Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Pimkie @ 2007 06 22, 12:52)
aš ne apie kabinimą kalbu. apie parodymą, kad esi susidomėjusi.

Tai kad kai taip prisikvailioji su visokiom kavytėm ir sausainiukais, tai kaip po to tą rimtą susidomėjimą parodyti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
idealu būtų, jei signalus siųstu man smile.gif nes esu esu visiškai žalia signalų siuntimo srity ir nemanau, kad sugebėsiu. ir galvoju, kad kažin ar tikrai kažkas labai gero gali pavykti, jei aš pati siųsiu. jei man nesiunčia, tai matyt nesu įdomi.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2007 06 22, 14:53)
idealu būtų, jei signalus siųstu man smile.gif nes esu esu visiškai žalia signalų siuntimo srity ir nemanau, kad sugebėsiu. ir galvoju, kad kažin ar tikrai kažkas labai gero gali pavykti, jei aš pati siųsiu. jei man nesiunčia, tai matyt nesu įdomi.

Geriau, kad kas nors kitas panagrinėtų, ar tau siunčia kas signalus ar ne. Sakau taip, nes pati būnu akla visokiems vyrų signalams... Po to tik sužinau, kad žmogus simpatizavo.
Kai nepasitiki savimi, tai nedrąsu tiek siųsti signalus, tiek juos priimti. Pradedi juos nuvertinti. Ai, čia šiaip sau žiūri, turbūt kažkas negerai, gal kokia dėmė, gal juokingai atrodau, negali būti, kad patinku... Nebūna tokių minčių?

Šypsena - geras signalas.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 22, 15:19)
Geriau, kad kas nors kitas panagrinėtų, ar tau siunčia kas signalus ar ne. Sakau taip, nes pati būnu akla visokiems vyrų signalams... Po to tik sužinau, kad žmogus simpatizavo.
Kai nepasitiki savimi, tai nedrąsu tiek siųsti signalus, tiek juos priimti. Pradedi juos nuvertinti. Ai, čia šiaip sau žiūri, turbūt kažkas negerai, gal kokia dėmė, gal juokingai atrodau, negali būti, kad patinku... Nebūna tokių minčių?

taip, tu visiškai teisi smile.gif manau, kad nepastebėčiau nei vieno signalo, nes net negalėčiau patikėti, kad kažam esu įdomi blink.gif dar tiksliau sakant, neįdomi dėl to, kad per daug kilogramų ant manęs, jei jų nebūtų, tai kitaip viską vertinčiau. dabar esu 100 proc įsitikinusi, kad negaliu kažkokio žmogaus užkrauti savimi, ta prasme baisia išvaizda, taip atrodant reikia būti "savo vietoje" ir turėti supratimą.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2007 06 22, 15:25)
taip, tu visiškai teisi smile.gif manau, kad nepastebėčiau nei vieno signalo, nes net negalėčiau patikėti, kad kažam esu įdomi  blink.gif dar tiksliau sakant, neįdomi dėl to, kad per daug kilogramų ant manęs, jei jų nebūtų, tai kitaip viską vertinčiau. dabar esu 100 proc įsitikinusi, kad negaliu kažkokio žmogaus užkrauti savimi, ta prasme baisia išvaizda, taip atrodant reikia būti "savo vietoje" ir turėti supratimą.

Na, išvaizdos nematau, bet požiūris aiškiai klaidingas.
Atvirkščiai - iš pradžių yra savęs vertinimas, o paskui jau ir išvaizda. Man ranka neapsiverstų parašyt, kad esu neįdomi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 22, 15:19)

Beganti, tarsi apie mane parašei. kartais būna, kad tarkim einu mieste su kokia drauge ar mama, ir man jos nuolat sako: pažiūrėk, kaip vyrai į tave žiūri. bet aš nematau, garbės žodis-nematau! gal čia ir yra mano bėda? nematau tų signalų? g.gif o pati siųsti nemoku. tikriausiai, ir priimti.
Atsakyti
Tikiu,kad meile ateis i mano gyvenima biggrin.gif O kaip noreciau ,kad paskubetu,kad nebekankintu manes Tas kuris skirsto likimus,kad greiciau ir i mano namus ateitu svente...Kad tureciau mylinti vyras, dar kelis vaikucius biggrin.gif Mano skrajuko drambliones blush2.gif
Sedejom su pusesere ir galvojom,kodel taip yra ,kad esam vienisos,ka mes blogo padarem ,ar visai jau netinkamos esam verysad.gif Jai 31m.,man maziau,o taip norisi gero vyro salia cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 22, 17:19)
nematau tų signalų? g.gif o pati siųsti nemoku. tikriausiai, ir priimti.

doh.gif Ir man taip nuolat būna. blush2.gif
Atsakyti
ir aš norėčiau to princo blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tai ka, vienisos ir liudincios... ax.gif trauksim siandi paprascio ziedo iskot ir bandysim svajoniu jonus sutik drinks_cheers.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Gerai būtų po kokiu krūmeliu rast lotuliukas.gif
Vis dar galvoju ar eit su maže i šventę vakare,norėjau ir drauge pasikviest o ji man parašė žinutę-susirask vaikiną jai neturi su kuo eit doh.gif Negaliu ir pyktis ir juokas ima lotuliukas.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 06 23, 15:18)
bigsmile.gif Gerai būtų po kokiu krūmeliu rast lotuliukas.gif
Vis dar galvoju ar eit su maže i šventę vakare,norėjau ir drauge pasikviest o ji man parašė žinutę-susirask vaikiną jai neturi su kuo eit doh.gif Negaliu ir pyktis ir juokas ima lotuliukas.gif  bash.gif

butinai eik-juk neateis jonas tiesiai i namus 4u.gif
Atsakyti