Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 27, 12:55)
Pastebėjau, kad esu tiek pati sau graži, tiek kitiems, kai spinduliuoju ramybę....  ax.gif

Va va drinks_cheers.gif šiaip jau reikia objektyviai ir į save žiūrėti, jei tarkim kai kurie trūkumai tikrai šalintini ir juos galima pašalinti, tai kam tada kitus nevėkšlom vadinti, jei tavęs su tais trūkumais nepriima, na, čia pvz. rūkymas galėtų būti arba dar koks nors nelabai sveikas ar gražus įprotis ax.gif
O jei jau privalumų nemato, tai ryškinam juos, mergaitės biggrin.gif
o nesat susidūrusios su tokia sitaucija, kai vaikinukas pasako, kad bijo... na apskritai, bijo bendrauti, todėl geriau atsitraukia...
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 27, 13:17)
Man labai patinka Tavo parašas, jis toks teisingas ir įkvepiantis, nagi, parašyk jį ir pati juo patikėk!

Kad lyg ir neturiu jokio parašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 27, 13:19)
o nesat susidūrusios su tokia sitaucija, kai vaikinukas pasako, kad bijo... na apskritai, bijo bendrauti, todėl geriau atsitraukia...

Šiaip tai aš labai bijau apsigauti vertindama ar vyras tiesiog bijo, ar nenori....
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 27, 13:25)
Kad lyg ir neturiu jokio parašo  g.gif

QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 23:13)
Tikėkim tuo, ko nėra. Tam, kad būtų!

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 27, 13:19)

o vat dėl to ir bijo, kad nežino, ar jis Tau patinka, apie tai kalbėjau, kai apie tuos visus signalus pradėjau pašnekesį... Jei galvotų, kad patinka tau ir tu nieko prieš susipažinti artimiau, abiems būtų geriau. O iš kur jam vargšui žinot, ką Tu galvoji, jei vaikštai nosį užrietus ir į jį net nežvilgteli? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 27, 13:35)

Taip ir pamaniau mirksiukas.gif Puikūs žodžiai wub.gif

O aš manau, kad vyrai nebijo. Nebent tų moterų, kurių nesijaučia verti. Bet tada ko verti tokie vyrai?
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 27, 13:37)
Taip ir pamaniau  mirksiukas.gif  Puikūs žodžiai  wub.gif

O aš manau, kad vyrai nebijo. Nebent tų moterų, kurių nesijaučia verti. Bet tada ko verti tokie vyrai?

Jau geriau šiek teik save neįvertinantis vyras negu save pervertinantis liurbis. Negi nesi sutikusi tokių liurbių, kurie apie save labai gerai mąsto?

Atsakyti
Mergos, vyrai turi visokių baimių. Kiek jie visko bijo, bet tai natūralu, juk jie irgi žmonės smile.gif
Atsakyti
Paprastai liurbiai žino, kad jie liurbiai. Aišku, yra išimčių
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 27, 13:53)
Paprastai liurbiai žino, kad jie liurbiai. Aišku, yra išimčių

Gal jie ir žino, bet elgiasi taip tarsi geresnių už juos nebūtų.
Atsakyti
Kissos pasakymas tikrai thumbup.gif juk mintys meterializuojasi biggrin.gif
O pervertinančių save vyrų labai nemėgstu schmoll.gif nors lietuvaičių tokių dauguma doh.gif
Tie, kurie pasakė, kad bijo, tai taip ir nesupratau ko, kai aiškiai žmogui parodai, kad jis tau patinka, o jis sako, kad bijo, tai darau išvadą, jog arba savimi visiškai nepasitiki, arba bijo rimtų santykių...
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 27, 14:14)
jog arba savimi visiškai nepasitiki, arba bijo rimtų santykių...

Ne bijo, o nenori
Atsakyti
Pritariu Kissai. Kai labai labai ko nors nori, tai visos baimės išgaruoja...
Manau, kad kai jis sako "bijau", iš tikrųjų galvoja, kad tai pats paprasčiausias pasiaiškinimas...
Atsakyti