko sėdit namie?
Ir ką reiškia neišleidžia? Kaip tai realiai atrodo? Užrakina duris ir raktą liepia suvalgyti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 21, 10:02)

Bet ne apie tai eina kalba.

Aš nelabai suprantu, apie ką kalbi tu. Nu žinau, kad yra dvasiniai klodai. Tu stovėdama eilėj Maximoj, moteriai, kuri su dviem cypiančiais vaikais, paaiškink, kad gali nepirkti to kremo, kuris pas ją vežimėlyje guli, šalia pampersų, kad žinote: niekas taip neišlygina raukšlių, kaip gera knyga... Dar desertui gali drėbtelt, kad siela svarbiausia...

Kažkaip pastaruoju metu, žiūriu, kad daugelis supranta vyrų pareigas, kaip būtinybę ir privalomai. O moterys bando išsukti savo uodegas nuo tų pačių pareigų, arba paverčia tai tokia didele auka, kad tik gailėtis jų belieka.
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 09:09)
jam - taip, nauda, tik vat man is to naudos jokios smile.gif apsimetineti, kad kaip gerai, kad jis nakti namuose nenakvojo? turiu viena problema - nemoku apsimetineti ir meluoti smile.gif

Kodėl iš karto apsimetinėti ir akcentuotis į tą vieną naktį. Jei vyras grįš patenkintas, mylės labiau ir dėmesio daugiau skirs. Investicija, brangioji, investicija.
Atsakyti
Dažnai tenka lankytis vakarėliuose, tai reikalauja profesija. Vyras irgi, nors jo vakarėliai būna retai, į kai kuriuos, kai turiu galimybę, einam karu. Niekada nebuvo taip, kad bandytų manimi atsikratyti, galvoti įvairius pretekstus. Kaip tik kartais nenori be manęs į juos eiti.

O dėl vakarėliu į juos reikėtų nueiti, nes žmogus praleidžia darbe daug laiko. Tai savos rūšies „cementovke“, asmuo gali atsiverti iš kitos pusės, jį gali pastebėti viršininkai, tai padeda karjeros augimui.

Jei vyras nenori jus vestis tai skambutis, kad reikia savimi susiprūpinti.

Jei nori būti neištikimas, tam nereikia vakarėlių. Kiaulytė visur purvo suras.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 21, 11:11)
Dažnai tenka lankytis vakarėliuose, tai reikalauja profesija. Vyras irgi, nors jo vakarėliai būna retai, į kai kuriuos, kai turiu galimybę, einam karu. Niekada nebuvo taip, kad bandytų manimi atsikratyti, galvoti įvairius pretekstus. Kaip tik kartais nenori be manęs į juos eiti.

O dėl vakarėliu į juos reikėtų nueiti, nes žmogus praleidžia darbe daug laiko. Tai savos rūšies „cementovke“, asmuo gali atsiverti iš kitos pusės, jį gali pastebėti viršininkai, tai padeda karjeros augimui.

Jei vyras nenori jus vestis tai skambutis, kad reikia savimi susiprūpinti.

Jei nori būti neištikimas, tam nereikia vakarėlių. Kiaulytė visur purvo suras.

ne tai kad nenori vestis... zinau, kad jeigu galetu, tikrai vestusi... bet isivaizduokit situacija: jis vienas darbe pareiskia, kad be manes nevaziuos smile.gif na ir kaip tai atrodys? ir i mane darbe kreivai paziuretu, jeigu as pasakyciau, kad i darbo baliuka ateisiu tik su savo antraja puse, kai visi kiti bus be antruju pusiu? rupinkis savimi nesirupinusi, cia juk ne tame esme, kad nenori vestis...o nemanot, kad baliukas per nakti su alkoholiu ir bendra nakvyne tiesiog pagerina salygas neistikimybei? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mano_angeliukas: 21 birželio 2007 - 09:14
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 11:10)
Tai ko sėdit namie?
Ir ką reiškia neišleidžia? Kaip tai realiai atrodo? Užrakina duris ir raktą liepia suvalgyti?

Balsu juokitis pradejau smile.gif
Atsakyti