QUOTE(Pimkie @ 2007 06 20, 11:31)
Jau, mergytės, perkaitot, nors ir nekaršta lyg šiandien. Geriau pasakykit Jūs man tokį dalyką: kaip Jums atrodo, ar reikia imtis įvairiausių veiksmų (ir kokių ?
), kad meilė ateitų į gyvenimą, ar nieko nedaryt ir nesitikėt, nes žmonės sako, kad meilė aplanko, kai jos visai nesitiki ir iš tos pusės, iš kurios jos visai nesitiki? Ar manot, kad meilė - lyg plaštakė - kuo labiau stengiesi ją pagaut, tuo sunkiau tai padaryt? 
O jeigu plastakes nesistengsi pagauti tai ji pati pas tave tikrai neatskiris
QUOTE(emmute @ 2007 06 20, 15:29)
Oi, turėjau aš knygoje visokių prisirašiusi
QUOTE(Tigris @ 2007 06 20, 15:36)
O pas Tave į namus pro langą plaštakė niekada nebuvo įskridusi? (arba bent jau musė)
QUOTE(Kissa @ 2007 06 20, 15:41)
O pas Tave į namus pro langą plaštakė niekada nebuvo įskridusi? (arba bent jau musė) 
Buvo, bet suprato kad ne ten pataike ir labai smarkiai verzesi laukan
Bet kad nereikia jos gaudyti tai sutinku. Meile i mano gyvenima atejo kai jau buvau tvirtai apsisprendusi padeti kryziu ant VISOS vyru gimines
QUOTE(Tigris @ 2007 06 20, 15:44)
Aha, teisybė
Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2007 06 20, 15:44)
Bet kad nereikia jos gaudyti tai sutinku. Meile i mano gyvenima atejo kai jau buvau tvirtai apsisprendusi padeti kryziu ant VISOS vyru gimines
. Laika suplanuodavau taip kad visas liko tik man. Tada labai greit atsirado tas, kuris tuos mano planus visiskai sujauke 
Vat šią trumpą istoriją pasikabinkime matomoje vietoje, kad visada primintų, jg reikia gyventi SAU. Tada būtinai atsiras norinčių sujaukti tuos planus
QUOTE(Tigris @ 2007 06 20, 15:36)
juk būna, nutupia ant peties. būna, tikrai. apie plaštakes aš čia. ir apie meilę... nors mano visos meilės buvo "suplanuotos", jei taip galima sakyt. noriu įsimylėt ir įsimyliu. gal net galėčiau pafilosofuot, kad iš pradžių įsimylėjimas gimsta, o paskui ir tinkamas žmogiukas atsiranda...
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 20, 16:00)
gal net galėčiau pafilosofuot, kad iš pradžių įsimylėjimas gimsta, o paskui ir tinkamas žmogiukas atsiranda...
Prašau, jei galite, papasakokite. Kaip gimsta įsimylėjimas? Tiesa, gal reiktų pasakot, kaip gimsta meilė, tema tai juk apie meilę, ne apie įsimylėjimą.
QUOTE(Kissa @ 2007 06 20, 15:41)
Oi, turėjau aš knygoje visokių prisirašiusi
Ir tą tradicinį, visiems žinomą bandžiau
koks čia tradicinis? aš nežinau
QUOTE(emmute @ 2007 06 20, 16:10)
Nelabai gražu pasakoti