Įkraunama...
Įkraunama...

firmos balius per nakti

QUOTE(inga. @ 2007 06 21, 10:29)
Kodėl mes kalbame tik apie vyro norus, kodėl jos norai nepripažįstami? Jei ji nori, kad vyras grįžtų nakvoti namo, tai kodėl į tai neatsižvelgiama?

Aš pavyzdžiui šį savaitgalį varau prie ežero su savo kolektyvu ir varau ten su savo vyru, nes neįsivaizduoju, kaip ten varyčiau viena, linksminčiausi, gerai leisčiau laiką , o vyras vienas namie su vaikais sėdėtų, o paskui dar apšaukčiau, koks jis egoistas, nenori, kad be jo linksminčiausi.  Man atrodo, kad tokiu atveju aš egoistiškai elgčiausi  g.gif

matyt as tiesiog negaliu tureti jokiu noru, nes vyro norai taigi aukstesni uz moters smile.gif biggrin.gif
gerai, jeigu kolektyvas priima ir tavo antra puse smile.gif o kas jeigu kolektyve vyrauja nuostata balius tik su kolegomis ir be jokiu antruju pusiu? juk daznai taip buna smile.gif tai kas tada? vat kompromiso as ir ieskau smile.gif tik mano antroji puse jo nepripazista smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mano_angeliukas: 21 birželio 2007 - 08:51
QUOTE(suntea @ 2007 06 21, 08:47)
Visi vargsta. Žinote, tas sunkus vargšų gyvenimas. Vieną dieną deginausi pamary, tai susidarė įspūdis, kad daugelis moterų vargsta su nagais ir plaukais, baltu gymiu ir celiulitu, kol jų vyrai, tiesiog gyvuliai, vėsinasi savo naftos platformose Norgėj ar daugiaaukščių statybose Londone...

reiškiu pagarbą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 08:49)
gerai, jeigu kolektyvas priima ir tavo antra puse smile.gif o kas jeigu kolektyve vyrauja nuostata balius tik su kolegomis ir be jokiu antruju pusiu? juk daznai taip buna smile.gif tai kas tada? vat kompromiso as ir ieskau smile.gif tik mano antroji puse jo nepripazista smile.gif

visgi, kas tau bus geriau nuo to, kad jis vidurnakty po visų balių ir išgertuvių grįš namo?
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 10:50)
reiškiu pagarbą  4u.gif
Papildyta:

visgi, kas tau bus geriau nuo to, kad jis vidurnakty po visų balių ir išgertuvių grįš namo?

ramiai uzmigsiu smile.gif
o kas jam gero bus, jeigu jis ten nueis miegoti ir ryte trenksis namo? suprasciau, jeigu ryte butu dar kazkokiu pramogu smile.gif o dabar - visi atsikelia ir issiskirsto smile.gif as nesuprantu, koks tikslas tokiu atveju likti nakvoti ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 10:48)
Pasikartosiu: o kodėl mes nepuoselėjame noro, kad kitam būtų gera. Lyg ir krikščioniškoje šalyje gyvename, kur labai svarbi artimo meilė. Įtariu, kad ir vaikus tos, kurios čia taip aiškinate, kad vyras negali vienas linksmintis, pakrikštijote. Tai kur visa tai?

As tai nekrikstijus smile.gif nes vyras neleidzia. Bet cia ne apie tai. Tiesiog matau kiek klaidu pati esu padarius. Ir taip norisi kad merginos nedarytu tokiu. Gal turbut tai ateina su amzium. O del puoselejimo, tai tik is savos patirties sakau. Puoselejau, kad kitam butu gera, kad visiems aplinkui butu gera, o dabar perdegiau. Tai vat reikia visur saika turet. Reikia noret kad kitas butu laimingas, ir nepamirsti saves. Ir kad kitas taip pat mastytu. Manau tada viskas butu super.
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 06 21, 10:55)
As tai nekrikstijus smile.gif nes vyras neleidzia. Bet cia ne apie tai. Tiesiog matau kiek klaidu pati esu padarius. Ir taip norisi kad merginos nedarytu tokiu. Gal turbut tai ateina su amzium. O del puoselejimo, tai tik is savos patirties sakau. Puoselejau, kad kitam butu gera, kad visiems aplinkui butu gera, o dabar perdegiau. Tai vat reikia visur saika turet. Reikia noret kad kitas butu laimingas, ir nepamirsti saves. Ir kad kitas taip pat mastytu. Manau tada viskas butu super.

neblogas poziuris thumbup.gif
tik vat as kazkaip niekaip negavau patarimo, kaip graziai vyrui paaiskinti, kad man butu labai malonu, kad jis apie mane pagalvotu ir kartu paieskotu kompromiso...
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 09:53)
as nesuprantu, koks tikslas tokiu atveju likti nakvoti ten smile.gif

Tam, kad vakare būtų galima prisigerti.
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 10:57)
neblogas poziuris  thumbup.gif
tik vat as kazkaip niekaip negavau patarimo, kaip graziai vyrui paaiskinti, kad man butu labai malonu, kad jis apie mane pagalvotu ir kartu paieskotu kompromiso...

as tai tikrai nepergyvenciau, kad jis isvaziuoja. Nusiraminkit ir eikit miegoti smile.gif su mintim, kad jam smagu. Parvaziuos namo ryte, pailsejes, issilges, o tada jau manau ir Jus busit laiminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 21, 11:00)
Tam, kad vakare būtų galima prisigerti.

o as ir nesakau negerti smile.gif man tikrai nera sunku nuvaziuoti jo pasiimti smile.gif arba jam tikrai man atrodo nera sudetinga sugrizti su kokiu kolega, tuo labiau, kad tikrai ne visi liks nakvoti... niekas gi nesako vaziuoti su savo masina, negerti, nesilinksminti, kad vakare pats parvairuotu pas zmona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 06 21, 10:47)
Visi vargsta. Žinote, tas sunkus vargšų gyvenimas. Vieną dieną deginausi pamary, tai susidarė įspūdis, kad daugelis moterų vargsta su nagais ir plaukais, baltu gymiu ir celiulitu, kol jų vyrai, tiesiog gyvuliai, vėsinasi savo naftos platformose Norgėj ar daugiaaukščių statybose Londone...

Na Suntea, negražu, negražu. Žmogus ne vien prekinė išvaizda, dar dvasiniai klodai yra. Man 40, o celiulito neturiu ir jokių spec. pastangų, tiesiog genetika. Gymiui patamsinti yra priemonės.

Nepiktnaudžiauk saulės voniomis, odos vėžiuką gali susigriebti, geriau jau soliariumas, o dar geriau aukštos kokybės įdegio kremukai.

Iš kitos pusės, tu turi savo prioritetus, kitos savo, joms nemotais strijos, celiulitas, joms svarbiau vaiko šypsena.

Vyrai vargsta platformose, statybose... vardan ko? Kaip tik dėl tų pačių savo brangiųjų, dėl kurių žmonos negaili savo kūno grožio, ogi vaikelių. Taigi abi pusės kvit.

Bet ne apie tai eina kalba.
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 09:57)

Duodu patarimą: išgerkite migdomųjų, tada ramiai miegosis naktį. Kam vyrui pusgirčiam važiuoti namo, kai savo norą ir troškimą ramiai miegoti gali jums išpildyti maža balta tabletytė. Jei visgi be vyro jums niekaip, paprašykite, kad jis jums tų tablečių ir nupirktų... Jis ir apie jus pagalvos... Ir kompromisas šioks toks bus...
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 08:53)
ramiai uzmigsiu smile.gif
o kas jam gero bus, jeigu jis ten nueis miegoti ir ryte trenksis namo? suprasciau, jeigu ryte butu dar kazkokiu pramogu smile.gif o dabar - visi atsikelia ir issiskirsto smile.gif as nesuprantu, koks tikslas tokiu atveju likti nakvoti ten smile.gif

kas jam gero iš nakvojimo, tai tik jam žinot. tau neturėtų būti jokio skirtumo.
o dėl ramaus miego, reikia pratintis. kai užsigrūdini, jis ramus pasidaro. va neseniai rodė žmoną to mago, kur lede šaldėsi, po vandeniu gulėjo. va čia tai neramu, bet vis tiek leidžia ir sako: "aš jam neuždrausiu. jis jaučia pasitenkinimą ir tai yra svarbiausia"
Atsakyti
Dažniausiai vis dėlto tik vyras laksto po baliukus ir po iškylas tourist5.gif , o žmona sėdi namie. Ir mes kalbame apie jo laisvę, apie jo norus....o kaip žmona. Kodėl ji turi sėdėti viena namie ir nuobodžiauti, nes dažniausiai ji niekur neišeina. Ir ne duok dieve ji grįžtų iš baliuko paryčiais ir girta , moterys juk negali taip elgtis, jos turi namų židinį saugoti blink.gif Ir vaikus auginti... ir džiaugtis, kad vyras puikiai leidžia laiką bigsmile.gif
Dažniausiai vyrai savo žmonų neišleidžia vienų baliavot, tik savo laisvę pripažįsta gun_bandana.gif
Atsakyti