Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

O šiandien filmuką žiūrėjau "Formula seksualnosti". Rusų mokslininkai išvedė seksualumo formulę. Tiksliai visko nesusakysiu, bet pagal jų formulę 80 proc. žmogaus seksualumo priklauso nuo to, kaip pats žmogus save vertina. Taigi kuo žmogus teigiamiau save vertina, tuo seksualesnis jis atrodo kitiems. Nieko naujo nepasakiau, bet susimąstykit mergaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 06 23, 15:42)
Su vaiku nesitikiu susirast verysad.gif  blush2.gif Taip nebūna...

Eik tu. Sneki pievas. Mano drauge 2 vaikus turedama vyra dabartini susirado. O kiek dar man asmeniskai nepazistamu pavyzdziu kad ir "auginu vaika viena" skyrelyje galima pamatyt, kur moteros ir tris vaikus turedamos nauja vyra susiranda... O cia vienas vaikiukas ir dar mazas. Kai maniskis mazas buvo, tai masiskai visi klijuodavosi, nes kazkaip isivaizduodavo, kad dar galetu i tevus papretenduot lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ooo @ 2007 06 24, 10:34)
o pas mane atejo Jonas  lotuliukas.gif  elektrikas Jonas  lotuliukas.gif  tokio stiliovo elektriko dar nebuvau maciusi  bigsmile.gif  essen.gif
netureciau nieko, jamciau as ji, bo ir sypsojosi labai jau  rolleyes.gif

QUOTE(jovitah @ 2007 06 24, 11:34)
lotuliukas.gif Kaip tik pas mane reiketų porą lizdų sutvarkyti rolleyes.gif Gal numeriuka blush2.gif  lotuliukas.gif

Juokas juokais, o man tai is tikruju elektriko reikia blush2.gif Davai siuskit man bigsmile.gif
Atsakyti
O ką daryti, kad meilė išeitų iš gyvenimo? g.gif
užkniso, atsibodo, noriu be meilės pagyventi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 26 birželio 2007 - 13:09
QUOTE(winia @ 2007 06 26, 14:03)
O ką daryti, kad meilė išeitų iš gyvenimo? g.gif
užkniso, atsibodo, noriu be meilės pagyventi  cool.gif

O ta meilė kokiu pavidalu? Jausmo ar kažkokio konkretaus asmens? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 26, 14:15)
O ta meilė kokiu pavidalu? Jausmo ar kažkokio konkretaus asmens?  g.gif

asmuo išėjo jausmą palikęs cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudeneja @ 2007 06 26, 14:02)
Eik tu. Sneki pievas. Mano drauge 2 vaikus turedama vyra dabartini susirado. O kiek dar man asmeniskai nepazistamu pavyzdziu kad ir "auginu vaika viena" skyrelyje galima pamatyt, kur moteros ir tris vaikus turedamos nauja vyra susiranda... O cia vienas vaikiukas ir dar mazas. Kai maniskis mazas buvo, tai masiskai visi klijuodavosi, nes kazkaip isivaizduodavo, kad dar galetu i tevus papretenduot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Juokas juokais, o man tai is tikruju elektriko reikia  blush2.gif  Davai siuskit man  bigsmile.gif

O ar esmė yra vyrą susirasti? Visokių nebrendylų pašlemėkų ir šiaip nevykėlių pilna, vyrą susirasti yra nulis sunkumo ir pastangų, ar su vaikais esi ar be jų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 06 26, 14:22)
asmuo išėjo jausmą palikęs cool.gif

O seniai išėjo? g.gif Iš mano gyvenimo irgi asmuo išėjo, bet meilė jam blėsta. Jei kyla kokių minčių, grąžinu save į žemę: pagalvoju, kad jei vėl susieitume, kiltų tos pačios problemos. Ir šiaip galvoju apie jo trūkumus, o ne privalumus. Padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 06 26, 13:22)

O ar esmė yra vyrą susirasti? Visokių nebrendylų pašlemėkų ir šiaip nevykėlių pilna, vyrą susirasti yra nulis sunkumo ir pastangų, ar su vaikais esi ar be jų smile.gif

niekas čia apie tokius nekalba gi...čia kalbama apie normalius vyrus...kurie mylėtų ir mes juos mylėtumėm...nu žodžiu...
ir tai yra tikrai ne nulis pastangų....
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 26, 14:31)
O seniai išėjo?  g.gif Iš mano gyvenimo irgi asmuo išėjo, bet meilė jam blėsta. Jei kyla kokių minčių, grąžinu save į žemę: pagalvoju, kad jei vėl susieitume, kiltų tos pačios problemos. Ir šiaip galvoju apie jo trūkumus, o ne privalumus. Padeda  ax.gif

Pastebėjau neseniai:) išėjo senokai:)
Atsakyti
aš neradau nei Jono nei ne Jono smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 26, 15:27)
aš neradau nei Jono nei ne Jono smile.gif  biggrin.gif

prajuokinai 4u.gif et... ir kada gi nors viena is musu pranes dziugia zinia ir apleis sia temele... o kad tai buciau as ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aga, aš irgi noriu ax.gif o jums nėra taip, kad tas, kurio nori, dėmesio nerodo, o tas, kurio nenori - tiesiog limpa. Merfio dėsnis tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 26, 17:25)
Aga, aš irgi noriu  ax.gif o jums nėra taip, kad tas, kurio nori, dėmesio nerodo, o tas, kurio nenori - tiesiog limpa. Merfio dėsnis tiesiog  biggrin.gif

tai cia taip visada lotuliukas.gif jau jei kokis patinka, tai jam tu net neegzistuoji ir net ziuredamas i tave, nepastebi unsure.gif o jau tie, i kuriuos pati ne nezvilgteltum ir siaip 'akivaizdziai ne tau', tai pulkais ir tokie jau ikyrus... ax.gif
Atsakyti