Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Pimkie @ 2007 06 21, 13:26)
bigsmile.gif  bigsmile.gif o tai iš kur Tu žinai, koks jis lovoj?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kvailas klausimas blush2.gif
Atsakyti
na, as visada galiu atspeti koks vyras bus lovoje. isbandyta - pataikau (rizikuoju savo reputacija taip sakydama lotuliukas.gif ) uztat kitose srityse visiskai nesuprantu vyru, jie yra neprognozuojami padarai
Atsakyti
tai išvada, kad reikia rodyti signalus smile.gif niekada gyvenime nesu to dariusi, nei jokios užuominos nesu niekam davusi, kad man kažkas patinka. visada laukdavau pati. kažkada sulaukdavau, dabar jau seniai ne smile.gif o gal galit duoti pavyzdžių kaip nežymiai tuos signalus pasiųsti? ax.gif kad nepasirodytum kvaila ar įkyri, kad nepagalvotų, jog kabiniesi, o gal jam visai neįdomi esi... suprantu , kad klausimai naivūs sad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2007 06 21, 19:47)
o gal galit duoti pavyzdžių kaip nežymiai tuos signalus pasiųsti?

na sunku tikrai pasakyt, tai labai individualu, kartais uztenkair zvilgsnio. kam to neduota-sunku
Atsakyti
niu taigi aki mirktelk, visiem atvejam tinka smile.gif o jei bendradarbis, tai isvis lengva, padaryk kavos ir atnesk iskilmingai, sakyk "kava mano brangiausiajam", jei nepatinki tu jam, tai vistiek nesupyks, juokais palaikys:) nu ir panasiai smile.gif
man tai niekad nei bendradarbiai, nei bendrakursiai, nei kaimynai nepatiko g.gif terbaklyniai daugiausia tie kolegos arba gejai (cia kursiokai) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2007 06 21, 19:47)
tai išvada, kad reikia rodyti signalus smile.gif niekada gyvenime nesu to dariusi, nei jokios užuominos nesu niekam davusi, kad man kažkas patinka. visada laukdavau pati. kažkada sulaukdavau, dabar jau seniai ne smile.gif o gal galit duoti pavyzdžių kaip nežymiai tuos signalus pasiųsti?  ax.gif kad nepasirodytum kvaila ar įkyri, kad nepagalvotų, jog kabiniesi, o gal jam visai neįdomi esi... suprantu , kad klausimai naivūs sad.gif  4u.gif

ax.gif puikiausias signalas yra žvilgsnis tiesiai į akis, trunkantis ilgiau nei tris sekundes. čia visur, ir gyvūnų, ir žmonių pasaulyje taip yra - ilgesnis žvilgsnis gali reikšti tik du dalykus - seksualinį susidomėjimą arba agresiją. baisiai antakių neraukyk, tai agresijos hipotezė iš karto bus atmesta tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 21, 21:26)
niu taigi aki mirktelk, visiem atvejam tinka smile.gif o jei bendradarbis, tai isvis lengva, padaryk kavos ir atnesk iskilmingai, sakyk "kava mano brangiausiajam", jei nepatinki tu jam, tai vistiek nesupyks, juokais palaikys:) nu ir panasiai smile.gif

Įsivaizduoju jei aš savo bendradarbiui taip kavutės atneščiau ir dar į akis įsispoksočiau gerai lotuliukas.gif Tiesiog ir nuo žmogaus priklauso, kaip jį "kabinti" galima biggrin.gif šito su giliais žvilgsniais, įtariu niekaip schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 22, 12:43)
Įsivaizduoju jei aš savo bendradarbiui taip kavutės atneščiau ir dar į akis įsispoksočiau gerai  lotuliukas.gif Tiesiog ir nuo žmogaus priklauso, kaip jį "kabinti" galima  biggrin.gif šito su giliais žvilgsniais, įtariu niekaip  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi pabandžiau įsivaizduoti, jei savo direktoriui taip daryčiau. Kas rytą lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu nepastebėta tikrai neliktum lotuliukas.gif
Atsakyti
niu kai pas mane gera nuotaika, tai pastoviai taip elgiuosi smile.gif jau aplinkiniai priprate tongue.gif gyvenimas savaime yra per baisus, kad i viska rimtai ziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 22, 12:43)
Įsivaizduoju jei aš savo bendradarbiui taip kavutės atneščiau ir dar į akis įsispoksočiau gerai  lotuliukas.gif Tiesiog ir nuo žmogaus priklauso, kaip jį "kabinti" galima  biggrin.gif šito su giliais žvilgsniais, įtariu niekaip  schmoll.gif  lotuliukas.gif

aš ne apie kabinimą kalbu. apie parodymą, kad esi susidomėjusi.
Atsakyti
O aš esu tos nuomonės, kad jokių signalų (specialių) nereikia. Jei du žmonės patinka vienas kitam, tai akivaizdu be jokių signalų
Atsakyti