O šiandien filmuką žiūrėjau "Formula seksualnosti". Rusų mokslininkai išvedė seksualumo formulę. Tiksliai visko nesusakysiu, bet pagal jų formulę 80 proc. žmogaus seksualumo priklauso nuo to, kaip pats žmogus save vertina. Taigi kuo žmogus teigiamiau save vertina, tuo seksualesnis jis atrodo kitiems. Nieko naujo nepasakiau, bet susimąstykit mergaitės

QUOTE(jovitah @ 2007 06 23, 15:42)
Eik tu. Sneki pievas. Mano drauge 2 vaikus turedama vyra dabartini susirado. O kiek dar man asmeniskai nepazistamu pavyzdziu kad ir "auginu vaika viena" skyrelyje galima pamatyt, kur moteros ir tris vaikus turedamos nauja vyra susiranda... O cia vienas vaikiukas ir dar mazas. Kai maniskis mazas buvo, tai masiskai visi klijuodavosi, nes kazkaip isivaizduodavo, kad dar galetu i tevus papretenduot

QUOTE(ooo @ 2007 06 24, 10:34)
o pas mane atejo Jonas
elektrikas Jonas
tokio stiliovo elektriko dar nebuvau maciusi
netureciau nieko, jamciau as ji, bo ir sypsojosi labai jau

netureciau nieko, jamciau as ji, bo ir sypsojosi labai jau

QUOTE(jovitah @ 2007 06 24, 11:34)
Juokas juokais, o man tai is tikruju elektriko reikia

QUOTE(winia @ 2007 06 26, 14:03)
O ką daryti, kad meilė išeitų iš gyvenimo? 
užkniso, atsibodo, noriu be meilės pagyventi

užkniso, atsibodo, noriu be meilės pagyventi

O ta meilė kokiu pavidalu? Jausmo ar kažkokio konkretaus asmens?

QUOTE(Beganti @ 2007 06 26, 14:15)
asmuo išėjo jausmą palikęs

Papildyta:
QUOTE(Rudeneja @ 2007 06 26, 14:02)
Eik tu. Sneki pievas. Mano drauge 2 vaikus turedama vyra dabartini susirado. O kiek dar man asmeniskai nepazistamu pavyzdziu kad ir "auginu vaika viena" skyrelyje galima pamatyt, kur moteros ir tris vaikus turedamos nauja vyra susiranda... O cia vienas vaikiukas ir dar mazas. Kai maniskis mazas buvo, tai masiskai visi klijuodavosi, nes kazkaip isivaizduodavo, kad dar galetu i tevus papretenduot
Davai siuskit man 

O ar esmė yra vyrą susirasti? Visokių nebrendylų pašlemėkų ir šiaip nevykėlių pilna, vyrą susirasti yra nulis sunkumo ir pastangų, ar su vaikais esi ar be jų

QUOTE(winia @ 2007 06 26, 14:22)
O seniai išėjo?

QUOTE(winia @ 2007 06 26, 13:22)
O ar esmė yra vyrą susirasti? Visokių nebrendylų pašlemėkų ir šiaip nevykėlių pilna, vyrą susirasti yra nulis sunkumo ir pastangų, ar su vaikais esi ar be jų

niekas čia apie tokius nekalba gi...čia kalbama apie normalius vyrus...kurie mylėtų ir mes juos mylėtumėm...nu žodžiu...
ir tai yra tikrai ne nulis pastangų....
QUOTE(Beganti @ 2007 06 26, 14:31)
O seniai išėjo?
Iš mano gyvenimo irgi asmuo išėjo, bet meilė jam blėsta. Jei kyla kokių minčių, grąžinu save į žemę: pagalvoju, kad jei vėl susieitume, kiltų tos pačios problemos. Ir šiaip galvoju apie jo trūkumus, o ne privalumus. Padeda 

Pastebėjau neseniai:) išėjo senokai:)
aš neradau nei Jono nei ne Jono

QUOTE(Kaila @ 2007 06 26, 15:27)
prajuokinai

Aga, aš irgi noriu
o jums nėra taip, kad tas, kurio nori, dėmesio nerodo, o tas, kurio nenori - tiesiog limpa. Merfio dėsnis tiesiog

QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 26, 17:25)
Aga, aš irgi noriu
o jums nėra taip, kad tas, kurio nori, dėmesio nerodo, o tas, kurio nenori - tiesiog limpa. Merfio dėsnis tiesiog 

tai cia taip visada