Įkraunama...
Įkraunama...

Revlon

QUOTE(mr nobody @ 2011 03 06, 20:35)
4u.gif Patarkite koki atspalvi baltaodei rinktis is revlon photo ready?Beja si pudra kokiam odos tipui tinkama,vieni sako riebiai odai,kiti jau nrml link sausos..  blush2.gif

Vanilla gan šviesi, tačiau į geltonumą smile.gif Visiškai visiškai baltaodei bus čiut per tamsi 4u.gif
Mano mišri odelė (T zona riebi, skruostai normalūs), netiko pudrytė, nes greit blizgesys lįsdavo ir pudra nuplaukdavo unsure.gif
Geriau ColorStay bandykite 110 Ivory, tikrai šviesi spalva.
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie Revlon Age Defying with DNA Advantage
user posted image
nu pakuote tai aisku wub.gif
pati pudryte labai lengva, tokia kasdienine, mazai maskuoja, man ji tokia nematoma, labai naturaliai atrodo, man panasi i Bourjois HM kazkuom, del laikymosi negaliu dar nieko daug pasakyt, nes tik ka tik pasidaziau, grysiu veliau su atsiliepimais apie issilaikyma 4u.gif
Atsakyti
[quote=shemsa,2011 12 16, 16:11]
o koks jusu odos tipas? smile.gif
Atsakyti
[quote=Kristi_25,2011 12 16, 18:13]
[quote=shemsa,2011 12 16, 16:11]
o koks jusu odos tipas? smile.gif
[/quote]
normali misri 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote kas prekiauja Revlon? Norėčiau kontaktų į až per ką perkate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 15, 14:16)
Merginos, gal žinote kas prekiauja Revlon? Norėčiau kontaktų į až per ką perkate 4u.gif

per tarpininkes internetu uzsisakineja arba pacios perka is uzsienio puslapiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 01 15, 15:53)
per tarpininkes internetu uzsisakineja arba pacios perka is uzsienio puslapiu mirksiukas.gif

O gal žinote kokie psl prekiauja Revlonu ir siunčia į LT?
Atsakyti
Revlon Custom Creations
user posted image
merginos kokie atsiliepimai apie sia pudryte?
Atsakyti
Pagaliau ir as sulaukiau savosios Revlon Colorstay clap.gif Kolkas, bent jau pabandzius ant rankos, vaizdas ir jausmas patiko thumbup.gif tik jau kad nera to dozatoriaus, tai tikrai nekas schmoll.gif
Atsakyti
Merginos parasykite atsiliepimus apie Revlon blizgesius. Gundausi, bet nelabai daug atsiliepimu apie juos.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 26, 19:21)
Merginos parasykite atsiliepimus apie Revlon blizgesius. Gundausi, bet nelabai daug atsiliepimu apie juos.

Turėjau Revlon Super Lustrous šviesiausią spalvytę-nu labai jis man nepatiko. Senokai turėjau ir pamenu, kad net nenaudojau, kleis kart užsitepiau ir numečiau. Man jis buvo per daug klampus.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 26, 18:21)

As tai uzsisakaiu youtubes paveikta Revlon colorburst blizgi. bigsmile.gif Daug geru atsiliepimu apie ji.
Atsakyti