Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Kissa @ 2007 06 21, 09:34)
1.Manau, kad geriausia išeitis. Nors aš visada maniau ir tvirtinau sau (ir kitiems), kad būsiu ištikima savo būsimam vyrui. Bet su metais keičiasi požiūris, dabar jau nespjaunu į vandenį  schmoll.gif
2.Nebent rasiu tokį, kokio noriu.
3.Aš pati būtent ir esu tokia įvairiapusė: ir gera, romantiška, ir pašėlusi  rolleyes.gif

1. to isvengsi tik daug idedama savu pastangu
2. zr. 1 punkta. tik daug pastangu nepaieskose, o norimu santykiu formavime
3. Manau daugelis moteru gali taip save apibudinti
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 21, 09:46)

Reiškia daug yra dėmesio vertų moterų. Tuomet vyrams belieka rinktis pagal išvaizdą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 21, 09:46)

kartais saves apibudinimas neatitinka to, kaip apibudintu kitas zmogus. juk kartais save vertindamos galime persistengti rolleyes.gif kartais kiti nemato, to ka tik tu apie save zinai.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 21, 09:07)
1. Signalu vyrams reikia
2. Tokie vyrai dazniausiai parodo visoms daugiau demesio: o gal kuri pasirasys. Dazniausiai daug demesio rodo vyrai-medziotojai.

Ir aš taip manau. Nepatinka man tokie schmoll.gif schmoll.gif .
Kissa, visiems ir visoms norisi, kad kartu ir pašėlę, ir šeimyniški jų partneriai būtų. Žinai tą juoką: vyras nori, kad moteris būtų ponia svetainėje, šeimininkė virtuvėje ir kekšė lovoje, o gauna tokią, kuri yra ponia virtuvėje, šeimininkė lovoje ir kekšė svetainėje tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 21, 10:48)
Ir aš taip manau. Nepatinka man tokie  schmoll.gif  schmoll.gif .
Kissa, visiems ir visoms norisi, kad kartu ir pašėlę, ir šeimyniški jų partneriai būtų. Žinai tą juoką: vyras nori, kad moteris būtų ponia svetainėje, šeimininkė virtuvėje ir kekšė lovoje, o gauna tokią, kuri yra ponia virtuvėje, šeimininkė lovoje ir kekšė svetainėje  tongue.gif .

Puikus posakis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 21, 10:48)
Žinai tą juoką: vyras nori, kad moteris būtų ponia svetainėje, šeimininkė virtuvėje ir kekšė lovoje, o gauna tokią, kuri yra ponia virtuvėje, šeimininkė lovoje ir kekšė svetainėje  tongue.gif .

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Nu bet taip ir būna, kai per daug tikiesi iš žmogaus
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 21, 11:29)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Nu bet taip ir būna, kai per daug tikiesi iš žmogaus

kodėl jau taip per daug? ar toks derinukas jums sunkiai įsivaizduojamas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 21, 13:10)
kodėl jau taip per daug? ar toks derinukas jums sunkiai įsivaizduojamas? mirksiukas.gif

Aš visai neseniai tokį vaikiną sutikau. Tad galiu patvirtinti, kad toks derinys - visiškai realus
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 21, 13:13)
Aš visai neseniai tokį vaikiną sutikau. Tad galiu patvirtinti, kad toks derinys - visiškai realus

kekšiną lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ?

Juokauju, aišku. Taigi va, pasistenk ir Tu jam trys viename pabūti, ir galėsi nauju pavadinimu temą kurti rolleyes.gif !
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 21, 13:10)

Ne, nesunkiai, bet ir vyrai įsivaizduodami kartais perlenkia lazdą... tarkim, turėtum ir vaikais rūpintis, valgyti daryti, tvarkytis - būti šeimininke, tuo pačiu turėtum būti graži visada, niekada nepavargus, o dar po viso šito turėtų likti jėgų pasiausti lovoj... čia truputi ne į temą, bet dažnai vyrai galvodami apie tokį derinuką įsivaizduoja, kad jų indėlis į tai yra nulinis.
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 21, 13:16)
kekšiną  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ?

Juokauju, aišku. Taigi va, pasistenk ir Tu jam trys viename pabūti, ir galėsi nauju pavadinimu temą kurti  rolleyes.gif !

Tai kad nelabai ax.gif Jis jau 10 metų su kita. Ir ji nėra trys viename rolleyes.gif Vadinasi, dvasiniai dalykai laimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 21, 13:24)
Tai kad nelabai  ax.gif  Jis jau 10 metų su kita. Ir ji nėra trys viename  rolleyes.gif  Vadinasi, dvasiniai dalykai laimi  ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif o tai iš kur Tu žinai, koks jis lovoj? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti