Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

O as paskutiniu metu patyriau tiek nusivylimu, kad jau nebetikiu, kad kazkoks vyras manimi susidomes. Manin nebesidomi net ir paskutiniai liurbiai unsure.gif

Siandien sutikau ex klasioke. Ji yra trenkta tikraja ta zodzio prasme. Sutinku ja mazdaug karta per metus ir kaskart su vis daugiau demesio vertesniu vyru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 26, 01:18)
O šiandien filmuką žiūrėjau "Formula seksualnosti". Rusų mokslininkai išvedė seksualumo formulę. Tiksliai visko nesusakysiu, bet pagal jų formulę 80 proc. žmogaus seksualumo priklauso nuo to, kaip pats žmogus save vertina. Taigi kuo žmogus teigiamiau save vertina, tuo seksualesnis jis atrodo kitiems. Nieko naujo nepasakiau, bet susimąstykit mergaitės  mirksiukas.gif

Taigi taigi, pritariu visaip kaip. Domėjausi nemažai neurolingvistiniu programavimu, kurio viena iš pamokų pasiekti savo svajonių išsipildymo ir yra įsivaizduoti viską kuo detaliau - svajonės išsipildymą, užprogramuoti savo smegenis. Ir jei 100% tikėsi tuo, smegenis pradės vykdyti savo programą...

Žinau, kad yra absoliučių skeptikų, kurie sakys, kad jei 150kg sverianti moteriškė įsivaizduos turinti balerinos liemenį, ji tikrai tokia netaps... Nu žodžiu, bet jei jausiesi moteriška ir seksualia, manau, daugiau šansų, kad ir kitiems tokia atrodysi, nei jei nesijausi bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 06 26, 14:22)
O ar esmė yra vyrą susirasti? Visokių nebrendylų pašlemėkų ir šiaip nevykėlių pilna, vyrą susirasti yra nulis sunkumo ir pastangų, ar su vaikais esi ar be jų smile.gif

Oi, kaip su jumis sunku.
Ne, nera esme vyra susirasti. Bet zmogus pasake, kad jos su vaiku joks jonas neims, tai as pasakiau, kad, mano nuomone, ims. O kad zmogus, turintis x vaiku, su paslemeku neprades gyventi, tai cia jau isvis savaime aisku. Negali mamos sau leist tokios prabangos.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 26, 21:40)
O as paskutiniu metu patyriau tiek nusivylimu, kad jau nebetikiu, kad kazkoks vyras manimi susidomes. Manin nebesidomi net ir paskutiniai liurbiai  unsure.gif

O ar tu pati save domini? esi SAU graži, įdomi ir smagi?
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 27, 11:48)
O ar tu pati save domini? esi SAU graži, įdomi ir smagi?

Aš sau tikrai gražesnė negu vyrams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 27, 12:02)
Aš sau tikrai gražesnė negu vyrams  biggrin.gif

Na, ne tokio atsakymo laukiau biggrin.gif
O vyrams negražių moterų nėra - svarbiausia kaip save pateiksi tongue.gif
Atsakyti
Bet iš tikrųjų, kartais atrodo nieko ypatinga neapsirengei, nepasidažei, bet tiesiog spinduliuoji kažkokį grožį iš vidaus ir dėmesio sulauki, o kartais kad ir kaip stengiesi - nieko. Aš stengiuosi pati sau graži būti, kai gerai jaučiuosi, tai ir iš vyrų dėmesio sulaukiu biggrin.gif bet to turbūt neužtenka, jei šitoj temoj sėdžiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 27, 12:51)
Bet iš tikrųjų, kartais atrodo nieko ypatinga neapsirengei, nepasidažei, bet tiesiog spinduliuoji kažkokį grožį iš vidaus ir dėmesio sulauki, o kartais kad ir kaip stengiesi - nieko.

Pastebėjau, kad esu tiek pati sau graži, tiek kitiems, kai spinduliuoju ramybę.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 27, 12:48)
Na, ne tokio atsakymo laukiau  biggrin.gif
O vyrams negražių moterų nėra - svarbiausia kaip save pateiksi  tongue.gif

O kokio laukei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 27, 12:55)
O kokio laukei?  g.gif

Kad tokia kaip tu esi vienintelė ir nepakartojama, su savais unikaliais trūkumais ir privalumais. O tie, kurie to nepastebi yra visiški nevėkšlos.. biggrin.gif
na gi, aukščiau nosytes, mergaites - gyvenimas visus ir apdovanoja, ir kažką atima. Viskam savas laikas, tik reikia mokėti jo sulaukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 27, 13:09)
Kad tokia kaip tu esi vienintelė ir nepakartojama, su savais unikaliais trūkumais ir privalumais. O tie, kurie to nepastebi yra visiški nevėkšlos..  biggrin.gif

irnesakyk.gif et, ką čia save apgaudinėti

gal tiesiog šiandien bloga nuotaika. būna man ir optimistinių dienų, kai viskas atrodo ne taip ir blogai
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 27, 13:13)
irnesakyk.gif  et, ką čia save apgaudinėti

gal tiesiog šiandien bloga nuotaika. būna man ir optimistinių dienų, kai viskas atrodo ne taip ir blogai

Man labai patinka Tavo parašas, jis toks teisingas ir įkvepiantis, nagi, parašyk jį ir pati juo patikėk!
Atsakyti