o... man tai nelaimingu meiliu jau aciu nebereikia, nuotykiu irgi aciu nebereikia. ir noriu tos meiles, kuri buna, kai zmones kartu gyvena, augina vaikus ir rupinasi bendra buitimi iki pat gyvenimo galo.
QUOTE(Naoko @ 2007 06 20, 09:00)
o... man tai nelaimingu meiliu jau aciu nebereikia, nuotykiu irgi aciu nebereikia. ir noriu tos meiles, kuri buna, kai zmones kartu gyvena, augina vaikus ir rupinasi bendra buitimi iki pat gyvenimo galo.
Deja, mūsų norų niekas neklausia

tai mes pacios pasiklausinejam tarpusavyje
na, nuotykio isvengti jau moku
o nelaimingos meiles isvengti Dievas pades

QUOTE(Naoko @ 2007 06 20, 09:07)
tai mes pacios pasiklausinejam tarpusavyje

Dievas mėgsta pajuokauti

QUOTE(Kissa @ 2007 06 20, 09:16)
na kaip pajuokos objektas panasu kad Jam nusibodau

QUOTE(Naoko @ 2007 06 20, 09:32)
Nemanau. Kai Dievas nulipa vienai nuo sprando, užlipa kitai

QUOTE(Kissa @ 2007 06 20, 09:34)
Nemanau. Kai Dievas nulipa vienai nuo sprando, užlipa kitai
Bet įtariu mes čia apie velnią diskutuojam 

Kissa

Jau, mergytės, perkaitot, nors ir nekaršta lyg šiandien. Geriau pasakykit Jūs man tokį dalyką: kaip Jums atrodo, ar reikia imtis įvairiausių veiksmų (ir kokių ?
), kad meilė ateitų į gyvenimą, ar nieko nedaryt ir nesitikėt, nes žmonės sako, kad meilė aplanko, kai jos visai nesitiki ir iš tos pusės, iš kurios jos visai nesitiki? Ar manot, kad meilė - lyg plaštakė - kuo labiau stengiesi ją pagaut, tuo sunkiau tai padaryt?

QUOTE(Pimkie @ 2007 06 20, 11:31)
Jau, mergytės, perkaitot, nors ir nekaršta lyg šiandien. Geriau pasakykit Jūs man tokį dalyką: kaip Jums atrodo, ar reikia imtis įvairiausių veiksmų (ir kokių ?
), kad meilė ateitų į gyvenimą, ar nieko nedaryt ir nesitikėt, nes žmonės sako, kad meilė aplanko, kai jos visai nesitiki ir iš tos pusės, iš kurios jos visai nesitiki? Ar manot, kad meilė - lyg plaštakė - kuo labiau stengiesi ją pagaut, tuo sunkiau tai padaryt? 

visada as dejau daug pastangu. nieko gero neisgavo:) dabar bandau kita varianta - nieko nedaryt. su darbu esu isbandziusi - pavyko puikiai:)dabar ziuresim kaip su meile bus

QUOTE(Kissa @ 2007 06 20, 12:59)
Aš tikiu, kad meilė ateina netikėtai, kai nelauki, kai neieškai. Bet gali neieškoti, t.y. gatvėje nesižvalgyti, į internetines pažintis nesivelti, bet kaip įsakyti širdžiai, kad ji nelauktų ir neieškotų???
Aš apskritai gyvenime esu įpratusi savo pastangom visų tikslų siekti - užsibrėžti tikslą, susiplanuoti priemones ir kryptingai veikti. Aišku, meilės nesuplanuosi ir priemonių kažkokių ypatingų netaikysi (nors užtikau tokią temą, kur prašo merginos patarimų - burtų ir užkeikimų