Įkraunama...
Įkraunama...

Revlon

laukiu nuotraukeles smile.gif jauciu reiks jusu spalva imt smile.gif
Atsakyti
as irgi labai noriu uzsisakyti sia pudra pabandymui, nes labai jau neblogi atsiliepimai. bet su spalvos issirinkimu tai kazkokia tragedija, ziurejau internete tuos atspalvius ir niekaip nesuprantu kokio man reiketu doh.gif
Atsakyti
colorstay pudra sand beige foto
http://www.part.lt/p...dfe7f2e6148.JPG

Atsakyti
Aciu labai. Na atrodo gan sviesi g.gif Pakeiciau savo uzsakyma, imsiu sita spalva ir ziuresim kas bus smile.gif
Radau internete va tokia informacija apie Colorstai ir MAC spalvu palyginima:
Revlon Colorstay with Softflex vs. MAC SFF
Ivory: NW 15 lightest of the bunch
Buff: NC20 best match for fair NCs
Sand Beige: NC20-25 with somewhat neutral undertones
Nude: NC25 with peachy undertones, definitely not for pinks or true golden
Natural Beige: NW20 tends to run pink
Medium Beige: NC27 between Sand Beige and Golden Beige
Fresh Beige: NW25 with pinky undertones
Golden Beige: NC30 with truest yellow/olive undertones
Warm Golden: NW30/NC30 with somewhat neutral undertones
True Beige: NW30 with pinky undertones (for Fresh Beige in summer)
Natural Tan: NC40/NC42 more neutral than golden caramel

Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
Aš ilgai galvoju kokia spalva imt is pradziu galvojau photo ready vanilla (nes i geltonuma man tinka) po to jau apie nude galvojau ar ji nebus daugiau i oranzine puse arba i rausva arba isvis i ruda? naudojau diorskin nude 030 bet ziema atrodo truputi per tamsi, bet vakareliams tinka, tai gal turit pasiulymu sviesiai gelsvai odai? dabar pradejau mastyt apie colorstay, neapsisprendziu, tai gal geriau pasakytumet apie colorstay spalvu pasirinkima? kokia mazdaug sand beige spalva butu? Ar bandyt parduotuvej ismegint mac ir nuspresti? dekui ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shantellute: 11 vasario 2011 - 20:33
Turiu Revlon photoready nude atspalvi ir man labai graziai atrodo butent sis atspalvis smile.gif mJis toks vidutinei odai, nera nei blyskus nei oranzinis, toks grynai nude, smelinis.Gal truputi i gelsvuma, bet nedaug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 11 vasario 2011 - 22:29
gal esate bande lupu blizgius
Atsakyti
Ieškau Revlon Colorsilk dažų plaukams, jie man patys geriausi. Gal kas žino, kur būsų galima įsigyti Vilniuje, arba ne tik ?
Atsakyti
QUOTE(baltoji @ 2011 03 04, 12:33)
Ieškau Revlon Colorsilk dažų plaukams, jie man patys geriausi. Gal kas žino, kur būsų galima įsigyti Vilniuje, arba ne tik ?

o kokioj internetinej pardej ner? unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Patarkite koki atspalvi baltaodei rinktis is revlon photo ready?Beja si pudra kokiam odos tipui tinkama,vieni sako riebiai odai,kiti jau nrml link sausos.. blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji @ 2011 03 04, 12:33)

užsakinejau per tarpninkę iš
http://www.drugstore...de-80/qxp239993
kaina buvo beveik 5dol biggrin.gif tai keturi pokai kainavo ~70lt

gal kas turėjot?

user posted image

spalva fair domina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 02 gegužės 2011 - 09:31