Kazin maitinanciai sis preparatas tinka?
jei pykina nuo bet kokio vaisto, vitamino, viduriuojama - vadinasi preparatas netinka, organizmas jo netoleruoja ir reikia jį nutraukti, o ar maitinančiom tinka reikėtų vaistininko paklausti, šis preparatas daugiau nuo migrenos ir galvos skausmų, nuo blogų nuotaikų, nors man kai buvo negerai (biški važiavo stogas nuo apatijos visiškos ir viskam) tai daktarė išrašė nuotaikai ir darbingumui gerinti žolinio ar kažkokio TANAKAN brangus bet geras nuo jo geresnė nuotaika ir daugiau darbingumo nei nuo Triptan forte aš išbandžiau ir complex (bet čia tik mano pastebėjimai su mano organizmu, nes nuo vaistų mieguista arba miegu)
QUOTE(rjolancikas @ 2008 02 16, 23:25)
man ir seimos gydytoja juos paskyre.bet paskaicius anotacija man kazkaip neramu pasidare,nes ten raso kad mazina apetita,padeda numesti svori.o man ir taip dabar nukrites,tai jeigu as pradesiu vartoti ir svoris dar kris?butu idomu suzinoti,kaip veikia apetita sitas preparatas? 

apetito tikrai nemazina. man kaip tik dar labiau noris valgyt

Gal kam reikia Vilniuje Triptan Forte (gamintojas aconitum)?
Man netiko, iš 30 tablių 5 išgėriau. Parduočiau už 30 Lt. Galioja iki 2012 kovo mėn.
Per AŽ. Nesiunčiu.
Atsiprašau, kad nelabai į temą.
Man netiko, iš 30 tablių 5 išgėriau. Parduočiau už 30 Lt. Galioja iki 2012 kovo mėn.
Per AŽ. Nesiunčiu.
Atsiprašau, kad nelabai į temą.
Negi niekas nevartoja?
as judesiu siandien pirkti, nes euro vaistinej akcija. is atsiliepimu supratau, kad kaip ir verta.
QUOTE(jearmaine @ 2010 03 15, 17:56)
as judesiu siandien pirkti, nes euro vaistinej akcija. is atsiliepimu supratau, kad kaip ir verta.
O kokioj vaistinėj akcija?
Parduočiau http://www.chemistdi...mg_1_52736.html už 30lt, išimta viena kapsulė. Atsisiunčiau neapsižiūrėjus, kad sudėtyje yra vit B.
Vartojau šį papildą (dėl galvos skausmų): pagal aprašytus tyrimo rezultatus supratau, kad rezultatas pasiekiamas vartojant didesnes dozes. Tai aš gėriau po 3 kapsules per parą - galvos skausmai pradėjo mažėti po 3 savaičių, ir tikrai optimizmo yra daugiau
Vartoju 2-3 mėnesius iš eilės, 2-3 mėnesius pertrauka ir vėl... Rekomenduoju, nes mano organizmui padeda.

mano mama geria triptana ,tai jai labai padeda. ir man teko ne karta isgert, tai iskart poveikis juntamas. siuo metu jau 3men geriu regustress, galvoju dar kokius 2men pagert ir tada pertrauka daryt, o gal net prie triptano pereit
kiek zinai regustresass naturalus yra , jo veiklioji medziaga isgaunama is pieno , aslabai nesigilinau bet mama sake, kad geras jis. nors nepasakyciau,kad man nuo jo labai gerai butu, gal ir geriau...
nors va palyginus kaip sesija ramiai islaikiau ir be jokiu stresu ,tai manau,kad tada veikia jis ,nes is tikro pavydetinai rami buvau

nors va palyginus kaip sesija ramiai islaikiau ir be jokiu stresu ,tai manau,kad tada veikia jis ,nes is tikro pavydetinai rami buvau